isarkadasi hazir corba almis sarimsakli ondan bi kupa ictim ama hic hosuma gitmedi canimHaftaya geleceğim ben yeni aldıığım kilolarla Bensuzi.
Beraberce deneriz.
Bu arada canın sıkkınmış umarım düzelmiştir.
Bir de sarımsak çorbası nedir ?
Ben yapıyorum suzi. Bugün 0 günüm ve iki günde tartı -1 kg gösterdi. Yılmak yok yola devam :)
sana faydam olduysa cok sevindim canim ama 0 günlerini yapamiyorum cok zorlaniyorum 1,2 0 yapsam düzelcek ama olmuyo
aksama kadar iyi gidiyor sonra aksam bosluyorum
Evet faydan oldu canım. Ben zorlanmadım 0 gününde. Sonucu düşün, bolca çorba iç. Aç kalmazsan zorlanmazsın. Ben geçen 0 gününde mercimek çorbası içtim. Tok tuttu beni. Sana da öneririm.
bidaha deneyeyim bakim yarin 0 günü :26:iki oda arkada isarkadasimda 5 kilo verdi ama bende irade yok iste
1 günlerinde de saglikli beslenmeme yinede dikkat edecem homini girtlak herseyden yemek istemiyorum canim cekerse yine yerim ama sabah aksam nezmaan yiyceme dikkat edecem
cok sagol destegin icin canim benim
isarkadasi hazir corba almis sarimsakli ondan bi kupa ictim ama hic hosuma gitmedi canimdüzelmesine düzeldide kendimi salinca 75 e cikdim yani 2 kilo aldim üstüne
sana faydam olduysa cok sevindim canim ama 0 günlerini yapamiyorum cok zorlaniyorum 1,2 0 yapsam düzelcek ama olmuyo
aksama kadar iyi gidiyor sonra aksam bosluyorum
isallah canim
Evet bende öyle yapıyorum 1 günümde. Her şeye saldırmıyorum. Canım isterse az bir şey yiyorum. Öyle olmazsa bir anlamı kalmıyor. Biraz sabır. Başaracağız İnş. Desteğe devam :)
Sarımsağın metabolizma hızlandırıcı özelliği de var ondan da yararlanmak hoş olur demiştim.
Kilo aldım demişsin ya bu sırada nasıl yedin ?
Eski yemen gibi mi yoksa hepimizin zaman zaman yaptığı ne bulursak yemek gibi mi?
Acaba verilen kilonun dönüşü kolay mı olacak ?
isallah canim
gecen hafta cuma aksami 1 paket beyaz cikolata cumartesi 4 lahmacun pazar 1 pizza vs.vs.
ben kolaylastirdim sanirsamböyle canim
Önceden nasıldı yemelerin peki ?
Hadi artık önce o 2 kg yu vermekle başla zaten yeni kilo çabuk gider, sonrasında eksilerle devam ediliyor.
bilmem :26: ara sira böyle istah patlamalari oluyordun dahavalar soguk reglim gecikdi ondan olabilir belki dimi
yok artik yapmam öyle zatenbu bana 1 sene gider herhalde cabuk veririm dimi :26:
Verirsin istedikten sonra. :) :)
5kg super vallabidaha deneyeyim bakim yarin 0 günü :26:iki oda arkada isarkadasimda 5 kilo verdi ama bende irade yok iste
1 günlerinde de saglikli beslenmeme yinede dikkat edecem homini girtlak herseyden yemek istemiyorum canim cekerse yine yerim ama sabah aksam nezmaan yiyceme dikkat edecem
cok sagol destegin icin canim benim
Ay o da icilir mi yahu zaten koca gun sivi alcksn 1 gununde saldirirsn tabe gordgnesagol canim benimverecem tabii kendi kendime motivasyon yapiyom canim ben bugünn 0 la paslayacakdim da
haftasonu zor oluyor cünkü cocuga kahvalti hazirlarken falan isteneyse yine yediklerime dikkat ediyorum :13 azartesi is e basladigimda 0 yapacam ama derindondurucuda
2 kova lahana corbasi duruyo 0 gününde onlari hüpletecemyani bu hafta cuma cok güzel birsey bekliyorum cok heycanlandim planima
5kg super valla
E tabi 1 gunlerinde cozutmamak lazim
Yoksa 0 sadece 1 i eritmeye yarar :/
Bu arada sagol suzi bu diyet aklima yatti
Denicem 1 hafta 1 gununde mumkun mertebe karataya bagli kalcm bakalm nolck
Ay o da icilir mi yahu zaten koca gun sivi alcksn 1 gununde saldirirsn tabe gordgne
sagol canim benimverecem tabii kendi kendime motivasyon yapiyom canim ben bugünn 0 la paslayacakdim da
haftasonu zor oluyor cünkü cocuga kahvalti hazirlarken falan isteneyse yine yediklerime dikkat ediyorum :13 azartesi is e basladigimda 0 yapacam ama derindondurucuda
2 kova lahana corbasi duruyo 0 gününde onlari hüpletecemyani bu hafta cuma cok güzel birsey bekliyorum cok heycanlandim planima
Sana katılıyorum. Bugün pazar benimde 0 günüm ama yapmıyorum. Sabah biraz abarttım ama akşama kadar birşey yemeyeceğim.Akşamda sadece çorba içmeyi planlıyorum. İnşAllah başarırız.
hadi isallah verecez canimcok heycanliyim bu hafta cuma süpriz yapacam kizlara
ilk günleri cok zor oluyor canim dikkat et aksam 6-7 gibi birakasi geliyo insanin 0 günlerinde :18: ama sabah kalkdiginda aclik hissetmiyorsun
merakla bekliyorum sonuclarimizi
Canim irade sorun olmaz diye dusunuyorum yeter ki sonuc goreym
Bakalim kismetse yarin baslicm ben de
Et suyuna mercimek corbasi (1.5 yasinda oglum var onyuzden hemen hemen her corbayi kemik ya da et suyuna yapyrm)
Manda ve inek sutune kendim mayalarigim yogurdum var keten tohymu katarak tuketirim
Turk kahveli sut de iceblyrum
Soda limonlu ya da sade tuketebilirim
Plan hazir yani :)
Allahin izniyle menu belli olduktan sonra zorlanmayiz insallah
Bensuzi bu karışım işe yarıyor mu acaba?İşe yarıyorsa 0 günlerinde yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?