• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

0 günü gercekden zorluyor dün benimde 0 günümdün aksama kadar iyi gitti aksam 1 tabak pirasa yemegi yedim :30:
kendi kendime dedim pirasa zayiflatiyor birde aciliydin acida metoyu calistiriyor diye kendimi kandirdim yinede bütün gün kendimizi tutuyoruz öyle ufak kacamaklarin bence fazlada zarari olmaz herzaman yapmiyakda :17:
bugün tartildim gecen haftaya göre 200 gramm arti dayim ama cok sey yedim pizza makarna ve 5 gün 0 gün uygulayamadim o yüzden üzülmüyorum birde hormon haplari kulaniyorum adedim düzene girsin diye kilo yapiyormus korkuyorum belki bu sekilde kilo alma tehlikesini atlatirim :18:
cok sevindim canim ara ara gel merak ederim :54: madeinheaven yapmiyor artik sanirsam :26:
öptüm canim sIk gelemezsemde sayfayi acip okuyorum yazamasamda :29:

Evet canım ikimiz kaldık sanırım
Diğer diyetler gibi haftada 2-3 kilo verdirmediği icin insan sabırsızlanıp yapmayı bırakabiliyo

Canım sen yine de 1 tabak pırasa değilde bi lokma yeseymişsin keske:56:
Dun ben kendimi tutamayacagımı anlayınca kalkıp dusa girdim sonrada uzuunn uzun saclarımla ugrastım bu sayede kacamaktan kurtuldum=)

Sabahta tartıda bugun 57.4 gördüm
56ya dogru yavastan gidiyorum insallah yaaa:1:

Evet hormon haplarının kilo yaptıgını bende duymustum canım bu sayede dengeleyebilirsin enazından

Ben hergun yazıyorum buraya valla hosuma gidiyo
Sende arada katılırsan cok sevinirim=)

Tartıda son gordugum rakam 57.3 oldu ama simdi regl donemine giriyorum sismeye basladım bile
Bikac gun tartı fazla gostercek moralimi bozmadan devam etmem lazım

gülsecim sen naptin bilmiyorum ama ben sali günü 0 gününde kötü oldum ellim titredi tansiyon problemim var arada gelirdin yine düstü bende korktum canim biraktim yani yaparim diye düsünüyordum ama böyle saglik problemleri ortaga cikinca dedim bu yöntem bana iyi gelmiyor :25: sen naptin canim :26:

Anladım canım cok gecmis olsun sen yine de ne diyeti yaparsan yap once bi doktora gorun bence saglık her seyden onemi tabi

Bende son yazdıgımdan sonra yapamadım tatlm ya aksam 6dan sonra yemeyerek zayflamaya calısıcam bu sayede de nerdeyse haftada 1 kilo verilebiliyormus
Bu biraz daha kolayıma geldi buna basladım

Anladım canım cok gecmis olsun sen yine de ne diyeti yaparsan yap once bi doktora gorun bence saglık her seyden onemi tabi

Bende son yazdıgımdan sonra yapamadım tatlm ya aksam 6dan sonra yemeyerek zayflamaya calısıcam bu sayede de nerdeyse haftada 1 kilo verilebiliyormus
Bu biraz daha kolayıma geldi buna basladım

sanada kolay gelsin canim :38: bende diyetisyene gittim kan tahlili istedi onu yarin götürüp cumartesi baslariz dedi bakalim artik belki öyle bi sonuc alirim :31:

Selam
Bende her gördüğü,duyduğu diyeti yapmaya çalışanlardan biri olaraktan birde bu diyeti deneyim dedim.Düzenli yazmaya çalışacağım
sabahtan bu yana su,bir bardak şekersiz şeftali suyu, 1 paket domates çorbası ve çay kahve içtim.Akşama da yoğurt ve çorba ile kapatırım umarım, hadi bakalım hepimize kolay gelsin.

Selam
Bende her gördüğü,duyduğu diyeti yapmaya çalışanlardan biri olaraktan birde bu diyeti deneyim dedim.Düzenli yazmaya çalışacağım
sabahtan bu yana su,bir bardak şekersiz şeftali suyu, 1 paket domates çorbası ve çay kahve içtim.Akşama da yoğurt ve çorba ile kapatırım umarım, hadi bakalım hepimize kolay gelsin.

evet dün yeme günümdü ,
sabah yarım gözleme zeytin peynir ,öğlen simit peynir zeytin, arada 1 minik peynirli sandaviç,akşam kıymalı ıspanak ,patates kavurma ve bir avuç kuruyemiş.
ertesi gün canım bir şey istemedi ama yinede epey yemişim:)))

Pazartesi : 65.50 ile başladım Bu gün 64.40 olmuşum inanamadım. bence diğer günler bu hızla gitmeyecektir ama motive edici bir durum.
Bu gün içme günüm bir bardak taze sıkılmış portakal suyu ile başladım güne.
öğlenede tarhana çorbası getirdim evden akşama da yoğurt ve meyve suyu ile kapatırım sanırım hadi bakalım arada yazarım gelişmeleri.

Merhaba; 65.50 başladım bu diyete , 64.10 e inmişim hadi bakalım devam ediyoruz.Bu gün içme günüm,acıktım.Bu günkü menüm. Şekersiz portakal suyu brokoli çorbası ve yoğurt.
Hedef 60 kilo

Son düzenleme:
Back
X