Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizin kararınıza karışamam tabiki ama asla affetmezdim ben olsam ne kadar ayıp birşey özel hayatınızı başkalarına açmak ben böyle bir şey görmedim bu konuda eminseniz hala neyi sorguluyorsun
Gercekten iğrenç bir durum. Direk boşanırdım ki bende boşanma sürecindeym ancak durum farklı. Sizinki ergenlikte takılmış gelişememiş konuştuğu kızda ayrı karaktersiz zaten.
O sevgilisinden de borc alamayinca ondan onceki sevgilisine doner artik karaktersız.. Anlamadıgım bı konuda bekar erkekler cuvala mı gırdı bırakın su evlı erkeklerın pesını yahu mutlu olucaklarını mı sanıyolar acaba
Ne affetmesi daha? Bunu düşünmeyin bile. Şuan eğer affederseniz yüz bulup daha fazlasını yapar.
Ailenizin evine gidin ve 2 ay dişinizi sıkıp boşanın bence. Gerçekten böyle ayıp bir şey olamaz insanda utanma olur susar çeker gider hala eşiniz neyden özür diliyorsa.