10 aylık evli aldatılmış boşanmak üzere...

Canim benim, tabi ki her evlilikte tartisma ve bazi sorunlar yasanir. İlk 1 yil alisma surecidir. Kavgalar daha fazla ciddiye alinir vs.
Ama ilk sorunumuzda gidip eski sevgilimizle kiyaslamayiz ya da gidip eski sevgilimize dert yanmayiz.

Ciftlerin sorunlarini kendi ailelerine bile yansitmasi yanlisken, esinin bu yaptigi resmen aklinin eski kizda kaldigini gosteriyor ve evliliginize de saygisi yok cunku gecmis gecmiste kalmalidir. Ben stalklamayi bile saygisizca buluyorum. Kaldi ki irtibata gecmek...
Anlasmali bosanma icin 1 yilin dolmasini bekleyeceksin anladigim kadariyla. Bu saatten sonra için alir mi dusun. Madem senin iraden disinda bu 2 ay beklemen lazim. O gun gelene kadar dusun. Bosanmak kolay degil, zor alinacak bir karar ama burada esin tartismanizi veya yatak odanizi gidip kayinvalidene bile anlatsaydi topa tutardik. Eski sevgiliye meyletmesi işi bozuyor...

Aldatmak kesinlikle bir hastalıktır. Bir kere aldatıp sonra hiç yapmayan bir koca daha görmedim. Sana sadece bir örnek vereyim bir tanıdığım evlendiği ilk aylarda senin gibi yakaladı affetti 3 yıl çocuk yapmadi sırf güvenmediği için 4.yil hamile kaldi ve esim duzeldi bebek bize iyi gelecek, dedi ama öyle olmadolmadi. Eşi hep yaptı ve hep affetirmeye calisti kendini. Bugüne gelecek olursak 17 yıllık bir evlilik ortada bir çocuk ve hep affettigi için pisman hayati zindan bir kadın bir anne var simdilerde çocuğunun gelecegi için herşeye boyun egip evladinin biraz daha büyüyüp annesine destek olacak yasa gelmesini bekliyo yani sonuç yine bosanmak olacak... böyle düşünürsek [zararın neresinden donsen kârdir]

yani aklım almıyor bu kadar seven bu kadar kaybetmekten korkan adamlar nasıl böle iğrenç birşeye dönüşebiliyor aklım almıyor benim
Yat kalk dua et bu kadar erken farkettiğin için bi şükür namazı kıl. İlk boşlukta seni aldatmış farketmesen ömür boyu boynuz takardı bu sana

Bi ara affeder gibi olmuşsunuz. Gene yapmış. Şimdi affeder miydiniz?? diyosan sen kesin gene affedersin gene aldatılırsın yani konunu bir kere oku Allah aşkına yazarken görmüyorsun bari okurken gör nasıl bir şeyi affetmek üzeresin

Onu konuştum adliyeden birileriyle bana beklmem daha kısa sürceğini söylediler

inanın daha birsürü şey var yaptığı iyi yönde bunları yapan adam nasıl yapar bu kadar iğrençliği bilmiyorum

Esiniz ayri bir dehset olay.eski sevgilisi ayri bir dehset.size sunu soyleyeyim asla duzelmeyecek bir erkek sirf eski yada yeni baska bir kadina yaranmak icin kendi ozelini esini anlatip harciyorsa tarih surekli tekerur edecek.

10 aylık evliyken dava açamıyorum 2 ay beklemek isteniyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum
Yaşadgnz agir seyler icin uzuldum ama su acidan bakarsaniz sanslisinz su an yolun basindasnz ya bir cocugunuz olsaydi ve bunlar ondan sonra yasansaydi boyle bir adama guven olur mu cok sukredin herkesin basina hersey gelebilir ama birde zararin neresinden donersen kardir sozu var ya o size uyuyor artik o kisiyi silin hafizanizdan unutun gitsin onunuze bakin siz bundan sonra kendinizi sakin uzup yipratmayin degmeyen insanlar icin ki bunlara da insan diyesim gelmiyor

Asla affetmem. Daha şimdiden şu yaptığına bak. Bende aldatma olmadı bi tek diğer her türlü işkenceyi çektim en son bitirdim. Senin kadar evli kaldım. Ama evli kalsaydim eminim en kisa zamanda aldatilmayi da yaşardım.

geçmiş olsun size de ama donuna kadar almaya gerek var mı ki hayatını zindana çevirmiş birinin parası ne kadar bir insanı mutlu edebilir ki? hee altınlara gelince onlar kanunen senin hakkın onlar biraz garantin o yüzden vermemesi gerektiğini düşünüyorum bende.

Sana bisi diyimmi nedendir bilmiyorum ama severek evlenenlerin evliliği baya bi çabuk bitiyo. Bende severek evlenmistim onun için yapmadığım şey kalmamıştı uzun sure flortten sonra evlendim hayatı bana zindan etti o ve ailesi resmen allah bana belami verdi. Senin esin daha şimdiden bu çirkin şeylerle uğraşıyo sen nasıl guveneceksin ona sizin daha cicim ayiniz sayılır. Suan esinin senden başka kimseyi gözü görmemesi lazm hadi yıllar sonrayı tahmin edemiyorum bile. Bu arada sen hala evindemisin yoksa annene mi gittin?

Boşanmakta %100 haklısın geri adım atma arkadaşım. Eski sevgilisine naber diye msj atsa yine boşanırdım ben. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatına kaldığın yerden devam et tekrar mutlu olmayı ve sevilmeyi hakedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…