herbalım Allah kabul etsin canımcım iftarda tozutma çorba iç kalk beyne doyma iletisi gittikten sonra diğer yemeklerden birer kaşık ye böyle yaparsan yarışmayı kazanma ihtimalin olur yoksa 2 günde verdiğin kiloyu 1 öğünde alırsım hımmmÇok üzgünüm çoookemeklerin boşa gitmesin cicim kaydirigubbakcemile5inş geç kalmamışımdır:mymeka:
:jeyyar:banane banane şeker falan deyip beni kandıramazsın hele cumaya epey fark ettiğini duyunca asla olmaz o kadar cezayı ben mi çekicem kaptan olmak varken hıhhhyasakkelime
amannn sonra sen mızlarsın şimdi cuma olsa geçerdim falan nasıl olsa ben geçeceğim cuma olsun hadisırnaşık şey
öncelikle kheanecım bulup getirmişsin arkadşaımızın uygulayacağı diyeti çok saoalsın,ya biliyorum çok sağlıklı bi beslenme diyet şekli değil ama bi süre denemek istiyorum..
nasıl yapıcam bilmiyorum ama sabahları kepek ekmeğiyle kahvaltı yapıcam sonra öğlen ve akşam sadece lahana çorbası içicem aralardada meyva tüketicem en azından 1 hafta deneyip görmek istiyormmmm destekleriniz için teşekkür ederimmm Şeniz
ben her aklıma geldiğinizde dua ediyorum maviş, neşemeşem ve hayatcıma.s...eyse benim için dua edermisiniz bu sefer tutsun..yorulmaya başladım galiba..bhk sende hoşgeldin..nasıl geçti annenlerin yanında;?
oh ohhh o zamaaann gitsin kilolaarr:teytey:...
tatilimiz de cok yaradı,moralimiz yerinde...
Allah kabul etsin canımcım, çelik anneye katılıyoruma.sbugun orucluyum aksama cozutmam insallah iftarda.. ne yesem ya. iftar icin nasi seyler uygun olur?? ayy ne yesem.. cokacimcoook
bak 80 küsür kilodan şu kiloaya inmiş bir arakdaşımız öneriyor bunu kuğu gelina.sgüzelim bence bunu yapmaaa......
hem senin fazla bir kilonda yok ki.....
dengen bozarsın allah korusun..... yemene dikkat ederek olay biter.....kiloyla birlikte başka şeylerden de kaybetme... hem bu işin uzmanları hayır diyorsa bir bildikleri vardır.....
merhaba hanımlar
saat 10.00 iki dilim peynir, iki adet seytin,domates,bir dilim kek, yarım dilim ekmek,kahve
saat12.00 lght cola
saat18.00 iki adet kayısı
saat19.30 bir kase çorba, salata, iki dilim pstrm, 4 dilim peynir
neşemeşecimm püsküüt de ben de okuycaaaz cnaım canınaaaMaviş moralini yüksek tut canım, bebişin ne zaman geleceği hiç belli olmaz. Belki hasta eniştenin duaları kabul olur geliverir. Kendine dikkat et ama ümidini yitirme canım.
Kızlar maşallah diyetten en yavaşınız maviş ve ben kaldık. yakında beni postalarsanız hiç şaşmayacağım. Hele bu ayın sonuna kadar 75 olamazsam püsküüt canıma okuyacak(
Bu sabah: 2 küçük dilim köy ekmeği ile şekersiz çay, 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim beyaz peynir
Ara: yarım portakal, sütüm bozulmuş atmak zorunda kaldım.
Öğle: 3 grisini, 1 şekersiz çay
akşam: 5 kaşık yoğurtlu taze fasülye, 2 çatal spagetti, 1 küçük muz.
Tüm gün bunları yedim ama fazla hareket edemedim, okulda işler yoğun, bahar programını yapıyorum dakika ayrılamıyorum hemen okulu ayağa kaldırıyorlar. İnşallah yarın biraz gezicem. Kızlar benim canım hiç yemek yemek istemiyor, zorla yiyorum, iştahım kapandı. Kabuğuma çekilmek geçiyor içimden ama kendime engel olmaya çalışıyorum
öncelikle kheanecım bulup getirmişsin arkadşaımızın uygulayacağı diyeti çok saoalsın,
yasmineee bu diyet gerçekten çok sıkı bir diyet, bu resmen diyet yahuu
oysa biz sağlıklı besleniyoruz değil mi kızlarr:dilcikar:
tatlım her gün gelip burada ne yediysen yazacaksın!! kaçmak yookkkklava:
günaydınn kızlarrr ;;;
dün sabah normal kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım
saat 1de lahana çorbası içtim
4 te bi elma yedim
7 de lahana çorbası içtim..
veee 3,5 lt su içtimm kaydirigubbakcemile3
öncelikle kheanecım bulup getirmişsin arkadşaımızın uygulayacağı diyeti çok saoalsın,
yasmineee bu diyet gerçekten çok sıkı bir diyet, bu resmen diyet yahuu
oysa biz sağlıklı besleniyoruz değil mi kızlarr:dilcikar:
tatlım her gün gelip burada ne yediysen yazacaksın!! kaçmak yookkkklava:
günaydınn kızlarrr ;;;
dün sabah normal kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım
saat 1de lahana çorbası içtim
4 te bi elma yedim
7 de lahana çorbası içtim..
veee 3,5 lt su içtimm kaydirigubbakcemile3
ama kardeşim sen neden laf dinlemiyorsunn.......................oklava geliyorklava: klava:Çok üzgünüm çoook..........bak sağlığından kaybedersin......
hayatcım bu nee allasen??
ben hiç bişi anlamadım? ya siz kızlar???
sen şimdi hiç öğle yemeği yemiyormusun(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?