slm kızlar ya ben takımdan geçici ayrıldım diyemi bana yazmıyorsunuz aglarımsenağlama bak yaaa..herbalcım sagolsun o cvp vermiş ama ne kadar sonra sanki ayıp olmasın iki kelime yazayım der gibi:dilcikar::dilcikar:
ben kontrol etmek için bile çıkmadım tartıya biliyorum vermedigim gibi almışımdırda off anam delirecem ben...:çok üzgünüm:
slm kızlar ya ben takımdan geçici ayrıldım diyemi bana yazmıyorsunuz aglarımsenağlama bak yaaa..herbalcım sagolsun o cvp vermiş ama ne kadar sonra sanki ayıp olmasın iki kelime yazayım der gibi:dilcikar::dilcikar:
ben kontrol etmek için bile çıkmadım tartıya biliyorum vermedigim gibi almışımdırda off anam delirecem ben...:çok üzgünüm:
93.ETAP***** 1. TAKIM *****
nrymn ( 62,4 / % )
neşemeşe ( 77,7 / 75,9 / 1,8 / 2,32% )
hayat70 (59,5 / %)
mavideniz (71 / %)
KHENA (66,0 %)
yasmine8383 (60,3/%)
herbal (90.2/%)
bhk (72 / 72/0.0/0%)
çelik198408 (71.9 /%)
yulaf ( 74,1 / %)
TOPLAM ( 705,1 / % )
Deneme haftasında olduğum için ben dahil edilmiyorum sanırım listeye.
Sonuçta 1,3 kg verdim.Belki bu haftaya katkıda bulunabilirdim.Tabi siz bilirsiniz yerimseniben
bizde de aynı şeyi tartışmıştık.
sonra katılacağımızı öğrendik..
deneme sürecinde verilen kilolar boşa gitmiyor yani..
kaptan gelsin seni de ekler listeye...
93.ETAP***** 1. TAKIM *****
nrymn ( 62,4 / % )
neşemeşe ( 77,7 / 75,9 / 1,8 / 2,32% )
hayat70 (59,5 /59,5/ 0 %)
mavideniz (71 / %)
KHENA (66,0 / 65,3 / 0,7 / 1,06%)
yasmine8383 61.1 / 60.1 / 1 / 1,63
herbal (90.2/%)
bhk (72 / 72/ 0/ %)
çelik198408 (71.9 /%)
yulaf ( 74,1 / %)
TOPLAM ( 705,1 / % )
teşekkürler canımcımm.....5i bir yerde cayi nasil yapiliyor nrymn cim, iyi bisiyse herbal da yapsin bari..
bu arada tebrikler kaptancim, gunu guzel gecirmissin.. hadi bakalim 59 a yolculugun hayirli ola. :teselli:
tatlım kendine göre düzen oluşturduysan ok :)canım ben bu kadar yiyebiliyorum... fazlasını almıyor midem ve beynm... abarrttığım zaman çok kötü oluyorum.... böyle ben mutluyum her vitaminden aldığımı düşünüyorum.... kahvaltımı güzel yapıyorum güne iiii başlıyorum....bu çok önemli tatlım. diyetisyenim görse kızar bana...... 2 aydırda gitmiyorum ona.... hamile kalıncaya kadara dagitmeyi düşünmüyorum... hamilelikte gideceğim inşl. fazla kilo almak istemiyorum....
bak seeennn:roflol:çelik anneye de baakk:roflol:kesin ben sonuncu olucam şu mekiği azaltsak mı ne
canım yediklerin çok güzel de....
ne spor var,ne ara öğün ne de su.......
herbalim burdayım aşk olsun yaaaanrymn kaptanim nerdesin , meraktayim. ne yaptin nrymn cim ya?? kendini intihar felan etme ha, bizim kilomuz senden cok, senin verdigin kilonun bizden az olmasi cok normal. ama yine de mekiklerden kacis yok kaydirigubbakcemile3
orda hala gece mi yoksa:roflol::roflol::1rolleyes:amanin sayfa herbal mesajlariyla doldu.
khenacim, unuttuysan hatirlatiyim mi kugu gelinim))
afferin tatlımGünaydın kızlar...
Diyette ilk haftam olduğu için kendime göre güzel kilo vermişim
Başlangıç kilom 62,5.
Şuanki kilom 61,2.Yani 1kg 300gr gitmiş
Sanırım hesaplama böyle oluyordu : ( 62,50 / 61,20 / 1,30 / 2,08% )
.....
kızıımmmGünaydın kısçelerrr
dün öğünler;
08;00; elma sirkesi-peynir-ekmek
09,00; şekersiz çay
12;30; çorba, yarım fırın makarna
15,30; form çay-form bisküvi
19;00; yeşil mercimek yemeği
bol bol su
bu günde kötü beslenmişim ne meyva var ne sütt kaptan kızacak yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?