- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- 358
kızlar geçmişi okumaya fırsat bulamadım ama sanırım
yediklerimizi yazıp yorum yazma kararı alınmış.
doğru anlamışım di mi :)
ben de hazır kısa bir fırsat bulmuşken yazayım dün yediklerimi..
10:00 bir kase elma ve süt ilaveli yulaf ezmesi
15:00 bir kase yoğurt,2 ızgara köfte
19:00 bir tabak kuru fasülye,çorba,salata
21:00 meyve
yarım lt su :bbo:
yorum: yediklerim iyiydi,kocama yaptığım irmik helvasından bir kaşık tatmam dışında kaçamak yamadım:1closedeyes:
ama ara öğüne fırsatım olmadı hiç.
kızım cok huysuzdu dün.
su içme yine yoğunluktan aklıma bile gelmedi,zaten zorlamasam kendimi hiç canım istemiyor.
spor da yapamadım doğal olarak.
(benim eliptik bisikleti bana kolaylık olsun diye salona getirdi eşim,çünkü kışın burda yaşıyoruz bebekten dolayı.ama o da acaip gıcırdamaya ses cıkarmaya başladı. bebek uyuyorken kullanamıyorum,e uyanık olunca hiç kullanamıyorum.akşamları da yorgunluktan halim kalmıyor:bbo: neyse düzene gireriz inş.)
yani eksiklerim,spor,su,ara öğün
yediklerimizi yazıp yorum yazma kararı alınmış.
doğru anlamışım di mi :)
ben de hazır kısa bir fırsat bulmuşken yazayım dün yediklerimi..
10:00 bir kase elma ve süt ilaveli yulaf ezmesi
15:00 bir kase yoğurt,2 ızgara köfte
19:00 bir tabak kuru fasülye,çorba,salata
21:00 meyve
yarım lt su :bbo:
yorum: yediklerim iyiydi,kocama yaptığım irmik helvasından bir kaşık tatmam dışında kaçamak yamadım:1closedeyes:
ama ara öğüne fırsatım olmadı hiç.
kızım cok huysuzdu dün.
su içme yine yoğunluktan aklıma bile gelmedi,zaten zorlamasam kendimi hiç canım istemiyor.
spor da yapamadım doğal olarak.
(benim eliptik bisikleti bana kolaylık olsun diye salona getirdi eşim,çünkü kışın burda yaşıyoruz bebekten dolayı.ama o da acaip gıcırdamaya ses cıkarmaya başladı. bebek uyuyorken kullanamıyorum,e uyanık olunca hiç kullanamıyorum.akşamları da yorgunluktan halim kalmıyor:bbo: neyse düzene gireriz inş.)
yani eksiklerim,spor,su,ara öğün