- 7 Ağustos 2016
- 4.586
- 17.277
- 208
amin canım aminAaa maşallah canım mükemmel bir sonuç çok tebrik ederim darısı başımıza:))
geçmiş olsun canım. dikkat et kendineZaten dışa dönük bi kanama yok canım çok şükür ama işte kesenin etrafında hafif görününce önlem almak gerekti. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Haftaya gidicem bakalım kontrole.
Tebrik ederim. Tam olarak menünüzü takip edemedim ama günlük sporunu nasıl yapıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz mesela?deadline bluegreeneyes fitblack Selnurr
merhaba arkadaşlar. dün akşamdan beri çok mutluyum. akşam spor salonunda ölçümlerim yapıldı. 1,700 gr kilo vermişim. her yerden 2 şer cm incelmişim. ama bacaktan 5,5 cm. gitmiş.o kadar mutlu oldum ki anlatamam. emeğimin karşılığını görmek çok güzel.
menü güzel ama şu leblebileri almasak mı ? biliyorsunuz onlar ekmek yerine geçiyor ya..chia tohumunu bir deneyin derim.Dünkü menü
Kahvaltı 1 dilim peynir, domates salatalık, 1 dilim TB ekmek
Ara 1 çay bardağı kadar leblebi 1 hurma
Öğle 1 kase cacık
Ara 10 leblebi 1 küçük lokum
Aksam 2 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık nohut, 1 kase cacık
Son ara 1 incir 1 hurma
3 litre su
25 dk bisiklet
merhaba;Tebrik ederim. Tam olarak menünüzü takip edemedim ama günlük sporunu nasıl yapıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz mesela?
Canım tatildeydim bende sizi özledim yeni geldim bir türlü toparlayamıyorum ya
Cok iyi dusunmussun canm hemde kan degerlerine bir bakilmis olur kilo verdikten sonra degerlerde degisim olabiliyor bakilmasi cok iyi ben de tekrar tatile gitmeden şu aralarda ne verirsem kâr diye bakiyorum tatiller de fena bozuyor insanCanım tatildeydim bende sizi özledim yeni geldim bir türlü toparlayamıyorum yao yüzdende girmiyorum ama karar verdim diyetisyene başlıycam şimdi kan tahlili falan istedi onları yaptiricam haftaya ancak başlarım sanırım diyetisyenle düzene gireceğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?