• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım bende yüksek miktarda kolestrol ve trigliserid var.....
hmmmmCADIARZU o zaman tatlım o proetin haklarını elmaların yanıdan kullana.s
çünkü meyve protein ile birleştiğinde kana biraz daha geç karışıyor ve hemen acıkma sinyalleir gönderilmesini engelliyor elma yenildiğinde hemencecik miğdemizin kıyılmasının asli sebebiyerimseniben
ama sen dersen ki iyi böyle, tamam o zamana.s
nivea body gelmis benim, birazdan kargoya onu almaya gitcem. yuruyerek yokus asagi-yukari olcak, yaklasik 1,5 saat surer herhalde oraya gidis gelis. aksama da nivea body'yi yaptim mi super olur =)
harişkasın yulaffhihoyyyt
çok umutluyum sendenkaydirigubbakcemile5
selam kızlarr ;

çok açım çookkkk :((
dün yediklerim
sabah 1 yumurta bi dilim kepek ekmeği şekersiz çay

10 da bi bardak süt

saat 1de lahana çorbası

akşam 7de lahana çorbası

saat 10 da bi elma

3,5 lt su

bakalım yarın ne olacak oyy oyyy
yarın ne olacak ben de merak içindeyim canımcım, hiç söz dinlemeyen bir gelinsin seenn
kocişin nasıl başa çıkacak seninlesırnaşık şey

.....

ayy kizlar bakalim yarin napcazz yaa kafamçokkarıştı
ben de bilmyiorum canımcım yaa
dedğin gibi pide mide yedim bir de bu hafta:kızgın:
aynen kilo takip çizelgemdeki gibi hissediyorum nasıl çıkcam yarın tartıya offfffkilo vermişimdir ama az
:roflol::roflol:ilahi çelik anne
kilo takip çizelgendeki bebike bayılıyrum zaten:roflol:
25.02.2009 Carsamba

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay, yarim domates, 1 kucuk salatalik, 1 kk peynir
14.00: 1 kase corba, 1 grisini
16.30: 2 misir-pirinc patlagi
18.25: 1 tabak corba, salata (yagsiz, 1 kucuk salatalik, 1 kucuk domates, az maydonoz, 1 kk peynir, limon)
21.00-22.00 arasi yesil cay, uyumadan elma sirkesi+bal+ilik su karisimi

bol bol su, 90 dk yuruyus, 20 dk nivea body

yorum: daha ne olsun :)

daha ne olsun hakikaten daha ne olsun:hooray:
hey maşallah:nazar:

9.30 peynir, zeytin, domates,biber, yarım dlim ekmek, bir dilim kek, kahve
14.00 beş altı tane leblebi
18.00 iki avuç beyaz lebebi ve az dondurma
19.00 bir kase çorba, iki dlim peynir

hayatcım canım arkadaşım
çok az yiyorsun ama yaa
nedir bu diyetin senin??
üstelik diyetisyeninle kararlaştırdığınız kilodan da aşağıdasın..
bu listeyi diyetisyenin görse ne der acabaaakafamçokkarıştı

.....

cok sinirliyim cok , zati birinci olamiycaz heeeeeeeee.
sensin 1. olamıycaz:dilcikar:
hiç de bile bizler bir"inci"yiz:1rolleyes:
nrymn napiyosun kuzucum lapa mi yiyon?
.......

ilk uce giremezsek emegi gecen herkese cok kizcam heeeeee :oklava:
ben de kzıcaammmm:oklava:

herbalcim valla bugün tüm gün koştıurdum denilebilir öğleden sonra..
ama lapa diyetimi bozmandım,
akşamdan ahzırladım ben lapalık princimi, sabah bir tek, havuç, maydonoz ve baharalarla akrıştırması kaldı
1/3 ünü sabah yedim 10:45
1/3 ünü öğlen yedim 12:50'de
1/3 ünü akşam yedim 17:30'da

ve gün içinde 2 lt su, 2 küçük elma, 1/2 üçü bir arada nescafe, 2 bardak esmer şekerli çay içtim...
bakalım nolacak yarıınnndelikafadulden

bu arada arkadaşlar, bugün 5İ bir yerde çayıma geri dönmeye karar verdim
ve düzenli yapacağım bu sefer
sabah kahvaltıdan sonra ve akşam eymeğinden sonra içeceğim
ve akşam yemeğimi de mümkün olduğunca erken yiyeceğim, 6 dan önce mesela,
bir de sabahları, yulafcığımın verdiği tarifle ballı sirkeli ılık su yapmaya başlıyorrumm:teytey:
haydin bakalım gazamızz mübarek olsuna.s

ohh be kaptan gorundu..

kara gorunuyor mu peki kaptan?
nasi birinci olabilir miyiz halen ?? kaydirigubbakcemile4

5i bir yerde cayi nasil yapiliyor nrymn cim, iyi bisiyse herbal da yapsin bari..

bu arada tebrikler kaptancim, gunu guzel gecirmissin.. hadi bakalim 59 a yolculugun hayirli ola. :teselli:

yulafim insallah en kisa zamanda bulursun guzel bir is.
hangi alanda bakican? Allah yardimcin olsun canimcim.

canim ben isletme okudum, kuresel isletmecilik ve pazarlama uzerine de mba yaptim.
oncelikli istegim tabi ki pazarlama, pazar arastirmasi, marka uzmanligi tarzi pozisyonlarda is bulamabilmek. hayirlisi olsun diyelim.

hayatcim ya, ben boyle bi menu hayatimda hic gormedim hee. :bbo:
o kadar az yiyon bacim da ille bi kek yiyosun sen var ya.. :1rolleyes:

az yiyosun ama leblebi dondurma kek canimiz istiyo yaaaaaa :bbo:

canım şekersiz kahve ile kek çok hoşuma gidiyor.... kalorisi de çok düşük zaten. ülkerin limonlu baton kekinden yiyorum....ince bir dilim.....dondurma yıda çok severim. aradakaçamak yapıyorum.... leblebide canım çok acıkmıştım okuldan gelince eşim gelinceye kadaridare etsin diye yedim....canım sende az miktardayiyebilirsin....

hayatcım canım arkadaşım
çok az yiyorsun ama yaa
nedir bu diyetin senin??
üstelik diyetisyeninle kararlaştırdığınız kilodan da aşağıdasın..
bu listeyi diyetisyenin görse ne der acabaaakafamçokkarıştı

canım ben bu kadar yiyebiliyorum... fazlasını almıyor midem ve beynm... abarrttığım zaman çok kötü oluyorum.... böyle ben mutluyum her vitaminden aldığımı düşünüyorum.... kahvaltımı güzel yapıyorum güne iiii başlıyorum....bu çok önemli tatlım. diyetisyenim görse kızar bana...... 2 aydırda gitmiyorum ona.... hamile kalıncaya kadara dagitmeyi düşünmüyorum... hamilelikte gideceğim inşl. fazla kilo almak istemiyorum....

günaydın kızlar...

benim bu hafta da yine oynamamış kilom,tahmin ettiğim gibi yani:bbo:
iyi daha fazla cıkmadım şu regl den dolayı,buna da şükür..

ben de dün yediklerimi yazayım.

sabah: yulaflı elmalı süt

öğle: bir kase yoğurt,2 ızgara köfte

ara: 1 bardak sıcak şekersiz kakaolu süt (ara öğün diye değil canım çekti diye içtim a.s)

akşam: corba salata birraz et kavurma(cok az yağlı)

meyve

bu kadar :)

dünkü eksiklerim aynen devam..

ne spor var,ne ara öğün ne de su.......

bhk cim canim niye su icmiyosun.:1no2: senin bebegin icin bizim (yani emzirmeyenlerin) iki kati su tuketmen gerekiyor. bana hep bunu tavsiye ediyorlardi burada emzirme konusunda bilgi veren uzmanlar. sutundeki su orani azalirsa bebisin de susuz kalabilir canim. lutfen buna cok dikkat et hem kendin icin hem de bebek icin cok onemli.

nrymn cim demisti ya, her saat basi bir bardak su. aa saat 1 olmus, 1 bardak, 2 olmus 1 bardak vs.

hadi canim yaa, bu konuya biraz ozen goster.. hem zayiflamana da yardimci olacak insallah, yag yakimi icin sart.

bize de yaz bakalim. su kadar bardak su ictim bugun diye. bekliyos bak. hihoyyyt

günaydın kızlar...

benim bu hafta da yine oynamamış kilom,tahmin ettiğim gibi yani:bbo:
iyi daha fazla cıkmadım şu regl den dolayı,buna da şükür..

ben de dün yediklerimi yazayım.

sabah: yulaflı elmalı süt

öğle: bir kase yoğurt,2 ızgara köfte

ara: 1 bardak sıcak şekersiz kakaolu süt (ara öğün diye değil canım çekti diye içtim a.s)

akşam: corba salata birraz et kavurma(cok az yağlı)

meyve

bu kadar :)

dünkü eksiklerim aynen devam..

ne spor var,ne ara öğün ne de su.......

su icmeyenlere duyrulur..

erken kirismak isteyenler su icmesin arkadaslar.

cunku cildimizi nasil nemlendirici kremlerle distan nemlendiriyorsak, yeteri kadar su tuketerek de icten nemlendirmemiz gerekiyor. yeteri kadar nem orani yuksek olmayan ciltlere bilim bakiim ne oluyor. kaydirigubbakcemile

ayy celik bacim naber yaa? naaptin sonuc nasil kuzucum? ben de pek super degildim bu hafta. bakalim yarin sabaha ne olacak durumum. ayy kiz celik cok heyecanli. cok umutlu degilim acikcasi ama yine de emin degilim. ben henuz gece, ben daha yatmadim. sabaha daha var...

kesin ben sonuncu olucam şu mekiği azaltsak mı ne

60lari gormek istiyorum ben de kizlar artik. insallah 2-3 hafta icerisinde gorurum 60lari. 69 bile super su an icin =)

o duyguyu biliyorum yulafcim. insallah 69 u gorursun bir kac haftaya bacim. 80lere donmek cok keyifliydi benim icin. insallah benim de hedefim 79 u gormek simdi. bir kac kilo daha verince kilo cizelgemi guncelliycem;)

yeter i devam edelim yulaf..kaydirigubbakcemile5 ayy senin sonucunu da cok merak ediyorum. insallah bi guzellik katarsin takima bu haftada a.s

Back