- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
- Konu Sahibi mutsuzevli01
-
kardeşim evli gelemez bende gitmiyorum rahat edemiyorum çalışıyorum diye annem eşim evde diye gelmiyor düzelirsniz belki falan diye
annem affetmem derdinde koca seni seviyor diyo babam sen ne dersen arkandayız diyor ev benim üstüme hee ev hakkında hak talepo edermi bilmiyorum kendisi taşıncakmış zaten ev bakıyormuş şuan
Sana uzulme diyemem elbet uzulursun. Ama o adam bir gun nasil bi cevheri kaybettigini anliycak basini taslara vurucak ama is isten gecmis olucak iste. Ebli bir adamla boyle birsey yasayan bir kadindan ne bekliyor anlamiyorum arpa tanesi kadar beyin yok bunlarda.karakterli saglami yaninda varken karaktersiz bir kadinla olmayi mideleri nasil kaldiriyo anlamıyorum cidden. Umarim hersey gönlünce olur bundan sonra hic uzulmezsin inşallahmerhabalar benimle aynı durumda olanınızı varmı bilmiyorum ama konuyu şöyle aktarayım. 10 ay önce evlendik 2 yılda sevgiliik nişanlılık dönemimiz vardı çok severek isteyerek evlendik. Her evlilikte ilk zamanlar sorun olur bilirsiniz bizimde o şekilde sorunlarımız oluyordur işte şöle yapma şuraya gidersen kaç gibi gelirsin diye ikimizinde kendi ayrı vakitlerimiz olurdu eşimle arkadaşlarımızla görüştüğüm kıskançlık kısıtlama falan yok evliliğimizde saygılıydık bu durumlara para konusunda kavga ederdik ev aldık borçumuz var ve eşim para harcamayı seven biri bende yarını düşünen biriyim bi ara bu tarz konulardan boşancam senden falan demişti kavgalarımız sırasında bende üzüldüm istemedim 2 gün böle mutlu olcaksan boşanalım dedim pişman oldu özür diledi barıştık o ara eski sevgilisine yazmış ve ondan sonrada onunla msjlamaya ve 1 defada görüşme var aralarında sonra bu arada eski sevgilisine bizim cinsel hayatımza varana kadar anlatmış işte seni düşünüyodum bilmem ne birsürü iğrenç şeyler pişman oldu sonrasında ben affetmedim bi ara yumuşar gibi oldum birdaha konuştuklarını öğrendim tamamen bitirdim şuan nefret bile etmiyorum ondan Allah ıslah etsin. Adliyeye gittim anlaşmalı olması için 2 ay bekleyin dediler ne yapmam gerekiyor bana akıl verin siz olsanız affedermiydiniz ?
Allah ıslah etsinn ş..sizzzz....
Anlaşmalı boşanma...
Tazminat davası kesinlikle açmalısın....
mutsuzevli01
Sana bisi diyimmi nedendir bilmiyorum ama severek evlenenlerin evliliği baya bi çabuk bitiyo. Bende severek evlenmistim onun için yapmadığım şey kalmamıştı uzun sure flortten sonra evlendim hayatı bana zindan etti o ve ailesi resmen allah bana belami verdi. Senin esin daha şimdiden bu çirkin şeylerle uğraşıyo sen nasıl guveneceksin ona sizin daha cicim ayiniz sayılır. Suan esinin senden başka kimseyi gözü görmemesi lazm hadi yıllar sonrayı tahmin edemiyorum bile. Bu arada sen hala evindemisin yoksa annene mi gittin?
Allah sabır versin. Eski sevgiliye atılan mesajları delil olarak kullanacaksanız zaman aşımı süresi var diye duymuştum. Yani belli bir süre geçerse üstünden ve dava açmadan ve hiçbir işlem yapmadan beklerseniz affettiğinize hükmedilebilirmiş dolayısıyla tazminat için kullanamayabilirsiniz o mesajları. Bunu avukatınıza bir sorun bence. Bir de aynı evde yaşadığınız süre uzarsa aldatmayı boşanmada kullanamayabilirsiniz aynı sebepten
Evi sen terk etme birak o nereye giderse gitsin benjm tanidigim bi kadin evi terk edince butun mal kocaaina kalmisti...asla boyle bi adam icin vazgecmeyin davanizdan sonuna kadar haklisiniz Allah kimseye yasatmsin bunlari canim senin icin uzuldum Allah yardimcin olsun... bide her an irtibat icinde olacagin bi avukat sec bayan olursada seni daha iyi anlar
Allah yardımcınız olsun.Boşan yada boşanma demek o kadar kolay ki,ben pek boşan diyen taraf olmam genelde ama gerçekten bu insandan size hayır gelmez.Siz zaten kararınızı vermişsiniz,evde sizin üstünüzeyse bence 2 ay bekleyin hiç bir şey olmaz.Ama affetmeyin.. gerçekten affetmeyin. Eski sevgilisine seni düşünerek bilmem ne yapıyordum diyen bir adam külliyen adam olmaz. Tatlı canınıza yazık,uğraşmayın..
Anlaşmalı boşanmak mı ?
Ben bu adamın donuna kadar alırım
Terbiyesiz..
Yerinizde olsam ne yapabiliyorsam yaparım.
ben affetmezdim.
çünkü bu daimi izi kalacak bir hadise.
asla unutmaz bir kadın bunu.
bu yüzden şimdi boşanma olmasa da elbet bir gün olacak.
sizin için üzüldüm.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
İyi olmuş evi nikahtan önce aldıysanız hiç bişey alamaz kalsın açıkta altınlar zaten kanunen sizin asla vermeyin mahkeme lde haklar sizden yana deliliniz var mı
Anlaşılır bir şey değil. Hayata iyi tarafından bak sadece. Önemli olan kendi mutluluğun. Böyle birisi için üzülmeye değmez. Acı da olsa deneyim de geç.
Cok gecmis olsun..cok zor bir durum.artik boyle bir evlilikten hayir gelmez.esin malesef hic adam degilmis.uckurunun ugruna yuvasini dagitti..sana cok uzuldumama bu dunyada daha buyuk acilar var canim sana bisey olmasin sagligina bisey olmasin..yeniden hayat yoluna girer..yeniden asik olursun yeniden yuvani
kurarsin cocuklarin olur insallah bu sefer mutlulugu yakalarsin.zaman ve dua herseyin ilaci.
Bu adamla bir saniye daha geçinilmez!
'Seni düşünüyordum' ne ya???
Büyük konuşuyorum bu kelimeyi sarfeden adamla ASLA bir saniye daha geçiremezdim!
Bence tekrar konuşalım filan de, eve getir , sonra da hadım et onu, bundan sonra ne seni ne de başkasını düşünebilsin cinsel hayatında.
öncelikle geçmiş olsun.. yazdığınızı okuyunca esınızı hala sevdiğinızı anladım haklısınız tabi eski sevgiliyle görüşmek ne demek.... esınızın sızı sevdiğinizden ve aralarında ciddi bır sey yaşanmadığına inanıyorsanız ce esınıze güvenıyorsanız bır kez daha düşünün derım ama guven sevgi yoksa dogru yapmıssınız
nsallah atlatmaniz dileğiyle
Bi erkeğin bu kadar detay vermesi çok ilginç ve bu sözler çok iğrenç affetsen bile asla unutamayacaksin bu olayi
Seni dusunuyordum ne demek ya... pislik adam. Herseye doymusmus. Bir de eski sevgilisinden borc almis.
Ben affedilecek bir sey goremiyorum.
Takilari vermeyin. Hatta evi de. Ne hali varsa gorsun. Iki ay bekleyin. Cekismeli uzun surer cunku.
Sana uzulme diyemem elbet uzulursun. Ama o adam bir gun nasil bi cevheri kaybettigini anliycak basini taslara vurucak ama is isten gecmis olucak iste. Ebli bir adamla boyle birsey yasayan bir kadindan ne bekliyor anlamiyorum arpa tanesi kadar beyin yok bunlarda.karakterli saglami yaninda varken karaktersiz bir kadinla olmayi mideleri nasil kaldiriyo anlamıyorum cidden. Umarim hersey gönlünce olur bundan sonra hic uzulmezsin inşallah
Boyle rahat kiviramazsin dansoz elbisesi getireyim deseydin. İnanmadin umarim bu yalanlarina.şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
ki ben pişman olmıyım onu hep iğrenç biri gibi düşünp geri dönmiyim üzülmiyim diyee
aldatmasına kılıf bulmuş sizi Kandırmaya çalışıyor. Kesinlikle inanmayın.şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
ki ben pişman olmıyım onu hep iğrenç biri gibi düşünp geri dönmiyim üzülmiyim diyee
Hıhım tabi deseydin.şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
Hikaye inanma... İnsan kendi evladına da böyle şeyler yapar mı ?şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
Yersen... Senden daha zeka içeren kıvırmalar beklerdim, benim zekamı mı küçümsüyorsun yoksa sen mi gerizekalısın da buna inanmamı bekledin deseydiniz...şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
Bu adam varya cok yilan bir adammis..senin vicdanina oynuyor..herseyi gectim farzedelim evet bu sekilde ...yani hic akli basinda bir erkek adam gibi bir adam sence boyle laflar soylermi..onun ahlaki bozuk..bu adamdan ne koca olur ne baba olur..hicbisey olmaz..şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
neden senden ayrılmak istiyor da ve sonunda böyle iğrenç bir yalan uyduruyor? oturup uzun uzun konuşsana
neredeyse 3 yılını vermişin .. aldatsada konuş bence . konuşamadıkların büyür gider içinde
merhabalar benimle aynı durumda olanınızı varmı bilmiyorum ama konuyu şöyle aktarayım. 10 ay önce evlendik 2 yılda sevgiliik nişanlılık dönemimiz vardı çok severek isteyerek evlendik. Her evlilikte ilk zamanlar sorun olur bilirsiniz bizimde o şekilde sorunlarımız oluyordur işte şöle yapma şuraya gidersen kaç gibi gelirsin diye ikimizinde kendi ayrı vakitlerimiz olurdu eşimle arkadaşlarımızla görüştüğüm kıskançlık kısıtlama falan yok evliliğimizde saygılıydık bu durumlara para konusunda kavga ederdik ev aldık borçumuz var ve eşim para harcamayı seven biri bende yarını düşünen biriyim bi ara bu tarz konulardan boşancam senden falan demişti kavgalarımız sırasında bende üzüldüm istemedim 2 gün böle mutlu olcaksan boşanalım dedim pişman oldu özür diledi barıştık o ara eski sevgilisine yazmış ve ondan sonrada onunla msjlamaya ve 1 defada görüşme var aralarında sonra bu arada eski sevgilisine bizim cinsel hayatımza varana kadar anlatmış işte seni düşünüyodum bilmem ne birsürü iğrenç şeyler pişman oldu sonrasında ben affetmedim bi ara yumuşar gibi oldum birdaha konuştuklarını öğrendim tamamen bitirdim şuan nefret bile etmiyorum ondan Allah ıslah etsin. Adliyeye gittim anlaşmalı olması için 2 ay bekleyin dediler ne yapmam gerekiyor bana akıl verin siz olsanız affedermiydiniz ?
Canım sakın ama sakın affetme duygu sömürüsü yapıyo ya yatağa kadar anlatmış pislik herif bide seni düşünyodum demişkonuştuk defalarca her konuşmada başka birşey söylüyor bi affet pişmanım bi boşanlım bi ben seni istemiyorum bi ben senden boşanmıcam her konuştığumzda farklı şeyler söylüyor
konuştuk defalarca her konuşmada başka birşey söylüyor bi affet pişmanım bi boşanlım bi ben seni istemiyorum bi ben senden boşanmıcam her konuştığumzda farklı şeyler söylüyor
konuştuk defalarca her konuşmada başka birşey söylüyor bi affet pişmanım bi boşanlım bi ben seni istemiyorum bi ben senden boşanmıcam her konuştığumzda farklı şeyler söylüyor
şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?