10 aylık evli aldatılmış boşanmak üzere...

Allah sabır versin. Eski sevgiliye atılan mesajları delil olarak kullanacaksanız zaman aşımı süresi var diye duymuştum. Yani belli bir süre geçerse üstünden ve dava açmadan ve hiçbir işlem yapmadan beklerseniz affettiğinize hükmedilebilirmiş dolayısıyla tazminat için kullanamayabilirsiniz o mesajları. Bunu avukatınıza bir sorun bence. Bir de aynı evde yaşadığınız süre uzarsa aldatmayı boşanmada kullanamayabilirsiniz aynı sebepten

Evi sen terk etme birak o nereye giderse gitsin benjm tanidigim bi kadin evi terk edince butun mal kocaaina kalmisti...asla boyle bi adam icin vazgecmeyin davanizdan sonuna kadar haklisiniz Allah kimseye yasatmsin bunlari canim senin icin uzuldum Allah yardimcin olsun... bide her an irtibat icinde olacagin bi avukat sec bayan olursada seni daha iyi anlar

Allah yardımcınız olsun.Boşan yada boşanma demek o kadar kolay ki,ben pek boşan diyen taraf olmam genelde ama gerçekten bu insandan size hayır gelmez.Siz zaten kararınızı vermişsiniz,evde sizin üstünüzeyse bence 2 ay bekleyin hiç bir şey olmaz.Ama affetmeyin.. gerçekten affetmeyin. Eski sevgilisine seni düşünerek bilmem ne yapıyordum diyen bir adam külliyen adam olmaz. Tatlı canınıza yazık,uğraşmayın..

Anlaşmalı boşanmak mı ?
Ben bu adamın donuna kadar alırım
Terbiyesiz..
Yerinizde olsam ne yapabiliyorsam yaparım.

ben affetmezdim.
çünkü bu daimi izi kalacak bir hadise.
asla unutmaz bir kadın bunu.
bu yüzden şimdi boşanma olmasa da elbet bir gün olacak.
sizin için üzüldüm.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

İyi olmuş evi nikahtan önce aldıysanız hiç bişey alamaz kalsın açıkta altınlar zaten kanunen sizin asla vermeyin mahkeme lde haklar sizden yana deliliniz var mı

Anlaşılır bir şey değil. Hayata iyi tarafından bak sadece. Önemli olan kendi mutluluğun. Böyle birisi için üzülmeye değmez. Acı da olsa deneyim de geç.

Cok gecmis olsun..cok zor bir durum.artik boyle bir evlilikten hayir gelmez.esin malesef hic adam degilmis.uckurunun ugruna yuvasini dagitti..sana cok uzuldumama bu dunyada daha buyuk acilar var canim sana bisey olmasin sagligina bisey olmasin..yeniden hayat yoluna girer..yeniden asik olursun yeniden yuvani
kurarsin cocuklarin olur insallah bu sefer mutlulugu yakalarsin.zaman ve dua herseyin ilaci.

Bu adamla bir saniye daha geçinilmez!
'Seni düşünüyordum' ne ya???
Büyük konuşuyorum bu kelimeyi sarfeden adamla ASLA bir saniye daha geçiremezdim!

Bence tekrar konuşalım filan de, eve getir , sonra da hadım et onu, bundan sonra ne seni ne de başkasını düşünebilsin cinsel hayatında.

Eski sevgiliye cinsel hayatı anlatmak bu rezilden öte bir durum

öncelikle geçmiş olsun.. yazdığınızı okuyunca esınızı hala sevdiğinızı anladım haklısınız tabi eski sevgiliyle görüşmek ne demek.... esınızın sızı sevdiğinizden ve aralarında ciddi bır sey yaşanmadığına inanıyorsanız ce esınıze güvenıyorsanız bır kez daha düşünün derım ama guven sevgi yoksa dogru yapmıssınız
nsallah atlatmaniz dileğiyle

Böyle bir né olduğu belli olmayan bir insan ile yol devam etmeniz Size asla iyi gelmiyecektir.. hadi bir halt yiyorsun (pislik diyecegim) esin ile olan mahremiyetini niye anlatıyorsun. Daha ağır bir tabir kullanicaktim ama burada olmaz

Sakın evden gitmeyin siz mahkemede suçlu olursunuz.. ayrıca kendisi defolup gitsin.. tek kurusta vermeyin onlar sizin guvencenizdir

Sonunda siz olsaydiniz affeder miydiniz yazmissin. Bu laf dumur etti beni. Biz affederdik desek affedecek misin yani bu adamı. Adamin laflarina bak ya yok seni düşünüyordum bilmem ne. Cok istiosan affet arkadaşım ama daha beterlerini yasarsin emin ol

Bi erkeğin bu kadar detay vermesi çok ilginç ve bu sözler çok iğrenç affetsen bile asla unutamayacaksin bu olayi

Seni dusunuyordum ne demek ya... pislik adam. Herseye doymusmus. Bir de eski sevgilisinden borc almis.
Ben affedilecek bir sey goremiyorum.
Takilari vermeyin. Hatta evi de. Ne hali varsa gorsun. Iki ay bekleyin. Cekismeli uzun surer cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…