bu arada canim kaptanim ben 1500 kalorilik bi diyet yapiyorum.
way be demek 1 simit = 4 dilim ekmek :1shok: .
aman yulaf dikkat. ben de simidi acaip severim. vee cok ozledimmmmmmmm senağlama
herbal:terncere dibin kara,siisssssst nrymn kaptan nettin sen kuzum ya?:1shok: :1shok: ee hani bis birinci felan olcektik. guzel cim ne o oyle 5 isirik pide 2 tabak karnabahar 1 kase sutlac. al sana kaptan felan dinlemem al iste bak ne geliyoo:mymeka: laelaelaelaelae
ya boyle diyom da du bakiyim ben neler yedim bugun sositososito
sabah : 1 adet tost, 1 adet hurma (cok gec oldugu icin ara yok)
ogle : 2-3 kasik brokolili tavuk, 2-3 kasik pilav, 2-3 kasik yogurtlu biber kizartmasi:bbo:, 2 kucuk top hamur isi kafamçokkarıştı abovvvv ne etmisim ben yaww :utangac he bi de ardindan 1 tabak sutlu tatli + 1 kucuk top kek + sekersiz neskahve kafamçokkarıştı
ara : yok (aferin bana hiii, kurtarabilir mi durumu aceba??:tomato: )
aksam : ahh aksam var ya bu aksam. kiymali makarna vardi. (halbuki sabah nohut haslamistim. dolapta duruyodu tamamen unutmusum.) bol salata ve iki yemek kasigi(corba kasigi degil, tencere kasigi yani :çok üzgünüm: ) kiymali makarna , yogurtlu olaraktan..
simdi de meyve yedim: az cilek dilimi, bir kac uzum, 1 elma, 3 ceviz.
ee kislar nasil ? :a015: efendim , pardon ? :tomato: :tomato: :tomato:
ay kaptancim ya, yarin durumu kurtarmaliyiz.. :1hug: kaydirigubbakcemile5
lapa cim sevgili lapam, hemen hazirliyim da sabah yapamam sonra..
hepinize guzellikler diliyorum..
tatlım ara öğünü mutlaka yap, lütfen atlatma....yani eksiklerim,spor,su,ara öğün
tatlım bunların yanında lütfen süt iç ya da peynir, yoğurt grubundan bir miktar tüket....
10,30 : 1 elma
...
15,30 : 1 elma
1.....
tabi ki temponu düşürmeyerek, inanarak ve paylaşımda bulunaraka.s.gunaydin kizlarr =)
.....
yalniz dedigim gibi ben yavas yavas duraklama donemine giriyorum sanirim. nasil atlatacagim bunu ufff
tatlım bunların yanında lütfen süt iç ya da peynir, yoğurt grubundan bir miktar tüket
yani meyve ve protein birlikte olsunyerimseniben
slm kızlar benim için pek güzel bi hafta olmadı tek güvenim oğlumun emişleri bakalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak herbal canımcım ye sen mantıları bakim cezalara 1 yenisini daha ekliyorum 1. olamayanlar 7 gün boyunca hergün toplamda 100 mekik çekecek mekik çekemeyen bisiklet ve hepsi aynı anda olmayabilir 30 sabah 30 öğle 40 akşam gibi olabilir ama 100 e tamamlanacak
bhk seni en iyi ben anlayabilirim canım bende hiç spor yapamadım spor yaptım mı diyete çok iyi adapte oluyorum (iç ses o kadar yoruldun 200 kalori verdin bunu yersen 1 dk içinde 600 kalori alacaksın yeme) yapmadım mı diyeti unuta biliyorum bide canımcım sen eskisi gibi adet oluyomusun benim 1. gün 2damla geldi 2. gün banyo yaptım 3. gün 2 damla geldi ve bitti ama gerçekten tebrik ediyorum çok az yiyosun böyle gidersen yaza fıstık gibi olursun benim kendime çeki düzen vermem gerekiyo
nivea body gelmis benim, birazdan kargoya onu almaya gitcem. yuruyerek yokus asagi-yukari olcak, yaklasik 1,5 saat surer herhalde oraya gidis gelis. aksama da nivea body'yi yaptim mi super olur =)
herbal pabucu yarım çık dışarı oynayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?