Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bhk cım çok süt yaptı canım acıyo ama ben abarttım galiba içine +kayısı doğradım +bal koydum offf üstünede süt süper oldu canımcım çok su ve meyve suyuda içiyom oda etkilemiştir

ayy canım benim ya..
benim süt ucu ucuna yetiyordu,şimdi tam oldu,rahat rahat yetiyor cok şükür

ben içine elma doğruyorum,süper oluyor..
ay hala yapamadım kahvaltı.
benimki hala takılı memeye :bbo:

bak seennnn:roflol:
kaptancım ne var listemdeee..... neden bir şey anlamadın yaaaa.....ben öğlen yemeiyorum....vaktim yok.... dışardan da yemek istemiyorum....
kuşum o zaman peynir -kepek ekmek tost felan yap
çok kötü öyle o kısmın boş kalması (((

günaydınlaaaaar
nasılsınız sevgil, kardeş takımcım
iyi gider gördüm sizi maaşallah
iyiyiizzz topkekcimmmm:lepi:
siz nasılsınızzzzza.s.

....meyve suyuda içiyom oda etkilemiştir
tatlım meyve suyu ekstra şeker içerdiği için tercih etmesen de olur, zira sizin bünyeler şuanda su içse süt yapıyora.s

sevgili turuncuu
geçen rüyamda aynı böyle büyüklü küçüklü yazılmış tıpı daq senin yazı formatında bir tabela gördüm, bir eskişehir hamamı imiş gittiğim yer...taa eskişehirden ankaraya su getiriyormuşlarr :))
yoksa senmiydin o hı :))

neyse şimdi listende bir şey dikkatimi çekti, bir ricam var sendena.s
10:00 ve 15:00 'te yediğin elma yanında 1 kutu küçük süt iç tamam mı şeker
kutu sütün yarısını 10 da diğer yarısını 15'te iç :))
böyle meyve yanında süt, ayran, peynir, yoğurt gibi bir miktar tüketilen protein sayesinde elmadaki meyve şekeri doğrudan kana karışmamış oluyor, protein koluna giriyor fruktozun gezdiriyor gezdiriyorr sonra karışıyor kana, böylece daha geç acıkmış oluyoruza.s

09,30 ; 3 tane sunta bisküvi
12,30 ; çorba,tavuk
15,30 ; eti form
19.00 ; zeytin yağlı pırasa, börek
bol bol su , form çay , 2 elma
bu kadar yoruma gelince bu akşamki börek işi bozmuş diğerleri fena değil a.s.

tatlım 9 da ve 15:30 da yediğin bisküvi yanında bir dilim de olsa, kaşar peyniri, krem peynir ya da beyaz peynir olsun, böyle protein açısıdna fakir bir beslenme olmuş bence

kuğu gelincim yorum yapılmışş ama eksik olmuş sanki hıı :))9

Son düzenleme:
bu hafta kardeş takımlardan hangisi 1. olacak bakalım topkekcimm
neden kilo çizelgen silindii:uhm:

bakalım canım bu hafta biz hırslıyız
bak bu hafta geride kalana ceza verelimmi
bakalım cezayı verecek kim olacak
kilo çizelgem ne zamandır değişmediği için canımı sıktı bi müddet onu görmek istemediğim için kaldırdım motivasyonumu bozmaya başlamıştı

canim benim, uykusuz annecik, demek betul hanim takili vaziyette. :ecrin_bebek: bebisini benim icin de op. Şenizayy ne seker. ahh o uyku ozlemi ceken gozlerin ne demek oldugunu cook iyi hatirliyorum... :teselli:

ee diyet nasi gidiyor. gecen hafta ucuz atlattin galiba. kilo vermedin ama almadin da yanlis hatirlamiyorsan canimcim. bakalim bu hafta gorelim seni bhk cim . malum siz bebisliler biraz dikkat etseniz takimi kurtarirsiniz bu hafta..a.s.

gecen hafta korudum sadece.
bu hafta da regl oldum,pek umudum yok yani..
ama yine de belli olmaz.

annemlerdeyken herşeyden yedim walla.
tatlı ve hamur iş hariç.
eve gelince aynen devam diyete.

bakalım görücez...benneyaptımki

nrmyn im canim kaptanim,, ayy kumpir olsa da yesek bacim.
herbal cik icin de yeseydin... kuzu sen naaptin yaaa ????? diyemiycem , cunkuuuuuu ben de dun aksam sizin dediginiz gibi once corba ictim, 1 dilim kepek ekmegi yedim. sonraaaa 4 kasik manti yedim. kafamçokkarıştı

yaa işte öyle etme bulma dünyası bu dünyaaaa
sn benim tüm gün boyunvs yediğimm kumpirime laf söyleeee
üstüne gel mantı yelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…