merhabalar benimle aynı durumda olanınızı varmı bilmiyorum ama konuyu şöyle aktarayım. 10 ay önce evlendik 2 yılda sevgiliik nişanlılık dönemimiz vardı çok severek isteyerek evlendik. Her evlilikte ilk zamanlar sorun olur bilirsiniz bizimde o şekilde sorunlarımız oluyordur işte şöle yapma şuraya gidersen kaç gibi gelirsin diye ikimizinde kendi ayrı vakitlerimiz olurdu eşimle arkadaşlarımızla görüştüğüm kıskançlık kısıtlama falan yok evliliğimizde saygılıydık bu durumlara para konusunda kavga ederdik ev aldık borçumuz var ve eşim para harcamayı seven biri bende yarını düşünen biriyim bi ara bu tarz konulardan boşancam senden falan demişti kavgalarımız sırasında bende üzüldüm istemedim 2 gün böle mutlu olcaksan boşanalım dedim pişman oldu özür diledi barıştık o ara eski sevgilisine yazmış ve ondan sonrada onunla msjlamaya ve 1 defada görüşme var aralarında sonra bu arada eski sevgilisine bizim cinsel hayatımza varana kadar anlatmış işte seni düşünüyodum bilmem ne birsürü iğrenç şeyler pişman oldu sonrasında ben affetmedim bi ara yumuşar gibi oldum birdaha konuştuklarını öğrendim tamamen bitirdim şuan nefret bile etmiyorum ondan Allah ıslah etsin. Adliyeye gittim anlaşmalı olması için 2 ay bekleyin dediler ne yapmam gerekiyor bana akıl verin siz olsanız affedermiydiniz ?