0 günü gercekden zorluyor dün benimde 0 günümdün aksama kadar iyi gitti aksam 1 tabak pirasa yemegi yedim
kendi kendime dedim pirasa zayiflatiyor birde aciliydin acida metoyu calistiriyor diye kendimi kandirdim yinede bütün gün kendimizi tutuyoruz öyle ufak kacamaklarin bence fazlada zarari olmaz herzaman yapmiyakda
bugün tartildim gecen haftaya göre 200 gramm arti dayim ama cok sey yedim pizza makarna ve 5 gün 0 gün uygulayamadim o yüzden üzülmüyorum birde hormon haplari kulaniyorum adedim düzene girsin diye kilo yapiyormus korkuyorum belki bu sekilde kilo alma tehlikesini atlatirim :18:
cok sevindim canim ara ara gel merak ederimmadeinheaven yapmiyor artik sanirsam :26:
öptüm canim sIk gelemezsemde sayfayi acip okuyorum yazamasamda![]()
Evet canım ikimiz kaldık sanırım
Diğer diyetler gibi haftada 2-3 kilo verdirmediği icin insan sabırsızlanıp yapmayı bırakabiliyo
Canım sen yine de 1 tabak pırasa değilde bi lokma yeseymişsin keske

Dun ben kendimi tutamayacagımı anlayınca kalkıp dusa girdim sonrada uzuunn uzun saclarımla ugrastım bu sayede kacamaktan kurtuldum=)
Sabahta tartıda bugun 57.4 gördüm
56ya dogru yavastan gidiyorum insallah yaaa

Evet hormon haplarının kilo yaptıgını bende duymustum canım bu sayede dengeleyebilirsin enazından
Ben hergun yazıyorum buraya valla hosuma gidiyo
Sende arada katılırsan cok sevinirim=)