hosgeldin canimArkadaşlar hepinize selamlar. Bende aranıza katılacağım inşAllah. Benimde hamilelik kilolarım var hepsini daha veremedim. Bakalım bu günü 1 günü ilan ettim. Eşime de söyledim oda istiyor kilo vermek. Beraber yapacağız.
Sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah Doktorum programında diyetisyen hanım her yemek öncesi yarım greyfurt yense hiç bir şey yapmadan bile 3 ayda 5 kg verildiğini söyledi. Bence greyfurt suyuda olabilir bu bir bardak. Ben sıvı gününde greyfurt suyuda deneyeceğim. Bir bardak sadece 75 kalori ayrıca. Yalnız ilaç kullananlar dikkat etsin. 1 gününde de yemeklerden önce içeceğim. Bakalım sonuç iyi olur inşAllah.
fazla birsey yok canim zaten birgün yiyon birgün iciyorsun corbayida ben bi forumda gördüm alman kizlar dediler cok acikirsan corba ic diye bende bize kolaylik olsun hem tok tutsun yeni yeni yapiyoruz diye eklemisdim canim :26:Canim ya baktimda vallahi hic bisey anlamadim yani cok bisey aciklamiyorlar kitap satilsin diye galiba
Ama hic corbadan bahsetmiyor 0 gününde sadece icecekden bahsediyo :44::44:
Face sayfasida var orayada baktim ama :44:
ne bileyim tek anladigim birgün yiyorsun birgün sadece iciyorsun diye özetliyebilirim :82:
evet canim dedigin gibiBu diyetin bize uyarlaması galiba çorba içerek. O 1 günündede bence çok kaçırmamalı daha etkili olur gbi geliyor.
hosgeldin canimisallah veririz fazlaliklarimizi greyfurtu ben icemiyorum canim cok aci geliyo insallah güzel sonuc alirsin canim bende merak ediyorum cuma günleri tartiliyorum
fazla birsey yok canim zaten birgün yiyon birgün iciyorsun corbayida ben bi forumda gördüm alman kizlar dediler cok acikirsan corba ic diye bende bize kolaylik olsun hem tok tutsun yeni yeni yapiyoruz diye eklemisdim canim :26:
evet canim dedigin gibi
tesekkür ederim ezgicimmmhayırlı olsun canımmmm topiginnnnn
migde eksimesi yaparmi ki :26: bi ara benim cousinem bana yatmadan 1 tane limon ye demisdin migdemi bozmusdun doktor cok asitli yiyceklere dikkat et demisdin :26:kızlar bende sabah aç karnına greyfurt+limon suyu içmenin özellkle göbek yagları için çok etkili oldugunu duymustum..
yanlız her aksam roaccutane içiorumda onu kullanırken her sabah böle bişi yapmamın zararı falan olurmuki?
gerçi sonucta meyve ama hani derlerya c vitamini antibiyotiğin ilacın etkisini azaltr falan.. bi sakıncası olurmu?
hamilelik kiloları zor veriliyomuş gerçekten..öyle duyuyuorum hep, inş. eski halinize kavuursunuz yeşil çay içinn !! evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız bayanlar? yeni evli birine öneriniz ne olur? birde takvim hesabı ile mi gebe kaldınız ne kadar süre sonra oldu gebelik?
6 aylık evliyim, ertesi gün hapı kullandım bir kez, bide doğum kontrol hapı.. sonra kullanmadım ama korkuttular ya o hapların zarraı var diye yumurtaıkları tenmeblleştirir diye, şu an da maddi duurm pek toparlayamadık çocuk 2 yıl sonra felan istioz ama.. ne biliim ya o haplarada fazla devam etmek istemiorumtesekkür ederim ezgicimmm
migde eksimesi yaparmi ki :26: bi ara benim cousinem bana yatmadan 1 tane limon ye demisdin migdemi bozmusdun doktor cok asitli yiyceklere dikkat et demisdin :26:
bidaha denesemmi ki greyfurt u sevmiyorum ama faydasi varsabiliglerin icin tesekkürler canim
yesil cay da cok iyi tesekkürler canimisirgan otu cayi da güzel etki yapiyor sagol canim ben tüpbebek ile hamile kalmisdim 10 sene olmayinca
ne kadarlik evlisin canim :26:
hamilelik kiloları zor veriliyomuş gerçekten..öyle duyuyuorum hep, inş. eski halinize kavuursunuz yeşil çay içinn !! evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız bayanlar? yeni evli birine öneriniz ne olur? birde takvim hesabı ile mi gebe kaldınız ne kadar süre sonra oldu gebelik?
6 aylık evliyim, ertesi gün hapı kullandım bir kez, bide doğum kontrol hapı.. sonra kullanmadım ama korkuttular ya o hapların zarraı var diye yumurtaıkları tenmeblleştirir diye, şu an da maddi duurm pek toparlayamadık çocuk 2 yıl sonra felan istioz ama.. ne biliim ya o haplarada fazla devam etmek istemiorumsenin tüp bebebkten önce adette düzensizlik varmıydı gecikme ne kadardı?
kusura bakma yazamadım hafta sonu amcamlara gittik gelin olacak kızın ailesi geldi yemekler tavuklar pilavlar o yüzden hiç başlamadım .Herkesin olduğu gibi benimde diyet günüm pazartesi bugün dediğin gibi yapıcam biraz deneyelim olmadı benim diyetisyen arkadaşım var onu arar sorarım nasıl bir yol izleyelim diye
bide ben diyorumki madem girdik bir yola adam akıllı yapalım bence hergün en az 15 dk 30 dk spor yapalımki bölgesel zayıflayabilelim, ben spor yapmayı severim aslında ama uzun zaman oldu sporu bırakalı bir arkadaşımla pazar sabahları 1-1,5 saat koşu spor yapıyorduk iyi gelmişti vücudumuzun hamlığını atmıştık ama havalar soğuyunca bıraktık. Benim ocak 29 da nişanım var o zamana kadar bakalım ne olacak bide benim mide hassas biraz öyle sen gibi kuru çay içemiyorum reflü var o yüzden günde 5 öğün olmak üzere bunun 3 öğününde sıvının yanında 2-3 tane kepekli bisküvi yemeyi düşünüyorum diğer yemek yediğim günlerdede ekmek hiç yemicem . Sen kaç kilosun suzicim birde yaşın kaç ? birbirimizi tanıyalım ben 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum rejim yapan arkadaşlara başarılar diliyorum
kizlar bu link 10in2 - Willkommen auf der offiziellen Seite | Welcome to the official Siteama almanca eve gidince deniycem belki türkceye cevirtire bilirim:26:
bugün kahvalti incirli activia
kahve, bitki, cayi, su energy iceceyi
öglen: 1 kupa sarimsak corbasi :120: ilk kez ictim
aksamda : erkenden yatasim var 1 saatlik uykuyla duruyorum ayakda
benden bu kadar cikacam birazdan :80:
Google da sitenin çevirisini yapma var oradan adres satırını kopyalıyorum tıklayın bakalım türkçe olarak açılıcakmı?yada copy paste yapın adres satırını...
Google Google Translate
cok tesekkür ederim canimcok güzel oldu artik türkcede okuyabiliriz
Rica ederim canım :):13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?