10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

suzi birlikte yapabiliriz istersen . . .
canim tam uygulayamiyorum zorlaniyorum haftada 1-2 gün belki bir 0 yapiyorum oda herzaman degil sen basladinmi tatlim :26:
18 gec degilmi canim :26: bazilari 16 dan sonra yemeyp kilo veriyorlar ama sanirsam senin okadar fazlan yokdu dimi seker :26: birde benim bi isarkadasi sabah kahvaltisini yapti öglen yemegini yedi aksamda 1 meyve yiyerek 10 kilo verdi yani en gec 2 de kapatti yemek yemegi ama bende su bogaz varken suan hic biri cazip gelmiyo
bu diyet benimde hoşuma gitti bende deniyeceğim yapan arkadaşlar ne kadar kilo verdiniz nasıl gidiyor
tutabilirsek güzel kilo verdiyormus canim ama dikkat etmen lazim birakdigin anda normal devam edersen yemek yemege verdigin kilolari geri alma tehlikesi var :18:

18 gec degilmi canim :26: bazilari 16 dan sonra yemeyp kilo veriyorlar ama sanirsam senin okadar fazlan yokdu dimi seker :26: birde benim bi isarkadasi sabah kahvaltisini yapti öglen yemegini yedi aksamda 1 meyve yiyerek 10 kilo verdi yani en gec 2 de kapatti yemek yemegi ama bende su bogaz varken suan hic biri cazip gelmiyo

Canım benim de 10 kg fazlam var tabi 10 kg versem bir 5 kg daha vermek istiyorum ama şu an 10 kg .Arkadaşına hayran kaldım nerden bende dükkkanı 14.00 da kapatacak cesaret,yürek Olsa keşke Sen napıyon kilo veriyon mu ben gibi takıldın mı

slm arkadaşlar.kaç gündür resmen kürler şok diyetler zayıflama iksirleri resmen pc ye düştüm boğulmak üzereydim
zayıflayamazsam şişko olarak kalıcam sanırım
aslında hedefim belli oğlumun mayıs ayında 1. yaşını kutlayacağımız güzel bi parti düşünüyoruz.
ve ben o güne 4 yıl önceki gibi 40 beden elbisemle girmek istiyorum :26:
84 kilo oldum
şimdi veremezem hiç veremicem gibi hissediyorum.çok moralim bozuk. troid sorunum var metabolizmam yavaş çalışıyor.diyet listelerine de uyamıyorum.

bu yöntem kafama yattı hemen yarın 0 günüyle başlıyorum inş faydası olur inannmak başarmanın yarısı derler inanıyorum ve bu sefer olacak olmak zorunda

tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum

slm kizlar sayfa fazla yogun olmadigindan hergün bakmiyordum

homini girtlak yiyorum yine bende yarin bi 0 yapasim var ertesi günü güzel wc ye götürüyor ödem atiyorsun
ben de başlamayı düşünüyorum buna. suzi ne yaptın acaba, devam ediyor musun?
saldim gittiydin canim bunalimdayim saglikli besleneyim dedim güzel de gidiyordum yine fos oldu bende sIkILdim ben hic istedigim kiloya varamiycam sanirsam

ben bugün başladım ,0 günüm bgn
sabah sirkeli su ile başladım 3 bardak su içtim
arkasından öğlene kadar acıkmadım bebişim sağolsun iyi oyalıyor beni :)
öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 4 gibi 2 bardak beşi bir yerde çayı içtim
arada her mutfağa gidişimde 2 bardak su içiyorum
akşam 6 da da en son yoğurtlu çorbanın sadece suyundan 1,5 kase yanında da 1 bardak su içtim
ha bi de yemeğe başlamadan 2 bardak suyu da hüplettim
bgn hiç acıkmadım güzel başlangıç oldu

araştırmalar sonucu leslie season ile de walk at home a adım attım bgn 20 dk yaptım...
inşallah yılmadan devam ederim.
böle giderse başarıcam sanırım

yarın ilk 1 günüm bakalım inşallah abartmam :)

zorlanmadigina sevindim canim ben aksamlari genelde bozasim geliyo buzamana kadar dayanmissin bozma canim

Son düzenleme:

MaşAllah diyim canım
umarım verirsin kiloları :)

bu diyet işi bana bu sefer çok iyi geldi sanırım bu sefer olcak
sabah sirkeli suyla başladım 3 bardak su içtim
1 dilim ekmek 4 zeytin bir domates ,az bi peynir ve şekersiz çay ile güzel bi kahvaltı yaptım
biraz önce de bi kase ayran aşı çorbası içtim
birazdan beşi bir yerde çayıyla devam etcem bakalım şimdilik iyi gidio gibi

kusura bakma canim senin yazini gözden kacirmissim takildim takildim morelim iyice bozuldu hic birsey yapamiyorum

sonuclarini bekliyorum canim

Son düzenleme:
kusura bakma canim senin yazini gözden kacirmissim takildim takildim morelim iyice bozuldu hic birsey yapamiyorum

önemli değil canım ben dediğim gibi 18.00 dan sonra brşey yememeğe çalışıyorum ve yediklerimi yazmaya başladım bugün ballı sirkeli suda içtim. Bu sefer iddialıyım.Gerçi her seferinde öyleyim ama neyse :)

kolay gelsin canim sana bende pazartesi baslayacam bi ara diyetsiyyene gitmisdim onun listesini uygulamayi düsünüyorum bakalim

merhabalar bu diyeti yapanlar nasıl gidiyor bende denemek istiyorum bugün 9kahvaltı yaptım az yadım ama yumurta peynir falan yedim 0günü olarak devam edebilirmiyim 0günlerinde hahvaltıdamı yok cevap verirmisiniz

merhabalar bu diyeti yapanlar nasıl gidiyor bende denemek istiyorum bugün 9kahvaltı yaptım az yadım ama yumurta peynir falan yedim 0günü olarak devam edebilirmiyim 0günlerinde hahvaltıdamı yok cevap verirmisiniz

merhaba canim kusura bakma canim ya bazen unutuyorum bu topike bakmaya suan uygulayamiyorum canim yazin yaparim diye düsündüm simdilik saglikli beslenerek zayiflamaya calisiyorum ondan sonra takilirsam buna gecerim diye düsündüm
normalde kahvaltida yok canim :26: ama bi grup var böyle zayiflayanlardan onlar yarim 0 da yapiyorlardin haftasonlari yinede veriyorlardin ama herzaman yarim 0 olmuyor canim aklina yine birsey takilirsa benim özelime de yazabilirsin yardimci olmaya calisirim ben 70-79 topiginde de oldugum icin bazen buraya hergün ugrayamiyorum

Son düzenleme:
kızlar henüz tartılmadım ama her zaman girdiğim pantolonum bollaştı düğmelerini açmadan giyip çıkarabiliyorum artık :)
tam anlamıyla uygulamadım bu diyeti sadece sirke su karışımını ihmal etmedim ve çoook su içmeye çalıştım
her gören zayıflamışsın diyor çok mutlu oluyorum:)
tartılınca yine buraya yazıcam :)

sizlerde nasıl gidiyo_?

kolay gelsin canim merakla bekliyorum sonuclarini
ben haftasonu cok yedim pazartesi 0 yapacakdim dayanamadim acli a
saglikli beslenmeye calisiyorum ama haftasonlari hep cok fazla yiyorum
birde telefonumda bi programm yükledim otomatik kalori mi sayiyor yazinca onlanda kontrol etmeye calisiyorum günlük kalorimi gecmeyeyim diye

Şu an bu diyete devam eden yok sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…