10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

iyi geceler kızlar bende bugün yediklerimi yazayım sabah: haslanmıs yumurta kk beyaz peynir biraz labne 6 zeytin domates salatalık 1.5 dilim ekmek
oglen aksam arası kepekli yulafli light biskuvi az sekerli neskafe
aksam: taze fasulye bulgur pilavi
gece : bir kase kiraz
1.5 litre su ve 1 saat yuruyus ilaveten :)

Sıkı rejim desin maşallah canım. Bozulmaz İnşallah istediğin kiloya inersin..

kızlar valla bir kaçamak yaptım ki sormayın :KK70: nasıl tavuk dürüm çekiyo canım bir bilseniz dünden beri dedim kahvaltı yapmıyım saat 2 gibi az reçel ve yağsız yarım tabak makarna yedim yoğurt eşliğinde ama tabi başım dönmesin diye yedim sonra saat 7 gibi tavuk dürüm aldım ayranla bir güzel yedim anlatamam sonrada yemedim artık :)
bu arada ne zaman yazıyoruz kilo bildirimimizi

iyi geceler kızlar bende bugün yediklerimi yazayım sabah: haslanmıs yumurta kk beyaz peynir biraz labne 6 zeytin domates salatalık 1.5 dilim ekmek

günaydınnnnnnn
evet akşam kısırı yaptım az yağlı bol ekşili ve acılı eskiden olsa tabak tabak yerdim ama yapmadım
yanında da bi bardak ayran içtim gece de kayısı çayı

Günaydın kızlar,

Dün akşam 1 tabak tarhana çorbası 1 tabak salata,1 küçük kase yoğurt ve bir tane ufak biber dolması yedim.

Ondan sonra da orta şekerli bir kahve içtim.

Menüm hafifti ama biraz tansiyonum düştü malesef

Öğle:bütün tavuğun 4/1 kadar çevirme piliç.(soğanla beraber:))

Ara:2 dilim kek 1 bardak kola ( fazla kaçırmışım gibi )

Akşam: Annem pilav falan yaptı ama yemedim :KK43: 1er tane biber ve patlıcan kızartması

Boll Suu..

Canım az yemişsin ama bence yanlış yemişsin hani salatalar yoğurtlar hafif çorbalar, kek kola ve kızartma yemişsin bence uygun değil biraz dikkat tatlım

Çok güzell :KK16:

ben kendi diyetimi uyguluyorum:KK1:sabahları bilirsin klasik kahvaltı,yumurta,peynir,domates,kepekli ekmek vs.öğlenleri yemiyorum çoğu zaman ya vakit geçmiş oluyo,yada acıkmamış oluyorum:KK1:eğer yiyecek olursam ekmeksiz,her türlü sebze yada et yemeği(tabiki az yağlı)yanında yoğurtla,ama porsiyonlar az oluyo tabi(3,4 yemek kaşığı),akşamlarıda illa şu olucak diye bişey yok,mantar sote olur,tavuk olur,köfte olur,balık olur,sebze yemeklerinden biri olur onuda ekmeksiz yemek şartıyla,yanında mutlakaaaa yoğurtla,ve çoğu zaman salatayla yiyorum.Arada bi meyve yiyebilirsin mesela,yeşil çay içebilirsin.Bu aralar kesinlikle ne makarna ne pilav yemiyorum:KK14:şimdilik aklıma gelenler bunlar :))

Aynı benim tarzım da böyle..

kızlar valla bir kaçamak yaptım ki sormayın :KK70: nasıl tavuk dürüm çekiyo canım bir bilseniz dünden beri dedim kahvaltı yapmıyım saat 2 gibi az reçel ve yağsız yarım tabak makarna yedim yoğurt eşliğinde ama tabi başım dönmesin diye yedim sonra saat 7 gibi tavuk dürüm aldım ayranla bir güzel yedim anlatamam sonrada yemedim artık :)
bu arada ne zaman yazıyoruz kilo bildirimimizi

Arada oluyo ama sonrasında toparlamak önemli. Cumartesileri yapıcaz bildirimi canım

günaydınnnnnnn
evet akşam kısırı yaptım az yağlı bol ekşili ve acılı eskiden olsa tabak tabak yerdim ama yapmadım
yanında da bi bardak ayran içtim gece de kayısı çayı

Afiyet olsun canım,

Bence gayet güzel bi akşam menüsü

Afiyet olsun canım,

Bence gayet güzel bi akşam menüsü

sağol canım senin diyet nasıl gidiyor zorlanıyormusun ben yemeği değilde tatlı türü şeyleri çok arıyorum
bugün kayısı alacağım canım tatlı istediğinde yerim artık napam gözümün önünde çikolatalar uçuşuyor
bide yürüyüşe başlayacağım spor olmadan sadece yemeği kesmekle gitcek gibi değil bu kilolar

sağol canım senin diyet nasıl gidiyor zorlanıyormusun ben yemeği değilde tatlı türü şeyleri çok arıyorum
bugün kayısı alacağım canım tatlı istediğinde yerim artık napam gözümün önünde çikolatalar uçuşuyor
bide yürüyüşe başlayacağım spor olmadan sadece yemeği kesmekle gitcek gibi değil bu kilolar

Yok canım zorlanmıyorum ama bazen bozmak zorunda kalıyorum o canımı sıkıyor mesela bugün kendime kepekli sandviç hazırlayamadım geldim burda kocaman bi tost yedim ve motivem gitti şu an.

Benim canım fazla tatlı filan istemiyo canım, kırk yılda bir de isterse ağzıma ufak bi çikolata atıveriyorum o kadar da olur.

Yok canım zorlanmıyorum ama bazen bozmak zorunda kalıyorum o canımı sıkıyor mesela bugün kendime kepekli sandviç hazırlayamadım geldim burda kocaman bi tost yedim ve motivem gitti şu an.

Benim canım fazla tatlı filan istemiyo canım, kırk yılda bir de isterse ağzıma ufak bi çikolata atıveriyorum o kadar da olur.

hiç moralini bozma sadece kendine ceza ver öğle ve akşam yemeğinde ekmek yeme.böylece dengelemiş olursun canım.
ne güzel ben tatlı hastasıyım ama kendimi frenlemek zorundayım geçen yaz giydiğim bikiniyi (balayında)denedim.çok çirkin bi görüntü vardı aynada kendimden iğrendim yağlar yanlardan taşmış daha da hırslandım.....

hiç moralini bozma sadece kendine ceza ver öğle ve akşam yemeğinde ekmek yeme.böylece dengelemiş olursun canım.
ne güzel ben tatlı hastasıyım ama kendimi frenlemek zorundayım geçen yaz giydiğim bikiniyi (balayında)denedim.çok çirkin bi görüntü vardı aynada kendimden iğrendim yağlar yanlardan taşmış daha da hırslandım.....

Zaten yemiyorum ki canım, sadece sabahları ekmek yiyorum ben..başka bi ceza bulmalıyım, akşam yürüyüş yapıyım mesela evet:))
Ben de aynen bazı kıyafetlerim var eskiden giydiğim onlara girmeye çalışıp da kıyafetler bi yerde tıkanınca öyle sinir oluyorumki, hırslanıyorum bazen de

Zaten yemiyorum ki canım, sadece sabahları ekmek yiyorum ben..başka bi ceza bulmalıyım, akşam yürüyüş yapıyım mesela evet:))
Ben de aynen bazı kıyafetlerim var eskiden giydiğim onlara girmeye çalışıp da kıyafetler bi yerde tıkanınca öyle sinir oluyorumki, hırslanıyorum bazen de

tamam ozaman akşam yürüyoruz kaç dakika ben işten gelince pek halim olmuyorda

tamam ozaman akşam yürüyoruz kaç dakika ben işten gelince pek halim olmuyorda

Aynen benim de anca kendimi odadan mutfağa mutfaktan odaya taşıyabiliyorum:))
Ama bugün çıkalım eşlerimizi de alıp ne kadar yürüyebilirsek yarım saat 45 dakka

günaydın herkese bende yürüyüşten geldim şimdi 1 saat tempolu yürüyüş valla herşey dışarı çıkana kadar çıkıp yürümeye başladığında o kadar iyi geliyoki insana birde bahar havası mis gibi kokuyo dışarısı o yüzden spor yapamıyorum diyenlere bir sabah çıkıp denemelerini tavsiye ederim herkese kolay gelsin ...

Aynen benim de anca kendimi odadan mutfağa mutfaktan odaya taşıyabiliyorum:))
Ama bugün çıkalım eşlerimizi de alıp ne kadar yürüyebilirsek yarım saat 45 dakka

tamam canım ay bide çok tartılmak istedim akşam tuttum kendimi cumartesi ye kadar tartılmak yok

günaydın herkese bende yürüyüşten geldim şimdi 1 saat tempolu yürüyüş valla herşey dışarı çıkana kadar çıkıp yürümeye başladığında o kadar iyi geliyoki insana birde bahar havası mis gibi kokuyo dışarısı o yüzden spor yapamıyorum diyenlere bir sabah çıkıp denemelerini tavsiye ederim herkese kolay gelsin ...

günaydın canım nerdeee masa başında çalışıyorum ve eve çok yorgun geliyorum . akşam yarım saat yürüyüş bile zor geliyor

Ben dün 5te elma yedim ve günü kapattım..
Akşamda eve gelince 1 saat eliptik bisiklette çalıştım..
sabahta domates salatalık peynir zeytin 2 tanede minik form bisküvisi..

günaydın canım nerdeee masa başında çalışıyorum ve eve çok yorgun geliyorum . akşam yarım saat yürüyüş bile zor geliyor

Bende masa başı çalışıyorum üstelik 6.30da kalkıp eve akşam 7.30-8.00 arası geliyorum ama yinede en az 40 dk spor yapmaya çalışıyorum.. tv nin karşısına geçiyorum kumandayı alıyorum yanıma bide suyumu alıyorum tabi.. spor hem kalori yakımını sağlıyor hemde vücudu toparlayıp sıkılaştırıyor.. verdiğin kilodan daha çok vermiş gibi duruyosun.. kotive et kendini canım benim.. ilk zamanlar 20 dk yap sonra arttır yavaş yavaş :)

haklısın canım çalışırken zor ama siz sabah kalkıp evden çıkıp işe gitmeniz bile bir spor benim öle bi lüksüm yok bazı sabahlar sadece tembelliğim için çıkmıyorum evden ama bu sabah iyi geldi bende sabahları yürüyorum akşamlarıda eşimle voleybol basketbol oynuyorum o yüzden sabahları aksatıyorum bazen ama sabah sporu başka çok iyi geldi... canım ben ders çalışayım akşama yazarım menümü size kolay gelsin hayırlı işler...

X