• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

Arkadaşlar hepinize selamlar. Bende aranıza katılacağım inşAllah. Benimde hamilelik kilolarım var hepsini daha veremedim. Bakalım bu günü 1 günü ilan ettim. Eşime de söyledim oda istiyor kilo vermek. Beraber yapacağız.

Sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah Doktorum programında diyetisyen hanım her yemek öncesi yarım greyfurt yense hiç bir şey yapmadan bile 3 ayda 5 kg verildiğini söyledi. Bence greyfurt suyuda olabilir bu bir bardak. Ben sıvı gününde greyfurt suyuda deneyeceğim. Bir bardak sadece 75 kalori ayrıca. Yalnız ilaç kullananlar dikkat etsin. 1 gününde de yemeklerden önce içeceğim. Bakalım sonuç iyi olur inşAllah.

Canim ya baktimda vallahi hic bisey anlamadim yani cok bisey aciklamiyorlar kitap satilsin diye galiba :55:

Ama hic corbadan bahsetmiyor 0 gününde sadece icecekden bahsediyo :44::44:

Face sayfasida var orayada baktim ama :44:

ne bileyim tek anladigim birgün yiyorsun birgün sadece iciyorsun diye özetliyebilirim :82:

Bu diyetin bize uyarlaması galiba çorba içerek. O 1 günündede bence çok kaçırmamalı daha etkili olur gbi geliyor.

Arkadaşlar hepinize selamlar. Bende aranıza katılacağım inşAllah. Benimde hamilelik kilolarım var hepsini daha veremedim. Bakalım bu günü 1 günü ilan ettim. Eşime de söyledim oda istiyor kilo vermek. Beraber yapacağız.

Sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Sabah Doktorum programında diyetisyen hanım her yemek öncesi yarım greyfurt yense hiç bir şey yapmadan bile 3 ayda 5 kg verildiğini söyledi. Bence greyfurt suyuda olabilir bu bir bardak. Ben sıvı gününde greyfurt suyuda deneyeceğim. Bir bardak sadece 75 kalori ayrıca. Yalnız ilaç kullananlar dikkat etsin. 1 gününde de yemeklerden önce içeceğim. Bakalım sonuç iyi olur inşAllah.
hosgeldin canim :3: isallah veririz fazlaliklarimizi :29: greyfurtu ben icemiyorum canim cok aci geliyo :30: insallah güzel sonuc alirsin canim bende merak ediyorum cuma günleri tartiliyorum :29:
Canim ya baktimda vallahi hic bisey anlamadim yani cok bisey aciklamiyorlar kitap satilsin diye galiba :55:

Ama hic corbadan bahsetmiyor 0 gününde sadece icecekden bahsediyo :44::44:

Face sayfasida var orayada baktim ama :44:

ne bileyim tek anladigim birgün yiyorsun birgün sadece iciyorsun diye özetliyebilirim :82:
fazla birsey yok canim zaten birgün yiyon birgün iciyorsun corbayida ben bi forumda gördüm alman kizlar dediler cok acikirsan corba ic diye bende bize kolaylik olsun hem tok tutsun yeni yeni yapiyoruz diye eklemisdim canim :26:
Bu diyetin bize uyarlaması galiba çorba içerek. O 1 günündede bence çok kaçırmamalı daha etkili olur gbi geliyor.
evet canim dedigin gibi :40:

kızlar bende sabah aç karnına greyfurt+limon suyu içmenin özellkle göbek yagları için çok etkili oldugunu duymustum..
yanlız her aksam roaccutane içiorumda onu kullanırken her sabah böle bişi yapmamın zararı falan olurmuki?
gerçi sonucta meyve ama hani derlerya c vitamini antibiyotiğin ilacın etkisini azaltr falan.. bi sakıncası olurmu?

hosgeldin canim :3: isallah veririz fazlaliklarimizi :29: greyfurtu ben icemiyorum canim cok aci geliyo :30: insallah güzel sonuc alirsin canim bende merak ediyorum cuma günleri tartiliyorum :29:

fazla birsey yok canim zaten birgün yiyon birgün iciyorsun corbayida ben bi forumda gördüm alman kizlar dediler cok acikirsan corba ic diye bende bize kolaylik olsun hem tok tutsun yeni yeni yapiyoruz diye eklemisdim canim :26:

evet canim dedigin gibi :40:

hamilelik kiloları zor veriliyomuş gerçekten..öyle duyuyuorum hep, inş. eski halinize kavuursunuz yeşil çay içinn !! evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız bayanlar? yeni evli birine öneriniz ne olur? birde takvim hesabı ile mi gebe kaldınız ne kadar süre sonra oldu gebelik?

hayırlı olsun canımmmm topiginnnnn :46::46::46::46::46::46:
tesekkür ederim ezgicimmm :54:
kızlar bende sabah aç karnına greyfurt+limon suyu içmenin özellkle göbek yagları için çok etkili oldugunu duymustum..
yanlız her aksam roaccutane içiorumda onu kullanırken her sabah böle bişi yapmamın zararı falan olurmuki?
gerçi sonucta meyve ama hani derlerya c vitamini antibiyotiğin ilacın etkisini azaltr falan.. bi sakıncası olurmu?
migde eksimesi yaparmi ki :26: bi ara benim cousinem bana yatmadan 1 tane limon ye demisdin migdemi bozmusdun doktor cok asitli yiyceklere dikkat et demisdin :26:
bidaha denesemmi ki greyfurt u sevmiyorum ama faydasi varsa :37: biliglerin icin tesekkürler canim :29:

hamilelik kiloları zor veriliyomuş gerçekten..öyle duyuyuorum hep, inş. eski halinize kavuursunuz yeşil çay içinn !! evlendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız bayanlar? yeni evli birine öneriniz ne olur? birde takvim hesabı ile mi gebe kaldınız ne kadar süre sonra oldu gebelik?

yesil cay da cok iyi tesekkürler canim :29:isirgan otu cayi da güzel etki yapiyor:40: sagol canim ben tüpbebek ile hamile kalmisdim 10 sene olmayinca :40:
ne kadarlik evlisin canim :26:

tesekkür ederim ezgicimmm :54:

migde eksimesi yaparmi ki :26: bi ara benim cousinem bana yatmadan 1 tane limon ye demisdin migdemi bozmusdun doktor cok asitli yiyceklere dikkat et demisdin :26:
bidaha denesemmi ki greyfurt u sevmiyorum ama faydasi varsa :37: biliglerin icin tesekkürler canim :29:

yesil cay da cok iyi tesekkürler canim :29:isirgan otu cayi da güzel etki yapiyor:40: sagol canim ben tüpbebek ile hamile kalmisdim 10 sene olmayinca :40:
ne kadarlik evlisin canim :26:
6 aylık evliyim, ertesi gün hapı kullandım bir kez, bide doğum kontrol hapı.. sonra kullanmadım ama korkuttular ya o hapların zarraı var diye yumurtaıkları tenmeblleştirir diye, şu an da maddi duurm pek toparlayamadık çocuk 2 yıl sonra felan istioz ama.. ne biliim ya o haplarada fazla devam etmek istemiorum :( senin tüp bebebkten önce adette düzensizlik varmıydı gecikme ne kadardı?

Hoşbulduk canım

Bugün benim 0 günüm. Sabah bir bardak çay ve greyfurt suyu içtim. 5-6 da fındık yedim. Bir zararı olmaz heralde. Ben kızım doğduktan sonra başka bir şehre taşındım. Ve hiç tanıdığım yoktu bu şehirde. Devamlı evde oturmaktan çok kilo veremedim. Allah tan almadım da sadece 8 kg verebildim. İstanbulda olsaydım çoktan eski halime dönmüştüm.Ah ah.

Son düzenleme:

İnş elif. Valla kişinin bünyesiyle alakalı galiba birde emzirmeyle. Ben çok kilo veremedim çünkü sütümde yoktu. İki ay anca emzirebildim. Sonra zaten süt kalmadı kızmda ememedi tabi.

Ben evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım. Kendimiz istedik. Kaza falan değil yani. Kendini hazır hissedersen, yaşında geldiyse (ben 28 yaşındaydım hamile kaldığımda) Allahta nasip ederse neden olmasın.

Takvim hesabı dediğin eğer çin takvimi hesabıysa ona sonradan baktım ama tuttu benimki. Kız gözüküyor kızımız oldu. Bilmiyorum gerçekmi yoksa denkmi geldi. Allah bilir artık.

6 aylık evliyim, ertesi gün hapı kullandım bir kez, bide doğum kontrol hapı.. sonra kullanmadım ama korkuttular ya o hapların zarraı var diye yumurtaıkları tenmeblleştirir diye, şu an da maddi duurm pek toparlayamadık çocuk 2 yıl sonra felan istioz ama.. ne biliim ya o haplarada fazla devam etmek istemiorum :( senin tüp bebebkten önce adette düzensizlik varmıydı gecikme ne kadardı?

Evet bende hiç hap kullanmadım. Bence de kullanma. Sonra çok üzülen oluyor bu sebeple.

kusura bakma yazamadım hafta sonu amcamlara gittik gelin olacak kızın ailesi geldi yemekler tavuklar pilavlar o yüzden hiç başlamadım .Herkesin olduğu gibi benimde diyet günüm pazartesi bugün dediğin gibi yapıcam biraz deneyelim olmadı benim diyetisyen arkadaşım var onu arar sorarım nasıl bir yol izleyelim diye
bide ben diyorumki madem girdik bir yola adam akıllı yapalım bence hergün en az 15 dk 30 dk spor yapalımki bölgesel zayıflayabilelim, ben spor yapmayı severim aslında ama uzun zaman oldu sporu bırakalı bir arkadaşımla pazar sabahları 1-1,5 saat koşu spor yapıyorduk iyi gelmişti vücudumuzun hamlığını atmıştık ama havalar soğuyunca bıraktık. Benim ocak 29 da nişanım var o zamana kadar bakalım ne olacak bide benim mide hassas biraz öyle sen gibi kuru çay içemiyorum reflü var o yüzden günde 5 öğün olmak üzere bunun 3 öğününde sıvının yanında 2-3 tane kepekli bisküvi yemeyi düşünüyorum diğer yemek yediğim günlerdede ekmek hiç yemicem . Sen kaç kilosun suzicim birde yaşın kaç ? birbirimizi tanıyalım ben 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum rejim yapan arkadaşlara başarılar diliyorum :3:

kaç k i lo sunuz?

kizlar bu link 10in2 - Willkommen auf der offiziellen Seite | Welcome to the official Site :40: ama almanca :37: eve gidince deniycem belki türkceye cevirtire bilirim:26:

bugün kahvalti incirli activia :1:
kahve, bitki, cayi, su energy iceceyi :37:
öglen: 1 kupa sarimsak corbasi :120: ilk kez ictim :52:
aksamda : erkenden yatasim var 1 saatlik uykuyla duruyorum ayakda :53:

benden bu kadar cikacam birazdan :80:

Google da sitenin çevirisini yapma var oradan adres satırını kopyalıyorum tıklayın bakalım türkçe olarak açılıcakmı?yada copy paste yapın adres satırını...

Google Google Translate

kizlar yokmu bunu deneyen yapan :43: ben desteksiz yapamiyorum ilk topigi actigimda 1 hafta güzel gidiyordun cuma günü canim sIkILdi cuma,cumartesi,pazar saldim kendimi simdi bi 0 yapayim diyorum mesela bugün 0 günümdeyim aksama kadar yemedim sonra bi ufacik sey e sinirlenip yedim de yedim :43:
birbirimizi motive etmeszek tek olmuyor :59:

bilmiyorum pes etmeyi seven bir insan degilim ama birakacak gibiyim :50: yaz olsa daha kolay olurdun sanirsam zaten sicakdan canin birsey istemiyor ama böyle zorlaniyorum :50:
napsam biraksammi kizlar :26:

Haftaya geleceğim ben yeni aldıığım kilolarla Bensuzi.
Beraberce deneriz.
Bu arada canın sıkkınmış umarım düzelmiştir.
Bir de sarımsak çorbası nedir ?

Ben yapıyorum suzi. Bugün 0 günüm ve iki günde tartı -1 kg gösterdi. Yılmak yok yola devam :)

Back
X