Iyiyim. Döneyim mi bilmiyorumAleyküm selamnerelerdesiniz nasıl gidiyor donuyor musunuz küçük bey buyudü mu???? Ay ne çok soru oldu hoş geldin
Dönersen güzel olur zaten fazla bı kılon kalmadı mezun olursunIyiyim. Döneyim mi bilmiyorumgoogle da bir şey ararken kk cıktı aaaa dedim. Gireyim bakayım. Şifremi bulmak vakit aldı:))) nasilsin nasıl gidiyor kimler mezun oldu
Dönersen güzel olur zaten fazla bı kılon kalmadı mezun olursunuzun süre gitmeyince insan şifreyi unutuyor... ispanyol mezun oldu :)
Hepimiz bayram maduruyuz :) uzun süre olduğu için seni listeye alabiliyoruz ama sen bilirsin liste dışı da takılabilirsinBiraz listeye girmeden takılayım.bayram kilolarını atayım
Aynen canim şimdi işlerimi halledeyim yaoicam tekrar sabah doyamadımBen de 45 dakika bisiklet sürdümgercekten tembellik hemen alışkanlık yapiyor oysa spor yapsak ne yorgunluk kaliyor ne stres neyseki dönüş yaptık artk hep yapıyoruz
Tamam canim.umarim cumaya kadar eksi olurum
SuperSelam.arkadaslar
Sabah sade kahve ve sonrası 35 dk eliptik
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta iki salatalık 4 zeytin bir küçük kuo beyaz peynir
Ara bir hurma
Öğle 4 kaşık bulgur pilavı ve 4 kaşık patlıcan musakka
Ara türk kahvesi ve bir hurma
Akşam bir tabak çorba bol salata ve bir lokma ekmek
2 lt ye yakın su içildi daha icerim yatana kadar
Bir saat eliptik yapicam mutfağı toplayınca
Ödemin fazla regl öncesindeyim bop.yesil.cay içmeliyim
Sağol canım
Herkese selamlar. Tatil modundan çıkmak lazım artık. Dün fena değildim ama bugün yine abartmaya çok açığım. Sabah sabah bir dünya hurma yedim, Biraz da badem yedim tabi bunlar kahvaltı haricinde yediklerim.
Dün menüm şöyleydi:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, salatalık
Öğle: patatesli tavuk yemeği, ayran
Ara: 1 bardak neskafe
İkindi: 2 hurma
Akşam: Ton balıklı salata
Ramazan bitti ama yine fazla su tüketmiyorum, ne kadar içtiğimden emin değilim.
1 saat tempolu yürüdüm, gün içinde toplam 18000 adım atmışım.
Canım ben evimde değilim annemdeyim daha dönmedim düzenim bozuldu malesef tatlıydı borektiY YesilinBuyusumagickk fitblack blonde ambition sevilay80 ve tüm ekip nerelerdesiniz kızlar benim cumaya misafirlerim gidiyor sıkı birdüzene girmem lazım 10 gündürsistemim bozuldu tatlı çok yedim halbuki ramazanda 3.5 4 kiloya yakın vermiştim beyae zararın neresinden dönsek kar cuma tartıya çıkmaya çok korkuyorum açıkcası sizde ne var ne yok
Canım ben evimde değilim annemdeyim daha dönmedim düzenim bozuldu malesef tatlıydı borektidüzene girmem zor şu anda daha kuzenimin düğünü var o da şehir dışı haftaya olacak ancak o zamana kadar kendimi disipline sokarım sonrası malum
merhaba canmY YesilinBuyusumagickk fitblack blonde ambition sevilay80 ve tüm ekip nerelerdesiniz kızlar benim cumaya misafirlerim gidiyor sıkı birdüzene girmem lazım 10 gündürsistemim bozuldu tatlı çok yedim halbuki ramazanda 3.5 4 kiloya yakın vermiştim beyae zararın neresinden dönsek kar cuma tartıya çıkmaya çok korkuyorum açıkcası sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?