10 aylık evli aldatılmış boşanmak üzere...

Seninleyken eski sevgilisini düşündüğünü,onunla görüştüğünu öğrenmişsin yahu ne barisması. Daha igrenc ne olmasini bekliyorsun. Kesinlikle barisma bence. Kararliligini sürdür. Yuva muva sacmaliklarina da kulak asma yazan olur şimdi. O kocan olacak adam düşünecekti.

kardeşim evli gelemez bende gitmiyorum rahat edemiyorum çalışıyorum diye annem eşim evde diye gelmiyor düzelirsniz belki falan diye

annem affetmem derdinde koca seni seviyor diyo babam sen ne dersen arkandayız diyor ev benim üstüme hee ev hakkında hak talepo edermi bilmiyorum kendisi taşıncakmış zaten ev bakıyormuş şuan

Yahu gecen de yazdim. Bu anneler neden boyle? Kizi aldatilmis dayak yemis farketmiyor. Cogu baba kizinin arkasindayken anneler baristirma derdinde. Annenin ne yapip edip, kizinin arkasinda olan babanin aklini celip, kizina karsi olmasini sagladigi konular okuduk bu forumda yahu. Bakma sen annene. Hazir baban arkandayken, onu da kaybetmeden iyi değerlendir zamanini. Kendini toparla. Kafan karisinca buraya yaz ama o adami affetme

cok zor durum olsa gerek birde hakarettir yanı bu sana senin duygularını senin kişiiliğini çöpe atarak ona aslında seni düşünüyordum demesi bence o bayana da ayak yapııyodur o seni sevmese illaki hissederdin bu demiş ki iki cıcekten de bal alıyım o yuzden kımseye faydası olmaz o bayanıda allah bıldıgı yapsın evli barklı zamanında ayrılmasaymıs neden yuva dagııtıyor cok iğrenclikler ya fazla kınamak da ıstemıyorum ama cok yanlısss... ayrılman bence en dogru kararın birde seninle ınadına evlenmiş olablır o bayana hani düşündürmedi değil ona da karsıyım unutmadan neden evleniyosun baskasının dunyasını yıkıyosun kii cok gamsızmış yaaa.........insallah atlatırsın hayatta neler unutulmuyor ki .

Sana uzulme diyemem elbet uzulursun. Ama o adam bir gun nasil bi cevheri kaybettigini anliycak basini taslara vurucak ama is isten gecmis olucak iste. Ebli bir adamla boyle birsey yasayan bir kadindan ne bekliyor anlamiyorum arpa tanesi kadar beyin yok bunlarda.karakterli saglami yaninda varken karaktersiz bir kadinla olmayi mideleri nasil kaldiriyo anlamıyorum cidden. Umarim hersey gönlünce olur bundan sonra hic uzulmezsin inşallah

Allah ıslah etsinn ş..sizzzz....

Anlaşmalı boşanma...

Tazminat davası kesinlikle açmalısın....

mutsuzevli01

Anlaşmalı boşanmak mı ?
Ben bu adamın donuna kadar alırım
Terbiyesiz..
Yerinizde olsam ne yapabiliyorsam yaparım.

ben affetmezdim.
çünkü bu daimi izi kalacak bir hadise.
asla unutmaz bir kadın bunu.
bu yüzden şimdi boşanma olmasa da elbet bir gün olacak.
sizin için üzüldüm.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

İyi olmuş evi nikahtan önce aldıysanız hiç bişey alamaz kalsın açıkta altınlar zaten kanunen sizin asla vermeyin mahkeme lde haklar sizden yana deliliniz var mı

Anlaşılır bir şey değil. Hayata iyi tarafından bak sadece. Önemli olan kendi mutluluğun. Böyle birisi için üzülmeye değmez. Acı da olsa deneyim de geç.

Bu adamla bir saniye daha geçinilmez!
'Seni düşünüyordum' ne ya???
Büyük konuşuyorum bu kelimeyi sarfeden adamla ASLA bir saniye daha geçiremezdim!

Bence tekrar konuşalım filan de, eve getir , sonra da hadım et onu, bundan sonra ne seni ne de başkasını düşünebilsin cinsel hayatında.

Bi erkeğin bu kadar detay vermesi çok ilginç ve bu sözler çok iğrenç affetsen bile asla unutamayacaksin bu olayi

Seni dusunuyordum ne demek ya... pislik adam. Herseye doymusmus. Bir de eski sevgilisinden borc almis.
Ben affedilecek bir sey goremiyorum.
Takilari vermeyin. Hatta evi de. Ne hali varsa gorsun. Iki ay bekleyin. Cekismeli uzun surer cunku.

şimdide bunların bi oyun olduğunu bunca şeyi beni kendinden iğreendirip öle boşanmak istemesini söyledi diğer türlü ortada birşey yokken ayrılsa vicdan yapcakmış kendisini iğrnç biri gibi gösterip beni soğumamı sağlamış
ki ben pişman olmıyım onu hep iğrenç biri gibi düşünp geri dönmiyim üzülmiyim diyee

Boyle rahat kiviramazsin dansoz elbisesi getireyim deseydin. İnanmadin umarim bu yalanlarina.

aldatmasına kılıf bulmuş sizi Kandırmaya çalışıyor. Kesinlikle inanmayın.

Hıhım tabi deseydin.
Çok düşünürmüş hasbam eşini, kıyamam ben ona.

Hikaye inanma... İnsan kendi evladına da böyle şeyler yapar mı ?
Kanmayın ve tazminat davası açın kesinliklee...

Yersen... Senden daha zeka içeren kıvırmalar beklerdim, benim zekamı mı küçümsüyorsun yoksa sen mi gerizekalısın da buna inanmamı bekledin deseydiniz...

Bu adam varya cok yilan bir adammis..senin vicdanina oynuyor..herseyi gectim farzedelim evet bu sekilde ...yani hic akli basinda bir erkek adam gibi bir adam sence boyle laflar soylermi..onun ahlaki bozuk..bu adamdan ne koca olur ne baba olur..hicbisey olmaz..

neden senden ayrılmak istiyor da ve sonunda böyle iğrenç bir yalan uyduruyor? oturup uzun uzun konuşsana
neredeyse 3 yılını vermişin .. aldatsada konuş bence . konuşamadıkların büyür gider içinde

neden senden ayrılmak istiyor da ve sonunda böyle iğrenç bir yalan uyduruyor? oturup uzun uzun konuşsana
neredeyse 3 yılını vermişin .. aldatsada konuş bence . konuşamadıkların büyür gider içinde

konuştuk defalarca her konuşmada başka birşey söylüyor bi affet pişmanım bi boşanlım bi ben seni istemiyorum bi ben senden boşanmıcam her konuştığumzda farklı şeyler söylüyor

hayır, affetmezdim.

konuştuk defalarca her konuşmada başka birşey söylüyor bi affet pişmanım bi boşanlım bi ben seni istemiyorum bi ben senden boşanmıcam her konuştığumzda farklı şeyler söylüyor
Canım sakın ama sakın affetme duygu sömürüsü yapıyo ya yatağa kadar anlatmış pislik herif bide seni düşünyodum demiş Allahım ıslah etsin gerçekten affedersen yine emin ol devam etcektir seni aldatmaya sakın affetme pisliğinde hatta pisliklerinde boğulsunlar

Çok zor bir durum ..birde seviyorsun ve aynı evde yaşıyosun gördükçe yumuşarsın.. tekrar pişman olduğunu dile getirse yalvarsa affetmek istersin ..daha 10 aylık evlisin yaşamak istediğin bir çok anı vardır.. böyle yanyana bırakman çok zor

istediği buysa başarmış.
şimdi rahatça kaybolsun hayatından!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…