• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar geçmişi okumaya fırsat bulamadım ama sanırım
yediklerimizi yazıp yorum yazma kararı alınmış.
doğru anlamışım di mi :)

ben de hazır kısa bir fırsat bulmuşken yazayım dün yediklerimi..

10:00 bir kase elma ve süt ilaveli yulaf ezmesi
15:00 bir kase yoğurt,2 ızgara köfte
19:00 bir tabak kuru fasülye,çorba,salata
21:00 meyve
yarım lt su :bbo:

yorum: yediklerim iyiydi,kocama yaptığım irmik helvasından bir kaşık tatmam dışında kaçamak yamadım:1closedeyes:
ama ara öğüne fırsatım olmadı hiç.
kızım cok huysuzdu dün.
su içme yine yoğunluktan aklıma bile gelmedi,zaten zorlamasam kendimi hiç canım istemiyor.
spor da yapamadım doğal olarak.
(benim eliptik bisikleti bana kolaylık olsun diye salona getirdi eşim,çünkü kışın burda yaşıyoruz bebekten dolayı.ama o da acaip gıcırdamaya ses cıkarmaya başladı. bebek uyuyorken kullanamıyorum,e uyanık olunca hiç kullanamıyorum.akşamları da yorgunluktan halim kalmıyor:bbo: neyse düzene gireriz inş.)

yani eksiklerim,spor,su,ara öğün :delphin:

Günaydın kızlar.
Bende yazayım dün yediklerimi

aç karnına: 1 bardak cevizli su
08,00 : 1,5 dilim kızarmış kepekli ekmek,2 ince dilim kaşar,1 salatalık + şekersiz yeşil çay
10,30 : 1 elma
12,00 : 1 küçük porsiyon mantı
15,30 : 1 elma
17,30 : 1 kase çorba + salata
19,00 : --------> 40 dakika yürüyüş artı 20 dakika nivea body hareketleri
20,00: adaçayı,2-3 kuru kayısı + badem

Dün mantı haricinde güzel beslendiğimi düşünüyorum.Çalıştığım için işyerinde öğlen ne çıkarsa mecburen azcık yiyorum.
Gün içerisinde 2lt kadar su tüketiyorum.Hernekadar bu iş yerinde bu kadar su içmekten sonra sürekli wc işi canımı sıksada içmeye devam :lepi:

Selam kızlar,
dün yediklerim;
08;00 sirkeli ballı su parmak ucuyla kopardığım beyaz ekmeğe peynir koydum
10,30; form çayı
12.30; çorba az bulgur pilavvı yarım bardak gazoz
15,30 diyet çay, bir diyet bisküvi
19.00; balık,az bulgur

biraz saçma sapan oldu dün ama ben bazı sebze yemeklerini yemiyorum ondan bulgura talim oldu biraz senağlama neyse inşallah bugün sebze yoktur.
:1no2:

gunaydin kizlarr =)

biliyorum bugun lapa gunu ama bgn lapa yapamiyorum, bagirsak calistirici ilac icecegim cunku.
oglen ve aksama corba icecegim, o sekilde dengelemis olurum.

yalniz dedigim gibi ben yavas yavas duraklama donemine giriyorum sanirim. nasil atlatacagim bunu ufff

bu arada canim kaptanim ben 1500 kalorilik bi diyet yapiyorum.

way be demek 1 simit = 4 dilim ekmek :1shok: .

aman yulaf dikkat. ben de simidi acaip severim. vee cok ozledimmmmmmmm senağlama

bir mesajda 7 adet ekmek demissin ya 1300 kalorilik diyet icin.
yok nrymn im nerdeeeeee. benim 1500 cal. lik diyet icin gunde 5 dilim (mumkunse kepekli) ekmek hakkim var. diyestisyen sabah 2, oglen 2, aksam 1 dedi. ama ben dedim uzgunum ama bu benim icin hic de realistik bi hedef olmaz. aksami geciremem. o zaman bazen 2 bazen 1 ye dedi, ara ogunlerle dengele vs.
tatlım o 7 dilim ekmek şöyle, yani başka hiç bir şey yeemzsen 7 dilim ekmek
biraz açayım:
sabah 1 dilim ekmek, yanında klasik kahvaltı yaptın=2 dilim ekmek
öğlen 1 çorba, 1 dilim ekmek, 4 köfte yedin=3 dilim ekmek
akşam: 2 kaşık (tabiki yemek kaşığı ile :roflol: )makarna, 4 kaşık susuz sebze yemeği= 2 dilim ekmek

arada yediğin meyve ve süt de dahil
bugün toplamda 7 dilim ekmek yemiş oluyorsunyerimseniben

bu yüzden 1 simit=4 dilim ekmek yersen, geriye 3 dilim ekmeklik hakkın kalmış olur analtabildim mia.s
siisssssst nrymn kaptan nettin sen kuzum ya?:1shok: :1shok: ee hani bis birinci felan olcektik. guzel cim ne o oyle 5 isirik pide 2 tabak karnabahar 1 kase sutlac. al sana kaptan felan dinlemem al iste bak ne geliyoo:mymeka: laelaelaelaelae

ya boyle diyom da du bakiyim ben neler yedim bugun sositososito

sabah : 1 adet tost, 1 adet hurma (cok gec oldugu icin ara yok)
ogle : 2-3 kasik brokolili tavuk, 2-3 kasik pilav, 2-3 kasik yogurtlu biber kizartmasi:bbo:, 2 kucuk top hamur isi kafamçokkarıştı abovvvv ne etmisim ben yaww :utangac he bi de ardindan 1 tabak sutlu tatli + 1 kucuk top kek + sekersiz neskahve kafamçokkarıştı

ara : yok (aferin bana hiii, kurtarabilir mi durumu aceba??:tomato: )

aksam : ahh aksam var ya bu aksam. kiymali makarna vardi. (halbuki sabah nohut haslamistim. dolapta duruyodu tamamen unutmusum.) bol salata ve iki yemek kasigi(corba kasigi degil, tencere kasigi yani :çok üzgünüm: ) kiymali makarna , yogurtlu olaraktan..

simdi de meyve yedim: az cilek dilimi, bir kac uzum, 1 elma, 3 ceviz.

ee kislar nasil ? :a015: efendim , pardon ? :tomato: :tomato: :tomato:

ay kaptancim ya, yarin durumu kurtarmaliyiz.. :1hug: kaydirigubbakcemile5
lapa cim sevgili lapam, hemen hazirliyim da sabah yapamam sonra..

hepinize guzellikler diliyorum..
herbal:terncere dibin kara,
nrmyn: senin ki benden kara:roflol::roflol:
herbalim bu menü de neeeee:1closedeyes:
....yani eksiklerim,spor,su,ara öğün :delphin:
tatlım ara öğünü mutlaka yap, lütfen atlatma
ve bol su bol su bol su
her saat başı 1 bardak su içmeye söz ver kendinea.s
....
10,30 : 1 elma
...
15,30 : 1 elma
1.....
tatlım bunların yanında lütfen süt iç ya da peynir, yoğurt grubundan bir miktar tüket
yani meyve ve protein birlikte olsunyerimseniben
gunaydin kizlarr =)
.....
yalniz dedigim gibi ben yavas yavas duraklama donemine giriyorum sanirim. nasil atlatacagim bunu ufff
tabi ki temponu düşürmeyerek, inanarak ve paylaşımda bulunaraka.s.

kızlar ben lapamı yedim bugün, şimdi bol su içeceğim ve yapaiblrisem hareket yaapcağım biraz
esenlikler diliyorumma.s

tatlım bunların yanında lütfen süt iç ya da peynir, yoğurt grubundan bir miktar tüket
yani meyve ve protein birlikte olsunyerimseniben

Canım bende yüksek miktarda kolestrol ve trigliserid var.
Onu düşürmek için bi müddet süt,yoğurt ve peyniri çok az tüketiyorum.
Bide malum işyerinde olunca böle ara öğünlerde süt ve peynir yemek zor oluyor.
Dün mesela mantının yanında yogurt olunca 2-3 kaşık öyle tükettim.
Bugünde cacık vardı.Bi kase cacığı götürdüm :1rolleyes:
Yani az olmak şartı ile öğünlerimde tüketmeye çalışıyorum a.s

slm kızlar benim için pek güzel bi hafta olmadı tek güvenim oğlumun emişleri bakalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak herbal canımcım ye sen mantıları bakim cezalara 1 yenisini daha ekliyorum 1. olamayanlar 7 gün boyunca hergün toplamda 100 mekik çekecek mekik çekemeyen bisiklet ve hepsi aynı anda olmayabilir 30 sabah 30 öğle 40 akşam gibi olabilir ama 100 e tamamlanacak

bhk seni en iyi ben anlayabilirim canım bende hiç spor yapamadım spor yaptım mı diyete çok iyi adapte oluyorum (iç ses o kadar yoruldun 200 kalori verdin bunu yersen 1 dk içinde 600 kalori alacaksın yeme) yapmadım mı diyeti unuta biliyorum bide canımcım sen eskisi gibi adet oluyomusun benim 1. gün 2damla geldi 2. gün banyo yaptım 3. gün 2 damla geldi ve bitti ama gerçekten tebrik ediyorum çok az yiyosun böyle gidersen yaza fıstık gibi olursun benim kendime çeki düzen vermem gerekiyo

slm kızlar benim için pek güzel bi hafta olmadı tek güvenim oğlumun emişleri bakalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak herbal canımcım ye sen mantıları bakim cezalara 1 yenisini daha ekliyorum 1. olamayanlar 7 gün boyunca hergün toplamda 100 mekik çekecek mekik çekemeyen bisiklet ve hepsi aynı anda olmayabilir 30 sabah 30 öğle 40 akşam gibi olabilir ama 100 e tamamlanacak

bhk seni en iyi ben anlayabilirim canım bende hiç spor yapamadım spor yaptım mı diyete çok iyi adapte oluyorum (iç ses o kadar yoruldun 200 kalori verdin bunu yersen 1 dk içinde 600 kalori alacaksın yeme) yapmadım mı diyeti unuta biliyorum bide canımcım sen eskisi gibi adet oluyomusun benim 1. gün 2damla geldi 2. gün banyo yaptım 3. gün 2 damla geldi ve bitti ama gerçekten tebrik ediyorum çok az yiyosun böyle gidersen yaza fıstık gibi olursun benim kendime çeki düzen vermem gerekiyo

evet sorma yaa.
ben de spor yapınca acaip iyi hissediyorum kendimi.
hele sabah yapınca acaip de zinde oluyorum ama mümkün olmuyor malesef.
ben 2. adetimi oldum çelikcim.
aynı eskisi gibi oldum.
süresi de aynı olacak gibi.
sanırım bugün banyomu yapıcam:utangac:

sevdindiğim tarafı ağrı sızı olmadı bu sefer.
dedikleri gibi doğumdan sonra değişecek mi bilmiyorum hihoyyyt

hadi ya bhk bi yarışta senle başlıyo deseene anaaaa az yemem su içmem spor yapmam lazım ki seni geçmeyeyim senden daha zayıf olayım
ama dikkat et bu hafta ben kaptan olursam benden çok kilo verdiğinde diskalifye ederim seni hııııııı

ohh ohh burda kilo vermem için beni motive eden ne kadar çok durum var
1 ) HERBAL(baş düşman ondan daha çok kilo vermem lazım
2 )NRYMN (kaptanlığı elinden almam gerken kişi ayrıca her yanlışta kafama yediğim oklavalar çok acıtıyo buda bi motive şekli cnm )
3 )BHK ( bebişten spor yapamıyorum gibi bahanelerimin sahte olduğunu her koşulda kilo verebileceğimin göstergesi
4 )YULAF ( ya bu kız çok iradeli menüsünü her okuduğumda bende bidaha çok yemiycem diyorum)
5 )HAYAT (kendisi koçum olur her konuda yardımcıdır)

slm kızlar nasılsınız..bhk c,mde bende istedim ama gönderdigi link eksik galiba o yüzden tıklanacak bir link yoktu bana yardımcı olurmusun cicim..biraz degişiklik olsun istiyorum..
bu arada dünkü yediklerimi yazayım size
sabah light eritme peyniri (üçgen olanalr)yanında grissini 3 tane
ara hımm ne yemiştim sanırım sunta büsküvüden
ögle şehriye çorbası yav unutum yine dur bii hatırlayacam makarna vardı ama sossuz 2 kaşık yedim birde köfte vardı sanırım
ara bir elma ama protein yok ve unuttum ben cevizde yokmuş cekmecemde uyuz oldum kendime
akşam fırında tavuk bir parça yarımda patates yagsız bol kekikli ama ay sonra tepsiyi alıp önüme kekikleri seçip yedim acayip kekige düştüm ama buralarda çiçek olan kekik degil bizim memleketteki dal gibi olan tazesi...
1 yemek kaşıgı dolusu tavuk gögsü(yemekten 2 saat sonra)
spor falan yok bu ara kasıgım patlayacak gibi agrıyor..

nivea body gelmis benim, birazdan kargoya onu almaya gitcem. yuruyerek yokus asagi-yukari olcak, yaklasik 1,5 saat surer herhalde oraya gidis gelis. aksama da nivea body'yi yaptim mi super olur =)

yulafcim cok sevindim yaa. super. ben de bi turlu baslayamadim. hadi beraber baslayalim seker.

ayy bu arada yeni resim cok sekermis..

demek bizi lapa da ekersin haa Çok üzgünüm çoook ya aslinda ben de dusundum yapmasam mi diye ama dun sabah tarti bana cok kotu davrandi, ben de basliyim bugun lapaya dedim. sabahin korunde kalkip, hazirladim ise gelmeden.

ayy kizlar bakalim yarin napcazz yaa kafamçokkarıştı

Back