bhk cım çok süt yaptı canım acıyo ama ben abarttım galiba içine +kayısı doğradım +bal koydum offf üstünede süt süper oldu canımcım çok su ve meyve suyuda içiyom oda etkilemiştir
ama kardeşim sen neden laf dinlemiyorsunn.......................oklava geliyorklava: klava:Çok üzgünüm çoook..........bak sağlığından kaybedersin......
ama arkadaşım kahvaltı yaptım meyve yedim daha ne yapayım yawww birazcık denicem kendimi kötü hissedersem söz bırakcam lütfennnn
bak seennnn:roflol:ayy herbal sorma bende çok heycanlıyım aklımdan biran bile seni ve nrymn yi çıkarmıycam kaptancım kork valla kaptanken istediğimiz kişiyi takımdan çıkarıp istediklerimizi alabiliyoruz heralde 1günde neler değişir neler kaptanlık 1 gün derkenn kendi takımımı oluştururum hep ben kaptan olurum........
kuşum o zaman peynir -kepek ekmek tost felan yapkaptancım ne var listemdeee..... neden bir şey anlamadın yaaaa.....ben öğlen yemeiyorum....vaktim yok.... dışardan da yemek istemiyorum....
iyiyiizzz topkekcimmmm:lepi:günaydınlaaaaar
nasılsınız sevgil, kardeş takımcım
iyi gider gördüm sizi maaşallah
tatlım meyve suyu ekstra şeker içerdiği için tercih etmesen de olur, zira sizin bünyeler şuanda su içse süt yapıyora.s....meyve suyuda içiyom oda etkilemiştir
söz verdin bak unutmak yokkkama arkadaşım kahvaltı yaptım meyve yedim daha ne yapayım yawww birazcık denicem kendimi kötü hissedersem söz bırakcam lütfennnn
günaydın 1.takımın güzelleri
dün yediklerim :
sabah aç karnına : cevizli su
08,00 : 1,5 dilim kepekli ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri ,yeşillik
10,00 : 1 elma
12,00 : 2 kaşık pilav,3-4 kaşık susuz bezelye yemeği
15,00 : 1 elma
17,00 : ufak bi porsiyon fırında tavuk-patates + salata
19,00 : nivea body ile spor
20,00 : yeşil çay
09,30 ; 3 tane sunta bisküvi
12,30 ; çorba,tavuk
15,30 ; eti form
19.00 ; zeytin yağlı pırasa, börek
bol bol su , form çay , 2 elma
bu kadar yoruma gelince bu akşamki börek işi bozmuş diğerleri fena değil a.s.
bu hafta kardeş takımlardan hangisi 1. olacak bakalım topkekcimm
neden kilo çizelgen silindii:uhm:
of cok yorgunum kızlar..
benim kız şu an takılı vaziyette yine bana.
uyursa ben de atlıcam yatağa hemen.
bütün gün iş güç derken pek paylaşımda bulunamadım
inş yarın daha cok giricem nete...
canim benim, uykusuz annecik, demek betul hanim takili vaziyette. :ecrin_bebek: bebisini benim icin de op. Şenizayy ne seker. ahh o uyku ozlemi ceken gozlerin ne demek oldugunu cook iyi hatirliyorum... :teselli:
ee diyet nasi gidiyor. gecen hafta ucuz atlattin galiba. kilo vermedin ama almadin da yanlis hatirlamiyorsan canimcim. bakalim bu hafta gorelim seni bhk cim . malum siz bebisliler biraz dikkat etseniz takimi kurtarirsiniz bu hafta..a.s.
yaa işte öyle etme bulma dünyası bu dünyaaaanrmyn im canim kaptanim,, ayy kumpir olsa da yesek bacim.
herbal cik icin de yeseydin... kuzu sen naaptin yaaa ????? diyemiycem , cunkuuuuuu ben de dun aksam sizin dediginiz gibi once corba ictim, 1 dilim kepek ekmegi yedim. sonraaaa 4 kasik manti yedim. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?