10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

Peki Suzi. Benimde bugün 0 günüm. Tek çay içerek durmak zor. Çorba içmek 0 gününün daha dayanılır olmasını sağlıyor. Bir yerlerden çorba bulma ihtimalin varsa değerlendir bence.

sagol canim öglene corbam var canim aksam da evde mantar yada brokkoli corbasi icmeyi planliyorum
sana da kolay gelsin

kızlar yarın 0 günü yaparak macerama başlıyorum lütfen bana destek lun bugün çok aşırı yedim 1 hatta on kabul ediyorum bu günü çok mutsuzum yarın başlayacağım hayırlısıyla ama çalışan bi bayanım inşallah bozmam diyete çok ihtiyacım var en önemlisi de eşim farketmez diyet yaptığımı inş. çünkü kızıyor zaten kansızsın diye ama ne yapayım böyle de olmuyor yarın tüm gün çorba çay vs. ile geçiştireceğim eşime de yedim diye pembe yalanlar söyleyeceğim mecburen
acaba başarabilecek miyim :18: :18:

isallah canim benim hosgeldin ben migdem almiyor diye gecistiriyorum :18:
bugün ilk günü cok zorlandim simdiye kadar bozdum bozacam dedim 2 tabak mercimek corbasi ictim halen migdem kaziniyordun simdi gecti en tehlikeli saatler 5-7 arasi sanirsam
bugün daha bozmam da zaten hem simdi gecti hem bunca saat dayandim dimi saglikli seyler bile canim istiyor ya yarin sabah 2 kara ekmek kasar peynir domates zeytin yiycem ona seviniyorum

O karisim enim de aklimda ama malzemelei yik o yuzden bekliyo oylece
Dun 0 yapcktm yagizla ugrasmaktan dermanim kalmadi aksam ogununde kati yedigim icin bugun yone 0 yapcm
Elma ayva limon ihlamurdan komposto yapip suyunu icicez oglusumla
Hazir corba yapmiyorum ki oglus da yesin diye
Sutlu tarhana tapayim :)
Zannederaem kansizlik nuksetti cay kahve dokunuyo icmiyorum turk kahvesi disinda
Ya da bi cau kasigi kakap koyuyorm 1 fincan sute pisiriyorum telve kismini icmiyorum tabi safi kakao dibe cokuyo :)

birde spor yapiyorsak 0 günlerinde yapin diyo daha faydasini görüyormussun
Canim ben kol falan calisiyorum da yagizdan jilliana baslayamayacgm belli oldu bu hafta babam gelicek misafir olarak..
Agirlik mekik yaparm da jillian hafta sonuna kaldi belli oldu

hadi kolay gelsin ozaman canim sen bu isi yapacaksin zorlanmadan bence :13:
nasil oldu oglusun canim biraz daha iyimi

Son düzenleme:
ben düsündüm zaten saglikli besleniyorum artik 0 lari haftada 2-3 kere yapayim diye :26: bugün tarti yüzüme güldü 75.2 dim cuma günü
simdi 73.7

sagol canim sen naptin nasil gidiyo :26: ben pazartesi 0 yapmisdim birde yarin 0 yaparim herhalde cünkü yarin canim zaten birsey istemez isyerinde problemden dolayi

Benden daha iki kilo gitti bir haftada bakalım inş. devamı gelir. Bende bazen tutamıyorum kendimi atıştırıyorum bişeyler ama nasılsa diyeti bozdum deyip yemeklere dadanmıyorum. Buda önemli diyet yaparken. Bakalım diyete devam :)

sen güzel veriyorsun canim ben bi pazartesi 0 yapabildim 73.4 cikdim cuma günü ama artik ciss yemiyorum yememeye calisiyorum :26:birde bütün gün ac kalamiyorum zorlaniyorum
yaz a güzel olur bence bu yöntem:44: ama suan zorlaniyorum

Valla şu ara tartı beni üzüyor. Verdiklerim geri geldi ve adetim şu an. Moralim çok bozuk.

bozmadigin halde mi :26: cok üzüldüm yaa belki adet oldugundandir isallah birakdigin anda normal yemiyeceksin geri geliyor dikkat etmemiz lazim bozma morelini canim ya

Dün arkadaşlar sen zayıflamışsın dediler. Bende tartı aynı fikirde değil dedim. Bakalım adetim bitsin hele.

Dün arkadaşlar sen zayıflamışsın dediler. Bende tartı aynı fikirde değil dedim. Bakalım adetim bitsin hele.
bitsin reglin bende merak ettim canim :26: ama bu yöntemde cabuk fark ediliyor kilo verdiginde keske ölcülerini alsaydin kilo kaybetsene bile yag yakiyormus ölcülerinden kaybediyormussun :26: öptüm canim

Canlarım demiştim ya bende motivasyon bozuldu hala da öyle ne yapmam lazım diye forumda gezinirken aslında bizimde bildiğimiz bir paylaşım alanı gördüm.Saat 18.00 dan sonra yemeyerek zayıflma. Bugün ona başlamaya karar verdim. Yapanlar memnun. Umarım onu yapabilirim. Hemen sıkılıyorum çünkü ben kötü bir huy işte. öf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…