Suzicm nasıl yapılıyo anlamadım tam, kahvaltı falan hiç bir şey yemiyoruz, sadece bütün gün bitki çayı su falan mı içiyoruz?
Zormuş biraz. Çorbada doyurur sonuçtada sınırsız mı o da. mesela 1 kase içtik yetmedi 2. içebiliyormuyuz?
merhaba arkadaşlar ben varım bu diyete yanlız şu 2 1 0 tam anlamadım daha açık yazarsan yarından itibaren başlarım zaten nişana kadar kilo vermem lazım normalde 50 53 kiloydum uzun zamandır idealdi ama son 1 aydır ne olduysa birden kilo aldım 56 oldum bu beni kızdırıyor 50 olmam lazım
bir gün çorba ve sıvı tüketiyoruz sadece 2. gün normal yiyoruz 3. gün yine sıvı çorba sanırım süpermiş bu kolay geldi bana
hadi bakalım hayırlı olsun..faydasını görürsen ben çok sevincem canım
konuyu açan arkadaş devam ediyor musun bu yönteme işe yarıyorsa denemek isterim
kızlar bence kilo açısından tehlikeli bir diyet 1 gün sadece sıvı diğer gün istediğin bu şekilde bir gün verip diğer gün alırsınn hadi öyle olmadı verdin vücudunu ona şartladın diyelim ya diyet bittikten sonra ne olacak normale döndüğünde ? verdiğiniz kiloyu fazlasıyla alırsınız diye düşünüyorum ama yapan arkadaşlara kolay gelsin inş. öyle olmaz da kalıcı verirsiniz
arkadaşlar sanki bana pek bir şey değişmeyecekmiş gibi geliyor yani aynı kilolarda kalırsınız.. yinede deneyin bakalım olursa bir şeyler bizde deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?