canim tam uygulayamiyorum zorlaniyorum haftada 1-2 gün belki bir 0 yapiyorum oda herzaman degilsuzi birlikte yapabiliriz istersen . . .
18 gec degilmi canim :26: bazilari 16 dan sonra yemeyp kilo veriyorlar ama sanirsam senin okadar fazlan yokdu dimi seker :26: birde benim bi isarkadasi sabah kahvaltisini yapti öglen yemegini yedi aksamda 1 meyve yiyerek 10 kilo verdi yani en gec 2 de kapatti yemek yemegiCanlarım demiştim ya bende motivasyon bozuldu hala da öyle ne yapmam lazım diye forumda gezinirken aslında bizimde bildiğimiz bir paylaşım alanı gördüm.Saat 18.00 dan sonra yemeyerek zayıflma. Bugün ona başlamaya karar verdim. Yapanlar memnun. Umarım onu yapabilirim. Hemen sıkılıyorum çünkü ben kötü bir huy işte. öf
tutabilirsek güzel kilo verdiyormus canim ama dikkat etmen lazim birakdigin anda normal devam edersen yemek yemege verdigin kilolari geri alma tehlikesi var :18:bu diyet benimde hoşuma gitti bende deniyeceğim yapan arkadaşlar ne kadar kilo verdiniz nasıl gidiyor
homini girtlak yiyorum yine bende yarin bi 0 yapasim var ertesi günü güzel wc ye götürüyor ödem atiyorsunslm arkadaşlar.kaç gündür resmen kürler şok diyetler zayıflama iksirleri resmen pc ye düştüm boğulmak üzereydim
zayıflayamazsam şişko olarak kalıcam sanırım
aslında hedefim belli oğlumun mayıs ayında 1. yaşını kutlayacağımız güzel bi parti düşünüyoruz.
ve ben o güne 4 yıl önceki gibi 40 beden elbisemle girmek istiyorum :26:
84 kilo oldum
şimdi veremezem hiç veremicem gibi hissediyorum.çok moralim bozuk. troid sorunum var metabolizmam yavaş çalışıyor.diyet listelerine de uyamıyorum.
bu yöntem kafama yattı hemen yarın 0 günüyle başlıyorum inş faydası olur inannmak başarmanın yarısı derler inanıyorum ve bu sefer olacakolmak zorunda
tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum
saldim gittiydin canimben de başlamayı düşünüyorum buna. suzi ne yaptın acaba, devam ediyor musun?
zorlanmadigina sevindim canimben bugün başladım ,0 günüm bgn
sabah sirkeli su ile başladım 3 bardak su içtim
arkasından öğlene kadar acıkmadım bebişim sağolsun iyi oyalıyor beni :)
öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 4 gibi 2 bardak beşi bir yerde çayı içtim
arada her mutfağa gidişimde 2 bardak su içiyorum
akşam 6 da da en son yoğurtlu çorbanın sadece suyundan 1,5 kase yanında da 1 bardak su içtim
ha bi de yemeğe başlamadan 2 bardak suyu da hüplettim
bgn hiç acıkmadım güzel başlangıç oldu
araştırmalar sonucu leslie season ile de walk at home a adım attım bgn 20 dk yaptım...
inşallah yılmadan devam ederim.
böle giderse başarıcam sanırım
yarın ilk 1 günüm bakalım inşallah abartmam :)
ben bugün başladım ,0 günüm bgn
sabah sirkeli su ile başladım 3 bardak su içtim
arkasından öğlene kadar acıkmadım bebişim sağolsun iyi oyalıyor beni :)
öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 4 gibi 2 bardak beşi bir yerde çayı içtim
arada her mutfağa gidişimde 2 bardak su içiyorum
akşam 6 da da en son yoğurtlu çorbanın sadece suyundan 1,5 kase yanında da 1 bardak su içtim
ha bi de yemeğe başlamadan 2 bardak suyu da hüplettim
bgn hiç acıkmadım güzel başlangıç oldu
araştırmalar sonucu leslie season ile de walk at home a adım attım bgn 20 dk yaptım...
inşallah yılmadan devam ederim.
böle giderse başarıcam sanırım
yarın ilk 1 günüm bakalım inşallah abartmam :)
kusura bakma canim senin yazini gözden kacirmissim18 gec degilmi canim :26: bazilari 16 dan sonra yemeyp kilo veriyorlar ama sanirsam senin okadar fazlan yokdu dimi seker :26: birde benim bi isarkadasi sabah kahvaltisini yapti öglen yemegini yedi aksamda 1 meyve yiyerek 10 kilo verdi yani en gec 2 de kapatti yemek yemegiama bende su bogaz varken suan hic biri cazip gelmiyo
Canım benim de 10 kg fazlam var tabi 10 kg versem bir 5 kg daha vermek istiyorum ama şu an 10 kg .Arkadaşına hayran kaldım nerden bende dükkkanı 14.00 da kapatacak cesaret,yürekOlsa keşke Sen napıyon kilo veriyon mu ben gibi takıldın mı
bu diyet işi bana bu sefer çok iyi geldi sanırım bu sefer olcak
sabah sirkeli suyla başladım 3 bardak su içtim
1 dilim ekmek 4 zeytin bir domates ,az bi peynir ve şekersiz çay ile güzel bi kahvaltı yaptım
biraz önce de bi kase ayran aşı çorbası içtim
birazdan beşi bir yerde çayıyla devam etcem bakalım şimdilik iyi gidio gibi
kusura bakma canim senin yazini gözden kacirmissimtakildim takildim morelim iyice bozuldu hic birsey yapamiyorum
önemli değil canım ben dediğim gibi 18.00 dan sonra brşey yememeğe çalışıyorum ve yediklerimi yazmaya başladım bugün ballı sirkeli suda içtim. Bu sefer iddialıyım.Gerçi her seferinde öyleyim ama neyse :)
kolay gelsin canim sana bende pazartesi baslayacambi ara diyetsiyyene gitmisdim onun listesini uygulamayi düsünüyorum bakalim
İnşAllah başarılı olursun canım :)
merhabalar bu diyeti yapanlar nasıl gidiyor bende denemek istiyorum bugün 9kahvaltı yaptım az yadım ama yumurta peynir falan yedim 0günü olarak devam edebilirmiyim 0günlerinde hahvaltıdamı yok cevap verirmisiniz
kızlar henüz tartılmadım ama her zaman girdiğim pantolonum bollaştı düğmelerini açmadan giyip çıkarabiliyorum artık :)
tam anlamıyla uygulamadım bu diyeti sadece sirke su karışımını ihmal etmedim ve çoook su içmeye çalıştım
her gören zayıflamışsın diyor çok mutlu oluyorum:)
tartılınca yine buraya yazıcam :)
sizlerde nasıl gidiyo_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?