Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün öğle yemeğinde mantı olunca aç kalmamak için mecburen ufak bi porsiyon yedim.
Akşam sade çorba ve salata ile cezalandıracağım kendimi klava:

Kızlar okuduğum kadarıyla kilo bildirimini perşembe yapıyorsunuz.Peki perşembeden cuma sabahına kadar tartıda birad daha oynama görürsek bunu cuma günü değiştirebiliyormuyuz ?

kızlar desteginiz için sagolun inanın bu günlerde kendimi bi degişik hissediyorum gebelik topikleirnd eb,irde burada daha çok takılıyordum şimdilerde çok fazla paylaşım yapamıyorum sanırım ruh halim bu günlerde böyle. ama geçecek inş.bir süreligine ayrılmak istiyorum nrmycim eger müsade edersen ama gelirim buralar yazarım size ara sıra..kilo verememk üstüne almakta biraz bunalttı beni birde çevremden sürekli kilom ile ilgili duyumlar almak beni daha çok bunaltıyor ..herkes benim bu halime alışık olmadıgından şaşırıyorlar..eskiden ekmeksiz yemek yemeyen hatta hep ekmek arası yiyen ben zayıftım ama şimdilerde ekmek olarak sadece kepekli yiyen hatt yemeyen ben deli gibi kilo aldım..bu şuçlusu sadece yediklerim oldugunu düşünmüyorum ki bu konuda neşe mese daha iyi bilir hem pko hem bu ilaçlar ignelerin nasıl kilo aldırdıgını..neyse inş fazla yüregim yaralanmadan bundan sıyrılırım..inş dualarınızla bu sefer bebegimin bana bir adım daha yaklaıştıgını düşünüyor ve bekliyorum..

tatlım tabi ki müsade seninn
ancak söz verr kafanı takmak yokk
şimdi aslında ne kadar kafanı takmak yok desem de, mümkün gibi gözükmeyen bir şey... kendimden bilirim, birisi eğer kafana takma be geçer ne de olsa derse sdaha da sinir olurum.. ancak tecrübelerimiz ve zaman gösteriyor ki... gerçekten de geçiyor be canımcım..
gecenin de Sahibi var..
sabırla bekle canım, sabrın sonu her zaman selamettir..
görüşmek üzere..
kendini iyi hissettiğinde tekrar takımda olabilirsin, istediin zamana.s
bir mola vermiş olalım, ancak buralrdan hiç bir yere kaçmaaaaaaa.s

Alıntı:
nrmyn kullanıcısından alıntı
yaşam günlüğü nedir kallsiim kelebeğimmm??

nrmyn ım eskı kaptanım ıyı yasam gunlugu .bır cesıt ajanda.ıcınde dıyetle ılgılı bılgıler var.gunluk yedıklerını yazabılırsın egzersız ını aylık olculerını yapabılırsın.kalorı hesapları degısım lıstelerı kısaca dıyet adına hersey elının altında.dılara kocak ın merkezı mezura tarfından hazırlanmıs.tavsıye edıler

24.02.2009 Sali

10.30: 2-3 bardak su, 1 kuru kayisi
11.30: 1 fincan sekersiz cay, 1 simit, yarim domates, 1 kucuk salatalik, 1 yumurta
14.00: 1 grisini
15.00: 1 portakal, 1/4 bardak sut
16.00: 1 grisini
18.30: 1 tabak corba, 5 tavuk nugget, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kasik yogurt
21.00-22.00: 1 fincan sekersiz yesil cay, uyumadan elma sirkesi+bal+ilik su icilecek.

bol bol su

yorum: aksam yemegini cok yemisim ama sinirden yedim sanirim. an itibari ile cok gerginim cunku.

selam kızlarr
10.00 peynir, zeytin, domates, biber, ince d,ilim kek, bir dilim ekmek, kahve
arada şekersiz çay ve kahve
18.00 bir incir,3 kayısı,çeyrek dilim ayva
19.00 patates püresi,5 tane köfte, salata,yoğurt
20.30. dondurma(vazgeçemediğim)
kaptancımmm yine mi olmadı......
amaaaa yaaaaa ancak böle oluyor yaaaa.............

yulafcim cok iyi gidiyorsun canim. aksam hic de cok degil inan. cok kaul olmus bence. bi de sen ogle yemegi de yiyemiyorsun zaten. aksami daha da azaltma canimcim.

ay nrymn cim ben nasi unuttum yaaaaaaa. saol yulafim iyi ki hatirlattin.
celik, nrymn bacilar.. kizim bittinis sizzzzzzz :jeyyar:

hemen aksam lapami hazirlayayim. ya yarin oglen de bi arkadas davet etmisti, ogle yemegi vakti. simdi ben lapa mi yiycem. ??senağlama biraz da ona gotuteyim. al canim bak size lapa getirdim derim. :roflol:

ya kizlar, saka maka, gunler nasi geciyo hizli. persembeye bi sey kalmadi. hadi bakalim 1. takim sIkalim disleri, 2 gun 2 gundur. spor spor spor.. hihoyyyt

lapacılar
1-yulaf
2-nrmyn
3-herbal
4-?

tatlım gerginlik yapmak yookkk
bak diyetimzii bozuyornaniknanik
akşam yemeğin normal de, ben şu 1 tam simit yemene şaşırdım,
benim bildiğim yulaf o simitin yarısını yerdia.s
1simit=4 dilim ekmek
(1300 kcal bir diyet için günlük 7 dilim ekmek yeme hakkımız varmış bayanlarcokacimcoook)

bu arada vücut günde 1.7 lt yi vücut ifrizatı olarak atıyormuş, o sebeple günde 2 lt su içmek şart şart şartt
(iç ses: bu yazıyı okuyup hala eli suya gitmeyen üyelerimize oklava gelsinklava:
ımmm ımmmm hissediyorum evet evet kimler içmemiş suyunu bugğn yeterli miktarda, aatcam sizi takıdmannaniknanik)

tatlım akşam yemeği gayet uygun, öğlen yemedğin için, yahu nasıl alıştırdın ama sen böyle sağlıksız bir duruma yahuu
peki diyetsyenin hiç bişey demiyomuydu bu sürece anlaamdım ki:uhm:

eveet herbalimm yarın lapa günüa.s

ben de yarın öğleden sonrayı dışarıda geçireceğim vee yanımda küçük bir kapta akşam için yiyeceğim lapayı alıp gideceğim inşaallaha.s

hepinize iyi geceler diliyorum arkadaşlarr
gitmeden 24.02.09 da neler yedim hemen bir hesap verip kaçayım:
10:45 1 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, 2 dilim domates, 2 hellim pane, 1 bardak şekersiz çay
14:00 1 kase sütlaç:tomatoiç ses: ne var be yarın lapa yapacaz diye yemedik iştekaydirigubbakcemile3)
15:30 5 ısırık pide (evde yapılan cinsten, yağsız kıyma ilen), 1 bardak karadut şurubu (evde yapılan cinsten, bol su ile sulandırılmış, o sebple az şekerli:1rolleyes:)

19:00 2 tabak susuz karnabahar yemeği, 2 çatal haşlanmış et, salata

22:00 1 avuç fıstık

yorum evet yarın lapa günü diye biraz abartmışım, akşam yemeğindeki o 2. tabak fazladan olmuş olablir, sonra sonra öğlen yediğim o yarımcık pide de hiç masum gözükmüyor, sonra sonraa ya o sütlaaçç aman Allah ım ben bugün napmışım kızlarrrr:mymeka:

itiraf ediyorum, bugün deftereime yazmamıştım, buraya yazınca gördüm napmışım ben:a015:

siisssssst nrymn kaptan nettin sen kuzum ya?:1shok: :1shok: ee hani bis birinci felan olcektik. guzel cim ne o oyle 5 isirik pide 2 tabak karnabahar 1 kase sutlac. al sana kaptan felan dinlemem al iste bak ne geliyoo:mymeka: laelaelaelaelae

ya boyle diyom da du bakiyim ben neler yedim bugun sositososito

sabah : 1 adet tost, 1 adet hurma (cok gec oldugu icin ara yok)
ogle : 2-3 kasik brokolili tavuk, 2-3 kasik pilav, 2-3 kasik yogurtlu biber kizartmasi:bbo:, 2 kucuk top hamur isi kafamçokkarıştı abovvvv ne etmisim ben yaww :utangac he bi de ardindan 1 tabak sutlu tatli + 1 kucuk top kek + sekersiz neskahve kafamçokkarıştı

ara : yok (aferin bana hiii, kurtarabilir mi durumu aceba??:tomato: )

aksam : ahh aksam var ya bu aksam. kiymali makarna vardi. (halbuki sabah nohut haslamistim. dolapta duruyodu tamamen unutmusum.) bol salata ve iki yemek kasigi(corba kasigi degil, tencere kasigi yani :çok üzgünüm: ) kiymali makarna , yogurtlu olaraktan..

simdi de meyve yedim: az cilek dilimi, bir kac uzum, 1 elma, 3 ceviz.

ee kislar nasil ? :a015: efendim , pardon ? :tomato: :tomato: :tomato:

ay kaptancim ya, yarin durumu kurtarmaliyiz.. :1hug: kaydirigubbakcemile5
lapa cim sevgili lapam, hemen hazirliyim da sabah yapamam sonra..

hepinize guzellikler diliyorum..

bu arada canim kaptanim ben 1500 kalorilik bi diyet yapiyorum.
bir mesajda 7 adet ekmek demissin ya 1300 kalorilik diyet icin.
yok nrymn im nerdeeeeee. benim 1500 cal. lik diyet icin gunde 5 dilim (mumkunse kepekli) ekmek hakkim var. diyestisyen sabah 2, oglen 2, aksam 1 dedi. ama ben dedim uzgunum ama bu benim icin hic de realistik bi hedef olmaz. aksami geciremem. o zaman bazen 2 bazen 1 ye dedi, ara ogunlerle dengele vs.

way be demek 1 simit = 4 dilim ekmek :1shok: .

aman yulaf dikkat. ben de simidi acaip severim. vee cok ozledimmmmmmmm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…