• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

Haftaya geleceğim ben yeni aldıığım kilolarla Bensuzi.
Beraberce deneriz.
Bu arada canın sıkkınmış umarım düzelmiştir.
Bir de sarımsak çorbası nedir ?
isarkadasi hazir corba almis sarimsakli ondan bi kupa ictim ama hic hosuma gitmedi canim :37: düzelmesine düzeldide kendimi salinca 75 e cikdim yani 2 kilo aldim üstüne :43:
Ben yapıyorum suzi. Bugün 0 günüm ve iki günde tartı -1 kg gösterdi. Yılmak yok yola devam :)

sana faydam olduysa cok sevindim canim ama 0 günlerini yapamiyorum cok zorlaniyorum 1,2 0 yapsam düzelcek ama olmuyo :50:
aksama kadar iyi gidiyor sonra aksam bosluyorum:43:

sana faydam olduysa cok sevindim canim ama 0 günlerini yapamiyorum cok zorlaniyorum 1,2 0 yapsam düzelcek ama olmuyo :50:

Evet faydan oldu canım. Ben zorlanmadım 0 gününde. Sonucu düşün, bolca çorba iç. Aç kalmazsan zorlanmazsın. Ben geçen 0 gününde mercimek çorbası içtim. Tok tuttu beni. Sana da öneririm.

Evet faydan oldu canım. Ben zorlanmadım 0 gününde. Sonucu düşün, bolca çorba iç. Aç kalmazsan zorlanmazsın. Ben geçen 0 gününde mercimek çorbası içtim. Tok tuttu beni. Sana da öneririm.

bidaha deneyeyim bakim yarin 0 günü :26:iki oda arkada isarkadasimda 5 kilo verdi ama bende irade yok iste:43:
1 günlerinde de saglikli beslenmeme yinede dikkat edecem homini girtlak herseyden yemek istemiyorum canim cekerse yine yerim ama sabah aksam nezmaan yiyceme dikkat edecem :31:
cok sagol destegin icin canim benim :38:

bidaha deneyeyim bakim yarin 0 günü :26:iki oda arkada isarkadasimda 5 kilo verdi ama bende irade yok iste:43:
1 günlerinde de saglikli beslenmeme yinede dikkat edecem homini girtlak herseyden yemek istemiyorum canim cekerse yine yerim ama sabah aksam nezmaan yiyceme dikkat edecem :31:

Evet bende öyle yapıyorum 1 günümde. Her şeye saldırmıyorum. Canım isterse az bir şey yiyorum. Öyle olmazsa bir anlamı kalmıyor. Biraz sabır. Başaracağız İnş. Desteğe devam :)

isarkadasi hazir corba almis sarimsakli ondan bi kupa ictim ama hic hosuma gitmedi canim :37: düzelmesine düzeldide kendimi salinca 75 e cikdim yani 2 kilo aldim üstüne :43:

Sarımsağın metabolizma hızlandırıcı özelliği de var ondan da yararlanmak hoş olur demiştim.
Kilo aldım demişsin ya bu sırada nasıl yedin ?
Eski yemen gibi mi yoksa hepimizin zaman zaman yaptığı ne bulursak yemek gibi mi?
Acaba verilen kilonun dönüşü kolay mı olacak ?

Evet bende öyle yapıyorum 1 günümde. Her şeye saldırmıyorum. Canım isterse az bir şey yiyorum. Öyle olmazsa bir anlamı kalmıyor. Biraz sabır. Başaracağız İnş. Desteğe devam :)
isallah canim :16::38:

Sarımsağın metabolizma hızlandırıcı özelliği de var ondan da yararlanmak hoş olur demiştim.
Kilo aldım demişsin ya bu sırada nasıl yedin ?
Eski yemen gibi mi yoksa hepimizin zaman zaman yaptığı ne bulursak yemek gibi mi?
Acaba verilen kilonun dönüşü kolay mı olacak ?

:17::43: gecen hafta cuma aksami 1 paket beyaz cikolata :17: cumartesi 4 lahmacun pazar 1 pizza vs.vs.:43:
ben kolaylastirdim sanirsam :14: böyle canim :43:

isallah canim :16::38:

:17::43: gecen hafta cuma aksami 1 paket beyaz cikolata :17: cumartesi 4 lahmacun pazar 1 pizza vs.vs.:43:
ben kolaylastirdim sanirsam :14: böyle canim :43:

Önceden nasıldı yemelerin peki ?
Hadi artık önce o 2 kg yu vermekle başla zaten yeni kilo çabuk gider, sonrasında eksilerle devam ediliyor.

Önceden nasıldı yemelerin peki ?
Hadi artık önce o 2 kg yu vermekle başla zaten yeni kilo çabuk gider, sonrasında eksilerle devam ediliyor.

bilmem :26: ara sira böyle istah patlamalari oluyordun da :30:havalar soguk reglim gecikdi ondan olabilir belki dimi:25:
yok artik yapmam öyle zaten :19: bu bana 1 sene gider herhalde :52: cabuk veririm dimi :26:

Verirsin istedikten sonra. :) :)

sagol canim benim :29: verecem tabii :52: :1: kendi kendime motivasyon yapiyom canim:9: ben bugünn 0 la paslayacakdim da :17:
haftasonu zor oluyor cünkü cocuga kahvalti hazirlarken falan iste :36:neyse yine yediklerime dikkat ediyorum :13:pazartesi is e basladigimda 0 yapacam ama derindondurucuda
2 kova lahana corbasi duruyo 0 gününde onlari hüpletecem :28:yani bu hafta cuma cok güzel birsey bekliyorum cok heycanlandim planima :9:

5kg super valla
E tabi 1 gunlerinde cozutmamak lazim
Yoksa 0 sadece 1 i eritmeye yarar :/
Bu arada sagol suzi bu diyet aklima yatti
Denicem 1 hafta 1 gununde mumkun mertebe karataya bagli kalcm bakalm nolck:24:
sagol canim benim :29: verecem tabii :52: :1: kendi kendime motivasyon yapiyom canim:9: ben bugünn 0 la paslayacakdim da :17:
haftasonu zor oluyor cünkü cocuga kahvalti hazirlarken falan iste :36:neyse yine yediklerime dikkat ediyorum :13:pazartesi is e basladigimda 0 yapacam ama derindondurucuda
2 kova lahana corbasi duruyo 0 gününde onlari hüpletecem :28:yani bu hafta cuma cok güzel birsey bekliyorum cok heycanlandim planima :9:
Ay o da icilir mi yahu zaten koca gun sivi alcksn 1 gununde saldirirsn tabe gordgne

5kg super valla
E tabi 1 gunlerinde cozutmamak lazim
Yoksa 0 sadece 1 i eritmeye yarar :/
Bu arada sagol suzi bu diyet aklima yatti
Denicem 1 hafta 1 gununde mumkun mertebe karataya bagli kalcm bakalm nolck:24:

Ay o da icilir mi yahu zaten koca gun sivi alcksn 1 gununde saldirirsn tabe gordgne

hadi isallah verecez canim :16: cok heycanliyim bu hafta cuma süpriz yapacam kizlara :34:
ilk günleri cok zor oluyor canim dikkat et aksam 6-7 gibi birakasi geliyo insanin 0 günlerinde :18: ama sabah kalkdiginda aclik hissetmiyorsun :40:
merakla bekliyorum sonuclarimizi :29:

Sana katılıyorum. Bugün pazar benimde 0 günüm ama yapmıyorum. Sabah biraz abarttım ama akşama kadar birşey yemeyeceğim.Akşamda sadece çorba içmeyi planlıyorum. İnşAllah başarırız.

Sana katılıyorum. Bugün pazar benimde 0 günüm ama yapmıyorum. Sabah biraz abarttım ama akşama kadar birşey yemeyeceğim.Akşamda sadece çorba içmeyi planlıyorum. İnşAllah başarırız.

o alman forumunda bazi kizlar pazartesi,carsamba,cuma yapiyorlardin 0 günlerini yani haftasonu tutmuyorlardin onlar bile kilo veriyordun biz niye vermiyelim :34:
yediklerime dikkat ediyorum cumadan beri ve -1 kg yum :23: pazartesi de baslarim demeyin keyfime :1:

hadi isallah verecez canim :16: cok heycanliyim bu hafta cuma süpriz yapacam kizlara :34:
ilk günleri cok zor oluyor canim dikkat et aksam 6-7 gibi birakasi geliyo insanin 0 günlerinde :18: ama sabah kalkdiginda aclik hissetmiyorsun :40:
merakla bekliyorum sonuclarimizi :29:

Canim irade sorun olmaz diye dusunuyorum yeter ki sonuc goreym
Bakalim kismetse yarin baslicm ben de
Et suyuna mercimek corbasi (1.5 yasinda oglum var onyuzden hemen hemen her corbayi kemik ya da et suyuna yapyrm)
Manda ve inek sutune kendim mayalarigim yogurdum var keten tohymu katarak tuketirim
Turk kahveli sut de iceblyrum
Soda limonlu ya da sade tuketebilirim
Plan hazir yani :)
Allahin izniyle menu belli olduktan sonra zorlanmayiz insallah

Canim irade sorun olmaz diye dusunuyorum yeter ki sonuc goreym
Bakalim kismetse yarin baslicm ben de
Et suyuna mercimek corbasi (1.5 yasinda oglum var onyuzden hemen hemen her corbayi kemik ya da et suyuna yapyrm)
Manda ve inek sutune kendim mayalarigim yogurdum var keten tohymu katarak tuketirim
Turk kahveli sut de iceblyrum
Soda limonlu ya da sade tuketebilirim
Plan hazir yani :)
Allahin izniyle menu belli olduktan sonra zorlanmayiz insallah

hadi isallah bende yarin baslayacam yazarim buraya aksam yeme krizim tutarsa ama gerci tutmaz sanirsam esim problem yapiyordun ama oda calisiyor gec geldigine göre isallah güzel gececek ilk gün :13:

birde tugbanin karisimindan yaptim onuda 0 günleri icmek istiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun-30.html ek olarak :40: motivasyona ihtiyacim var baktim güzel güzel gidiyo cozutmam artik herhalde :17:

Bensuzi bu karışım işe yarıyor mu acaba?İşe yarıyorsa 0 günlerinde yapılabilir.

Son düzenleme:
Bensuzi bu karışım işe yarıyor mu acaba?İşe yarıyorsa 0 günlerinde yapılabilir.

suzan veya suzi diyebilrisin canim bana :34: hmm arkadaslardan verenler var canim :26:hem zarari olmaz bence ek olarak :21:

bugün 0 günümdeyim zorlaniyorum biraz sabah yogurt yedim cay iciyorum 2 tane kahve ictim öglen lahana corbasi getirdim onu hüpletecem :29:

Peki Suzi. Benimde bugün 0 günüm. Tek çay içerek durmak zor. Çorba içmek 0 gününün daha dayanılır olmasını sağlıyor. Bir yerlerden çorba bulma ihtimalin varsa değerlendir bence.

Back
X