Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

saol celikcim amin. iyi fikir. corba icip, biraz bekleyeyim..

tamam o halde cuma sabahi aciklariz, yarisma sonuclarini celikk bacii.
aksam yemekte seni dusunucem kiz celik.kaydirigubbakcemile3 abartmicam. aa tabi nrymn i de. onu da hafife almamak lazim. cok sIki diyetler yapabiliyo istedimi.

yaa tamam tamam, sen karar ver. benim icin de ikisi de olur. burada persembe acikliyos. persembe de olur naapim. ya da sey yapariz. bi persembe birincisi olur, bi de cuma. hehe

bizim kilo verme hizimiz cok yakin birbirine, cok merak ediyorum sonucu hee.
hic bi fikrim yok gercekten.. :jeyyar: ay cok heyecanli

Maviş moralini yüksek tut canım, bebişin ne zaman geleceği hiç belli olmaz. Belki hasta eniştenin duaları kabul olur geliverir. Kendine dikkat et ama ümidini yitirme canım.
Kızlar maşallah diyetten en yavaşınız maviş ve ben kaldık. yakında beni postalarsanız hiç şaşmayacağım. Hele bu ayın sonuna kadar 75 olamazsam püsküüt canıma okuyacak(

Bu sabah: 2 küçük dilim köy ekmeği ile şekersiz çay, 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim beyaz peynir
Ara: yarım portakal, sütüm bozulmuş atmak zorunda kaldım.
Öğle: 3 grisini, 1 şekersiz çay
akşam: 5 kaşık yoğurtlu taze fasülye, 2 çatal spagetti, 1 küçük muz.

Tüm gün bunları yedim ama fazla hareket edemedim, okulda işler yoğun, bahar programını yapıyorum dakika ayrılamıyorum hemen okulu ayağa kaldırıyorlar. İnşallah yarın biraz gezicem. Kızlar benim canım hiç yemek yemek istemiyor, zorla yiyorum, iştahım kapandı. Kabuğuma çekilmek geçiyor içimden ama kendime engel olmaya çalışıyorum

öncelikle kheanecım bulup getirmişsin arkadşaımızın uygulayacağı diyeti çok saoalsın,
yasmineee bu diyet gerçekten çok sıkı bir diyet, bu resmen diyet yahuu
oysa biz sağlıklı besleniyoruz değil mi kızlarr:dilcikar:
tatlım her gün gelip burada ne yediysen yazacaksın!! kaçmak yookkkklava:
...eyse benim için dua edermisiniz bu sefer tutsun..yorulmaya başladım galiba..bhk sende hoşgeldin..nasıl geçti annenlerin yanında;?
ben her aklıma geldiğinizde dua ediyorum maviş, neşemeşem ve hayatcıma.s
Allah inşaallah dualarımızı kabul edecek inşaallah
bu arada eğer kilo aldığın için strese giriyorsan takımda olduğun için canım, geri dönmek üzere ayrıldı seçeneğini kullanabilirsiz, bu durumda ne zman kendini hazır hissedersen sağlıklı yaşama dönmeye, o zaman gelirsinyerimseniben
ama buralardan ayrılmak yoooka.s
hep yine ne yediğini yazacaksın, çook skılsan da
"Skıntılı olduğunuz an, ferahlığpa en yakın olduğunuz andır" diyor Rabbim, Kur'an'da
o yüzden sıkma canını, her zaman hayırlısını dile, en hayırlı zamanda dileğin seni bulacaktır...
Umarım hepimizin gönlünden geçen tüm güzellikler gerçek olur inşaallah:Saruboceq:
...
tatilimiz de cok yaradı,moralimiz yerinde...
oh ohhh o zamaaann gitsin kilolaarr:teytey:

bugun orucluyum aksama cozutmam insallah iftarda.. ne yesem ya. iftar icin nasi seyler uygun olur?? ayy ne yesem.. cokacimcoook
Allah kabul etsin canımcım, çelik anneye katılıyoruma.s
çorbadan sonra doyuyor insan ama yine de göz aç olunca diğer yemeklere saldırıyorkaydirigubbakcemile3
bak 80 küsür kilodan şu kiloaya inmiş bir arakdaşımız öneriyor bunu kuğu gelina.s
bence dikkate al bu durumu sena.s

merhaba hanımlar
saat 10.00 iki dilim peynir, iki adet seytin,domates,bir dilim kek, yarım dilim ekmek,kahve
saat12.00 lght cola
saat18.00 iki adet kayısı
saat19.30 bir kase çorba, salata, iki dilim pstrm, 4 dilim peynir

hayatcım bu nee allasen??
ben hiç bişi anlamadım? ya siz kızlar???
sen şimdi hiç öğle yemeği yemiyormusun (((
neşemeşecimm püsküüt de ben de okuycaaaz cnaım canınaaa
öyle salıvermek yookkk
5 zeytin çok be canımın içi
etme nolarsssıınnnn
1 hafta ve 2 kilooooooo:lepi:
bak 2 diye parmaklarını uzatıyor bu smiley de:lepi:

Son düzenleme:
bugün neler yedimmm??

10:45 1 dilim ekmek, 1 zeytin, 1 kk peynir, bol maydonozi 1 bardak şekersiz çay

14:00 1/2 paket sunta bisküvi

14:50 1 elma

15:30 1 kumpir:tomato::tomato:
(iç ses1: ayy eyvah kaptırdık bu hafta kaptanlığı çelik anneye ya da herbal gurbet kuşuna, off nermin offf:mymeka:
iç ses2:kız çelik, herbal gülmeyin siizn de başınıza gelir öyle arada bir kaçırmakklava:)

16:45 bitki çayı

19:45 1 kutu kahveli küçük süt (200kcalgamyoncuiremsu), 1/2 paket sunta

yorum: çok sağlıksız bir menü kahvaltı hariç:dilcikar: kumpir de cabası olmuş yani, aferin nerminn ayakta alkışladım:mymeka:

not: spor yaptım ama nivea, ço ksevinmeyin çelikcim ve herbalcim:1rolleyes:

ayy herbal sorma bende çok heycanlıyım aklımdan biran bile seni ve nrymn yi çıkarmıycam kaptancım kork valla kaptanken istediğimiz kişiyi takımdan çıkarıp istediklerimizi alabiliyoruz heralde 1günde neler değişir neler kaptanlık 1 gün derkenn kendi takımımı oluştururum hep ben kaptan olurum:jeyyar:

1 spor yapamıyorum
2 şu yulaf ve süt beni mahvetti maşallahta acayip süt yapıyo göğüslerim zaten büyüktü şimdi patlayacak gibi 2 kilo kesin vardır (iç ses em oğlum em)

günaydın 1.takımın güzelleri

dün yediklerim :

sabah aç karnına : cevizli su
08,00 : 1,5 dilim kepekli ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri ,yeşillik
10,00 : 1 elma
12,00 : 2 kaşık pilav,3-4 kaşık susuz bezelye yemeği
15,00 : 1 elma
17,00 : ufak bi porsiyon fırında tavuk-patates + salata
19,00 : nivea body ile spor
20,00 : yeşil çay

09,30 ; 3 tane sunta bisküvi
12,30 ; çorba,tavuk
15,30 ; eti form
19.00 ; zeytin yağlı pırasa, börek
bol bol su , form çay , 2 elma
bu kadar yoruma gelince bu akşamki börek işi bozmuş diğerleri fena değil a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…