Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy herbalım yarın bildirim yapalım cumada bizim yarış açıklansın olur mu canikom hem son günler daha hırslı oluyoz 1 gün daha sıkı diyet yaparız ben kilo verdiysem oğlumun sayesindedir benim hiç bi çabam olamadı sanırım ya aslındaq eskiye göre pis boğazlık yapmıyom ama seninde dediğin gibi öğün aralarında şunun ucundan alayım bununtadına bakayım derken kendimi kötü hissediyorum yok benim çözüm sporda spor yaparken daha sadıkoluyorum diyetime

25.02.2009 Carsamba

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay, yarim domates, 1 kucuk salatalik, 1 kk peynir
14.00: 1 kase corba, 1 grisini
16.30: 2 misir-pirinc patlagi
18.25: 1 tabak corba, salata (yagsiz, 1 kucuk salatalik, 1 kucuk domates, az maydonoz, 1 kk peynir, limon)
21.00-22.00 arasi yesil cay, uyumadan elma sirkesi+bal+ilik su karisimi

bol bol su, 90 dk yuruyus, 20 dk nivea body

yorum: daha ne olsun :)

evet aynen oyle celik anne. bi gun bi gundur. kaydirigubbakcemile5 benim dun tartida durum pek ic acici degildi ama bakalim sabaha ne olacak.

sabah bi sey yiyemedim heyecandan . hehe
ogle : 1 adet dolma yedim ama diyetime uydu, arkadasim ikram etti, geri cevirmek istemedim. ici lapa disi biber. 1-2 adet ceviz. neskafe

aksam : lapa ve salatalik yiycem.

wc sorunu olmazsa biraz farkeder insallah. celik anne sana yarin soylucem bu lapa diyeti ile ne kadar veriliyomus. cunku bu sabah tartildim, yarinla karsilastiririm.

aynen kilo takip çizelgemdeki gibi hissediyorum nasıl çıkcam yarın tartıya offfffkilo vermişimdir ama az

ay seni de cok merak ediyorum kiz celik. kaydirigubbakcemile insallah 1 kilo verirsin de kilo cizelgeni update edersin. (update demek istemiyom ama siz ne diyosunuzCADIARZU, "aa siz nasi diyosunuz" gibi oldu bu da :roflol: ) bu turkcede de kullaniliyo dimi, yabanci kalmayalim aramizda kucuk bi okyanus var diye dimi. turist herbal -tatlicadiarzu-

ya niye ben buraya gelince kimse olmuyo ya, niye benim cevaplarima hemen cevap yazilmiyo bakiim:dilcikar: aloooo celuukk, gelsenize yaw sIkildim burda. bak zati diyetteyim sinirliyim. acim ya ac cokacimcoook

khena kiz sen nerelerdesin bakiim. lahana suyu mu iciyon sen bacim. yazik diil mi sana ya. soyle feci diyetler yapmasaniz olmaz mi?? spor yap, duzenli ye, verirsin sen ya, kac yasindasin ki daha. niye veremicen hii soyle bana bakiim klava:

cok sinirliyim cok , zati birinci olamiycaz heeeeeeeee.

9.30 peynir, zeytin, domates,biber, yarım dlim ekmek, bir dilim kek, kahve
14.00 beş altı tane leblebi
18.00 iki avuç beyaz lebebi ve az dondurma
19.00 bir kase çorba, iki dlim peynir

hayatcim ya, ben boyle bi menu hayatimda hic gormedim hee. :bbo:
o kadar az yiyon bacim da ille bi kek yiyosun sen var ya.. :1rolleyes:

az yiyosun ama leblebi dondurma kek canimiz istiyo yaaaaaa :bbo:

nrymn napiyosun kuzucum lapa mi yiyon?
sen de var ya, bu lapaya iyi bel baglandin gibi geliyor nrymn baci.
gotur gotur pideleri sonra lapa day.

kislar bu stresli herbal gordugunuz.

yarisma heyecani ve aclik basima vurdu da. :icecream:

ilk uce giremezsek emegi gecen herkese cok kizcam heeeeee klava:

update kullaniyoruz tabi ama bilmeyenler icin de guncellemek diyelim :)

bu hafta yulafi onur kolu seciyorum. ortaokulda hep beni onur kolu secerlerdi hehehe.

eferin kiz yulaf var ya, sIki diyet yaptin, bol su ictin. elma-ssirkeli suyu hic birakmadin. cd aldin. super gidiyosun masallah.

ama genclik iste. sen daha ogrencisin dimi? bekar sultansin tabii. hedefe kilitlenip, calisiyon .

guncelleme de super oldu, dilimin ucundaydi. gerci o da pek anlasilmaz , "kilo cizelgeni guncelledin mi bacim" ?-tatlicadiarzu- hehe . acaba bunun daha halkvari bi tabiri yok mu hakkaten.

yok canim ogrenci degilim. bitti okul. issizler diyarinda is arayanlardanim ben de. insallah en kisa surece bulurum bir is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…