10 günlük tatlısız beslenme ve yürüyüş günlüğü

1 gün
Su bol içtim
Yürüyüş yapamadım maalesef
Rafine şeker yemedim
Tatlı olarak yulafı haşladım, olgun muzu ezip karıştırdım, biraz kakako, bieaz kahve biraz da labne peyniri. Oldu size sağlıklı tiramisu
Normal de bal da katılıyor ama ben eklemedim. Tatli krizini dindirdi

1 gün
Su bol içtim
Rafine şeker yemedim
Tatlı olarak yulafı haşladım, olgun muzu ezip karıştırdım, biraz kakako, bieaz kahve biraz da labne peyniri. Oldu size sağlıklı tiramisu
Maşallah su tatlı istekleriyle nasıl basedecez hiç bilmiyorum çok zor hele de regl yakın 🙈

Akşam çok yorgundum siteye giremedim erken uyudum plates yalan oldu tatlı meselesine gelince bir parça mecbur aldım ama çok şükür porsiyon falan yemedim🙈🙈
Benim gibi tatlı canavarı için buda bur gelişme sayilmazmi
Bir parça alıp bırakmak daha zor bence, ben başlamışsam bitiriyorum. O yüzden büyük gelişme diyebiliriz😄

1 gün
Su bol içtim
Rafine şeker yemedim
Güzel olmuş, elinize sağlık:)

4. gün:
Adım: 5500 (eklem ağrım vardı, daha fazla yürüyemedim)
Su: 2 lt'ye yakın, nihayet:)
Tatlı niyetine 1 elma

Şekerli yemedikçe gün içinde daha az acıkmaya başladım. Ruh halimi de daha iyi hissediyorum.

Çok teşekkür ederim. Yine yaparız tabii. Siz iftardan sonra fırsat buldukça yürüyüşü ihmal etmeyin yine de, iyi Ramazanlar🥰
Geçen haftaki ortalama adım sayım 🥰 teşekkür ederim
D616DEAF-BC5C-4B3E-A730-E0A7CDFA9F43.jpeg

5. gün:
Adım: 6500
Su: 8 bardak

Bugün hava soğuktu ve yürüyüşe çıkmak istemedim ama biraz güneş görününce kendimi dışarı attım ve 1 saate yürüyüş yaptım. (Evde attığım adımları eklemiyorum bu arada.) Yürüyüş yaparken podcast dinleyeyim dedim. Bugün dinlediğim bölümün konusu tesadüfen tatlılardı :)) Browni deyince biraz aklım gitti ama eve gelince kendime bir kahve yaptım ve bugünü de tatlısız tamamlayarak günlüğümün yarısına ulaşmış oldum. Bu arada, bu sabah aynaya baktığımda yanaklarımın biraz inceltiğini ve yüzümün çöktüğünü hissettim. Keşke yüzden kilo vermesek :/

Kızlar nerelerdesiniz? arada kaçamak yaptıysanız da yılmayın, devam edelim. Sonraki 5 güne dahil olmak isteyenleri de beklerim.

7. gündeyim. Bu sabah tartıldım. Adet öncesi vücudumda şişlik olmasına rağmen yarım kilo vermişim ama rakamlara çok da güvenmemek gerek tabii. Esas etki 2. hafta sonunda ortaya çıkacaktır.
Bu sabah annemlerde kahvaltı yaptım. Sofrada bal, pekmez vs. olmasına rağmen canım çekmedi. 3 gün sabrederseniz duruma alışıyorsunuz. İyi gidiyorum gibi:)

Bugün de 8500 adım attım, su içmem orta düzeyde yine, yaklaşık 1.5 lt. Yemek durumunu çok ayarlayamadım ve aralarda canım bir şeyler çektiyse de yine tatlı yemeden bir günü daha tamamladım.

8. Gün, dün , yazamamıştım. Hemen onu da ekleyeyim. Dün reglimin 1. Günü olduğu için yürüyüş yapamadım, kendime izin verdim ve evde dinlendim. Yine rafine şeker içeren hiçbir şey yemedim ve içmedim. Tatlı niyetine 1 elma ve 1 kaşık kadar kuru üzümle günü kapattım.
Çok su içemiyorum, dün de yaklaşık 6 bardak içtim. Sıcak içecekleri çok seviyorum ve çok tüketiyorum. Sanırım bu su içmeme engel oluyor.
Ev yoğurdum bitti. Günlük 1 kase yoğurt yemeye dikkat ediyorum, belki bugün tekrar demlerim:)

9. Gün de bitti arkadaşlar. Hafif ağrım olduğu için yürüyüşü kısa tuttum ama tempolu yürüdüm. 1.5 lt su içtim ve tatlı niyetine 1 elma ve 1 greyfurt yedim. Yarın son günümüz.

10. gün
Adım:8500
Su 1.5 lt
ve bugünü de tatlısız kapatarak 10 günlük şekersiz beslenme günlüğümün sonuna gelmiş bulunuyorum.
Henüz tartılmadım ve ölçü almadım, ancak bel bölgemdeki rahatlamayı hissedebiliyorum.
Regl dönemim de sona ermek üzere. En kısa zamanda kilo ve ölçü bilgilerimi ve bu 10 günlük rafine şekersiz diyetimin diğer artılarını sizinle paylaşacağım.

X