• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

yapabilene helal olsun 0 günü çok ağar akşam yatana adar sadece sıvı almak çok zor
özellikle günün sonunda artık pes ediyorsunuz ve yemeye saldırıyorsunuz hadi saldırmadınızda ertesi gün yediniz
istediğiniz kadar ne fark etti dün verdim 500 gr bugün aldım olcak iş değil:45:

kızlar bende de (g.h.d.d.) hastalığı var açılımı gördüğü her diyeti deneme :9:
bu diyetten olumlu sonuç alırsanız takip ediyorum sizi ben de başlayacağım lütfen güzel gelişmeler olsun hepimiz istediğimiz kiloda olalım :13:

ya hemen hemen hepsini okudum varmi zayiflayan ??? Kimse kilo verdiginden bahsetmiyor

birde hazir cora ne kadar dogru ??

iki arkadaşla birlikte doğum kilolarımız vermek için diyete başladık yarışma yapıyoruz . Arkadaşlardan biri incelememi istedi bu diyeti ama hala kaç kilo verildiği yazılmamış. başlığı açan arkadaş sanırım 1 haftayı geçmiş senin var mı bi değişiklik .??? bizde uygulamak istiyoruz .

Merhaba.bu diyeti yazan yazarın ve kitabın ismini bilen varmı?.Diyet ilgimi çekti.Araştırıp ,okuyup öyle başlamak isterim diyete.Hepinize başarılar dilerim

Selammmm :) ay ben bu topigi çok eğlenceli buldum artık aranizdayim hehehe :) biri nutella mı dedi oh oohhh:) kızlarrrr ozaman hergünumuz 1 :))) ben niye gülücük yapamiyorum yauf.. Neyse...bugün 0 ilan ettim yani okudum ve hemen ise okuyuldum 5 kilo fazlalığım var 29 yaşındayım 58 kiloyum bende ... herkese basarilar.bakalim artık uygulayın gorcez.kahvaltida ne Yicez?sabah aksam çorba mı? Sıvıdan kasıt ne?herturlu sıvı olmaz çünkü.ha bide hazır satılan meyve suları çok kalorili sakın sakın icmeyin!
canim asagida gülümsemeleri görüntüleme yaziyo belki orayi tiklamissindir ondan yapamiyorsunudur :40: bende cok güldüm yorumlara :1:canim corba süt ayran yogurt icecekleri cay öyle iste pazartesi yine 0 yapacam cumadan beri cozuttum :36:
yapabilene helal olsun 0 günü çok ağar akşam yatana adar sadece sıvı almak çok zor
özellikle günün sonunda artık pes ediyorsunuz ve yemeye saldırıyorsunuz hadi saldırmadınızda ertesi gün yediniz
istediğiniz kadar ne fark etti dün verdim 500 gr bugün aldım olcak iş değil:45:
canim aksam zorlaniyorsunuz bende negüzel düzene oturtmusdum simdi yine basdan basliycam pazartesi zorluk cekecem ama alisiyorsun 2-3 gün sonra :40:
1 günde zaten okadar yiyemiyorsun yesen bile ertesi gün dengeliyorsun 2 günün toplami az kalori oluyor sanirsam ben mart a kadar bunu yapmak istiyorum bakalim :26:

kızlar bende de (g.h.d.d.) hastalığı var açılımı gördüğü her diyeti deneme :9:
bu diyetten olumlu sonuç alırsanız takip ediyorum sizi ben de başlayacağım lütfen güzel gelişmeler olsun hepimiz istediğimiz kiloda olalım :13:
hepimizin istedigi bu canim isallah :38: birgün de almadik birgünde hemen verelim yavas yavas gidecek isallah :21:
Hadi ya zormu başlıcam ama bakalim dayanabilcekmiyim
ilk gün gercekden zor canim o yüzden bu konuyu actim birlikde yapalim birbirimize destek olalim diye canim :29:
ya hemen hemen hepsini okudum varmi zayiflayan ??? Kimse kilo verdiginden bahsetmiyor

birde hazir cora ne kadar dogru ??
bi arkadas yazmis canim 1,5 kilo verdim diye :40: evde olunca daha bir zor oluyor ben haftaici calisdigimdan isyerinde okadar zorluk cekmiyorum pazartesi yine baslayacam pes etmiycem cozuttum diye cuma cumartesi pazar hep 1 yaptim :57:
iki arkadaşla birlikte doğum kilolarımız vermek için diyete başladık yarışma yapıyoruz . Arkadaşlardan biri incelememi istedi bu diyeti ama hala kaç kilo verildiği yazılmamış. başlığı açan arkadaş sanırım 1 haftayı geçmiş senin var mı bi değişiklik .??? bizde uygulamak istiyoruz .
canim 1 hafta gecti -300 gramm olmusdum ama 2 kere gece 12 de yedim yilbasi falan vardin arada :30: birde 3 gündür saldim kendimi :43:
Merhaba.bu diyeti yazan yazarın ve kitabın ismini bilen varmı?.Diyet ilgimi çekti.Araştırıp ,okuyup öyle başlamak isterim diyete.Hepinize başarılar dilerim

canim sordum editöre link paylasmam yasak deyilse buraya yapistiririm ama söyleyeyim link almanca belki googleden cevirtire bilirsin türkceye :26:
isteyen kizlara linki gönderebilirim özelden :34:

kizlar bu yöntemi yapan varsa ve olumlu olduysa burda paylasin benide motive edin :54:

kızlar ben zayıfım böyle bir şeyi hiç denemedim fakat bir yakınım bunu yaptı. kadın bir ayda inanılmaz zayıfladı şok diyet diye geçiyor bir gün hiç bişi yemiyorsun diğer gün istediğini yiyorsun kadın bir ayda rahat 20 kilo vermiştir. kesinlikle deneyin ablam da yapacaktı bunu

kızlar ben zayıfım böyle bir şeyi hiç denemedim fakat bir yakınım bunu yaptı. kadın bir ayda inanılmaz zayıfladı şok diyet diye geçiyor bir gün hiç bişi yemiyorsun diğer gün istediğini yiyorsun kadın bir ayda rahat 20 kilo vermiştir. kesinlikle deneyin ablam da yapacaktı bunu

tesekkür ederim canim :38: bunu duymak istemisdim bende :1: yolla devam öyleyse :66: canim bunu yapan adam da 6 ayda 30 kilo vermis :40:

bitane foto ekleyeyim sayfasinda buldum

$9.webp

peki sonrasında ne olacak diyelim sıktık dişimizi bir ay yada 2 ay yaptık sonrasında eski düzene geçince
bütün kilolar geri gelmesin burda çünki sağlıklı beslenme yok büütün gün hiçbirşey yemeyince ertesi gün insan fazla yer
yani ben yerim :52::52: oyüzden soruyorum sonuçta beslenme düzenin değişmiyor yine diyet bitincede kilolar geri gelir gibi geldi bana

Sizi güldürebildiğime sevindim kızlar.
Cuma günü eve gittim, kendime çorba yaptım.
Kızlarım 'Anne süzülmüşsün dediler.'
Hatta aralarında 21 gr mı 27 gr mı verdiğime dair tartıştılar.:52:
Sonra 'anne sen dün akşam 7 de sofradan kalkmıştın yani sıvı günün o saatte başlamıştı,şimdi saat 7 olduğuna göre bitirmelisin
Hadi güzel bişeyler hazırlayalım karnımızı doyuralım,hemde senin bu başarını kutlayalım.'dediler.:27:
İçimde kandırılıyormuşum gibi bi his vardı ama yinede onlara uydum.:14:

peki sonrasında ne olacak diyelim sıktık dişimizi bir ay yada 2 ay yaptık sonrasında eski düzene geçince
bütün kilolar geri gelmesin burda çünki sağlıklı beslenme yok büütün gün hiçbirşey yemeyince ertesi gün insan fazla yer
yani ben yerim :52::52: oyüzden soruyorum sonuçta beslenme düzenin değişmiyor yine diyet bitincede kilolar geri gelir gibi geldi bana
kilo verdikden sonra da arada 0 günleri yapmak gerek herhalde:26:
Sizi güldürebildiğime sevindim kızlar.
Cuma günü eve gittim, kendime çorba yaptım.
Kızlarım 'Anne süzülmüşsün dediler.'
Hatta aralarında 21 gr mı 27 gr mı verdiğime dair tartıştılar.:52:
Sonra 'anne sen dün akşam 7 de sofradan kalkmıştın yani sıvı günün o saatte başlamıştı,şimdi saat 7 olduğuna göre bitirmelisin
Hadi güzel bişeyler hazırlayalım karnımızı doyuralım,hemde senin bu başarını kutlayalım.'dediler.:27:
İçimde kandırılıyormuşum gibi bi his vardı ama yinede onlara uydum.:14:
:1: ilk baslarda bende aksam pes ediyordum :36: ama simdi diyorum bunca saat dayandin yeme kendi kendime bazen elime yaziyorum yarin istedigini yersin diye :1: en son care vurup kafayi yatiyorum :37::1:
kızlar devam eden kilo veren var mı
ben haftasonu bozdum canim ama bugün 0 la basladim geri :17:

kizlar bu link 10in2 - Willkommen auf der offiziellen Seite | Welcome to the official Site :40: ama almanca :37: eve gidince deniycem belki türkceye cevirtire bilirim:26:

bugün kahvalti incirli activia :1:
kahve, bitki, cayi, su energy iceceyi :37:
öglen: 1 kupa sarimsak corbasi :120: ilk kez ictim :52:
aksamda : erkenden yatasim var 1 saatlik uykuyla duruyorum ayakda :53:

benden bu kadar cikacam birazdan :80:

Back
X