10 aylık evli aldatılmış boşanmak üzere...

Dun hane hamilelik piskolojisiydi bugun ne oldu bi karar ver ve bizlerle net konus lutfen

Umarım buna inanmamışsındır..

Sende deki oylede yapsan boylede yapsan senden adam olmaz sende erkegim diye dolasma ortalikta deseydiniz. Beyinsiz herif.

Anlamıyorum bu tip kocalardan boşanmayı düşünüyorsanız neden anlaşmalı boşanmak istiyorsunuz ödül olur onlar için özellikle elinizde aldatmaya dair kanıt varsa hiç affetmeyin açın davanızı alın tazminatınızı ama sakın şeytan görsün yüzünü ben bir şey istemem falan demeyin çünkü tazminat hazımsızlık yapıyor güzel koyuyor yaşattim biliyorum

Hiiiiççç dinleme, ver eline valizini yürüsün gitsin
Kimden yardım istediyse onun yanında beklesin dava tarihini
Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum, ulan aldatmışsın bari giderken adam ol yaaa

Hiç dusunmenize gerek yok. Hala evliliğin ne olduğunu kavrayamamış eşiniz. SİZ CEKİSMELİ OLARAK DAVAYİ ACİN KARSİ TARAF KABUL EDERSE BİR YİLLİK SUREYİ DOlDurMADAN BOSANİRSİNİZ.

Çocuğunuz yok zaten. Rahat rahat boşanırsın. Aksi halde hep miden bulanacak.

Artık hiç bişeye şaşırmıyorum. Allah bunları kendi gibisiyle karşılaştırsın

Ne rezil herifmiş ya ! Eski sevgilisiyle mutlu mesut yaşasınlar. Ayrılın ardınıza bile bakmayın bence.

Ben yaşadım.Affettim, o da çok pişman oldu .ama benim veremediğim dersi o haltları yerken yanında olan insanlar yaptı.Utanç içinde kıvrandı intihara kalkıştı ve ben çok sevdiğim için bırakamadım.Evet aptallık derecesinde seviyormuşum birde benimle çok uğraştılar yediremedim mi ya da oldurmaya çalıştım nasıl beni sevemez psikolojisi mi hiç bilmiyorum ama sağlıksız bir ruh haline büründüğüm kesin.Şimdi pişman oldun mu dersen henüz değil halen ağzımın içine bakıyor.bir ilişkinin en temeli sadakat yani yoksa birlikteliğin bir anlamı yok , aşk dakikaları beklemesem dahi inan elini tutarken sarılırken , yanına gelirken giderken her hissinde o saygııyı temizliği hissetmek lazım.Gerçekten olmuyor.O benim üstüme düşse çok sevse , o zırvaladıkları unutulsa dahi.O içtenlik, ilişkinin özü gidiyor.Şuan onunla aynı evde olma yaptığı şey büyük birşey konuşmamalısın sonra için daha çok acır kendine kızarsın.Tepkini koy , ne yapacaksan öyle yap.

Normal bir ihanette değil üstelik herşey o kadar iğrençleşmiş ki, o kadar iğrenç bi adamla evlisin ki yani affetsen de birdaha eskisi gibi sevebilecekmisin? Nasıl yüz yüze bakacaksınız? Ha bu arada yerinde olsam kızın ailesine ulaşır herşeyİ anlatırdım, görsün dünya kaç bucak.

Nolursun inanma bu kişiye.Sadece kendini düşün, o da öyle yapıyor emin ol.

Seni dusunuyordum lafi bitirmis zaten asla affetmezdim.

Hiiiiççç dinleme, ver eline valizini yürüsün gitsin
Kimden yardım istediyse onun yanında beklesin dava tarihini
Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum, ulan aldatmışsın bari giderken adam ol yaaa

Hiç dusunmenize gerek yok. Hala evliliğin ne olduğunu kavrayamamış eşiniz. SİZ CEKİSMELİ OLARAK DAVAYİ ACİN KARSİ TARAF KABUL EDERSE BİR YİLLİK SUREYİ DOlDurMADAN BOSANİRSİNİZ.

Artık hiç bişeye şaşırmıyorum. Allah bunları kendi gibisiyle karşılaştırsın

İhanetin affı olmaz olmamalı...

Gercekten igrenc ni adammis ben olsam ayni cati altinda dahi durmam onunla

Ne rezil herifmiş ya ! Eski sevgilisiyle mutlu mesut yaşasınlar. Ayrılın ardınıza bile bakmayın bence.

bikaç gündür yüzünü bile görmüyorum zaten bende hazmedebilceğimi düşünmedğim için yaktım gemileri artık olurumuz yok saygı yok güven yok çok şey istemedim ondan bi aile istedim beni sevsin saysın anne olmak istedim hemde şu dünyada herşeyden çok beni bunlardan mahrum bıraktı kendi zevkleri için bana bunları yaşattı ki her zaman bana sen benim için cennetin anahtarısın derdi o kadar doğrusun derdi hayatındaki en doğru şeye bunu yaptı. Bunun için ne onun parasını istiyorum hayatımda nede ona iat birşey bu sebeple anlaşmalıyı bekliyorum ben çalışıyorum 27 yaşındayım kendi ayaklarımın üstünde durabilirim onun parasına puluna ihtiyacım yok hiçbirşey bana yaşattıklarını geri getirmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…