- 18 Ağustos 2015
- 68
- 23
- 8
- Konu Sahibi mutsuzevli01
-
"seni düşünüyordum" cümlesi tüm huzuru, geleceği kaçırmak için yeterli bir cümle...
bir buradan boşanın yada boşanmayın diyemeyiz.
iyi düşünün, evinizde kalın isterse o ayrı bir yere gitsin.
siz de bur süreçte sağlam düşünün.
geçmişi, geleceği, duyguları, düşünceleri çok iyi ölçün tartın.
bittiğinde yada devam ettiğinizde keşkeniz olmasın
Yuvayı dişi kuş yaparcılar saldırabilir ama yine diyorum boşanın böyle iğrenç bir yaratıkla ömür geçirmeyin bence. Her özelinizi kadına anlatmış bu nasıl omurgasızlık affederseniz şayet bunları nasıl yutacaksınız?
İyi yapmışsınkeşkem olmasın diye dr git dedim ona psk destek al alalım falan diye böle konuştuktan 1 2 gün sonra tekrar eski sevgilisine yazmaya devam etti bundan sonrada ben yapabilceğim birşey kalmadığı için boşanmaya karar verdim ev benim üstüme evlenmeden önce almıştık o evi taşıcakmış diğer ay benden düğünden kalan altınlardan istedi yeni eve çıkmak için ben vermedim gitmiş eski sevgliisnden borç istemiş daha sonra taşınmak için
Çocukla evlenmiş gibisiniz.
Özelinize kadar anlatmış bir de onu düşünmüşmüş,hayır gelmez bundan.
Yaptığı için pişman değil,yakalandığı için pişman.
Affedemezdim ben,büyük sözüme tövbe.
Ohh ne ala.eski sevgilide de hiç akıl yokmuş. Boşayın gitsin.keşkem olmasın diye dr git dedim ona psk destek al alalım falan diye böle konuştuktan 1 2 gün sonra tekrar eski sevgilisine yazmaya devam etti bundan sonrada ben yapabilceğim birşey kalmadığı için boşanmaya karar verdim ev benim üstüme evlenmeden önce almıştık o evi taşıcakmış diğer ay benden düğünden kalan altınlardan istedi yeni eve çıkmak için ben vermedim gitmiş eski sevgliisnden borç istemiş daha sonra taşınmak için
Mutsuz hissetmeniz çok normal ama bu süreci atlattıktan sonra emin olun çok daha mutlu olursunuz. 10 ayda bu şekilde çirkinleşen 3-5 yılda neler yapar? Mutlaka bir avukatla şimdiden görüşün. Mahkemede bu mesajlaşmalar da ona pahalıya patlar zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun. Unutmayın kendinize neyi layık görürseniz onu yaşayacaksınız bu evlilikte.10 aylık evliyken dava açamıyorum 2 ay beklemek isteniyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum
Maalesef aldatan affedilince yine aldatıyor.
evinden cıkma ama o anasının evine gitsin. yada illa bende burada kalacam derse sana yanaşır koklaşma olur illaki yada teşebbüs olur. sen ananın evine git. tüm eşyalarını da al. boşanmada niyetli isen boşandıktan adamlar manyaklaşıyor sanki yaptıkları yetmiyormuş gibi buna sebep kendileri değilmiş gibi magduru oynuynuorlar. eşyalarını alamazsın.merhabalar benimle aynı durumda olanınızı varmı bilmiyorum ama konuyu şöyle aktarayım. 10 ay önce evlendik 2 yılda sevgiliik nişanlılık dönemimiz vardı çok severek isteyerek evlendik. Her evlilikte ilk zamanlar sorun olur bilirsiniz bizimde o şekilde sorunlarımız oluyordur işte şöle yapma şuraya gidersen kaç gibi gelirsin diye ikimizinde kendi ayrı vakitlerimiz olurdu eşimle arkadaşlarımızla görüştüğüm kıskançlık kısıtlama falan yok evliliğimizde saygılıydık bu durumlara para konusunda kavga ederdik ev aldık borçumuz var ve eşim para harcamayı seven biri bende yarını düşünen biriyim bi ara bu tarz konulardan boşancam senden falan demişti kavgalarımız sırasında bende üzüldüm istemedim 2 gün böle mutlu olcaksan boşanalım dedim pişman oldu özür diledi barıştık o ara eski sevgilisine yazmış ve ondan sonrada onunla msjlamaya ve 1 defada görüşme var aralarında sonra bu arada eski sevgilisine bizim cinsel hayatımza varana kadar anlatmış işte seni düşünüyodum bilmem ne birsürü iğrenç şeyler pişman oldu sonrasında ben affetmedim bi ara yumuşar gibi oldum birdaha konuştuklarını öğrendim tamamen bitirdim şuan nefret bile etmiyorum ondan Allah ıslah etsin. Adliyeye gittim anlaşmalı olması için 2 ay bekleyin dediler ne yapmam gerekiyor bana akıl verin siz olsanız affedermiydiniz ?
Mutsuz hissetmeniz çok normal ama bu süreci atlattıktan sonra emin olun çok daha mutlu olursunuz. 10 ayda bu şekilde çirkinleşen 3-5 yılda neler yapar? Mutlaka bir avukatla şimdiden görüşün. Mahkemede bu mesajlaşmalar da ona pahalıya patlar zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun. Unutmayın kendinize neyi layık görürseniz onu yaşayacaksınız bu evlilikte.
O zaman iki ay bekleyip anlaşmalı boşanmayı denersiniz ama bence bu adam bir öyle bir böyle çamura yatar gibi geliyor anlaşmalıda.çekişmeli dava açıp uğraşmak istemiyorum tazminat falanda istemiyorum sadece biran önce bitsin istiyorum
evinden cıkma ama o anasının evine gitsin. yada illa bende burada kalacam derse sana yanaşır koklaşma olur illaki yada teşebbüs olur. sen ananın evine git. tüm eşyalarını da al. boşanmada niyetli isen boşandıktan adamlar manyaklaşıyor sanki yaptıkları yetmiyormuş gibi buna sebep kendileri değilmiş gibi magduru oynuynuorlar. eşyalarını alamazsın.
ikametini ayır. 2 ay cabuk gecer. telini değiştir. evine kapına mahallene gelmesine izin verme.
barışsananız bile bunları yap. ama aklı başkasın da kalandan adam veya kadın olmaz. bunu sende diyebilirdin o zaman kocanca da aynını derdim. eskiyi unutup yoluna öyle devam edersin. bu budur.
yalnız sunu ekliim maalesef kadın veya erkek fark etmez : evlendikleri insanlarda bir takım şeyler arıyor ve hayal ediyorlar. ve bu hayalleri ve aradıklarını elde edince veeya hayal ettigim gibi degildi yi fark ettiklerinde sacmalıyorlar. bu maalesef dünya insanında aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?