- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 78
- 37
Maşallah canım aynı kilodasın :)
Hamilesin ya çok zor seninki canım hava değişimi birde alerjin var alisirsin zamanla ben listeye çok güzel uyuyorum ama kandildi misafirlikti biraz dışına çıktımama kendime inancım çok düzene sokucam
Günaydın kızlar nasılsınız? yatılı misafirlerim geliyor bugün bayram sonuna kadar bendeler elimden geldiğince gelmeye çalışacağım haber vereyim dedim giremezsem:)
Günaydın kızlarhafta sonu bira cozuttum cumartesi de koye gittik geldik orda da pek dikkat etmdm bı de reglim oruç tutmuyorum ha bire ye babam ye sistim kendimi 100 kilo hissediyorum resmen 2-3 gün detoks yapmam lazım ama bayramdan sonra anca olur herhalde
Y YesilinBuyusu canm kilo aynı maasallah iradene
deadline kaptanim baktım
Acayip şekilde ödem var şuandaYa bozuktu zaten şarjdan çektiğim anda kapanıyodu buraya gelmeyi bekledim batarya ve şarj cihazını değiştirdiler halledildi ama kaptanım ben halen foto yükleyemiyorum telden neden acaba bilginiz var mı?
Kolay gelsin canım yatılı misafir zor.
Oooo eyvah eyvah ben ayran detoksu yapmıştım ay hem bayıla bayıla yedim hem güzel ödem atmıştım tavsiye ederim. Tadı çok güzeldi. Patates yoğurt da bende çok işe yarıyor. Bağırsaklar baya rahatlıyor. Hurma yoğurdu yapanlarda memnun ama ben denemedim. Sıvı detoksu hiç yapmadım o kadarına dayanamam sanırım. Canım bişey isterse yiyorum ama kararında bırakmaya çalışıyorum zaten 1 lokma fazla yiyeyim kıvranıyorum çok şişiyorum hamileliğin son aylarında gibiyim inanılmaz şişliğim var. Midem taş gibi oluyor zaten felaket gaz sıkıntısı çekiyorum canım ya. Dün hayatımın en az makarnasını yemişimdir mesela üç kaşık ancak yedim sanırım. Korkudan yemek yiyemiyorum. Çarşamba randevüm var sorucam doktora bu kadar olması normal mi diye. Karnımı gören herkes şoka giriyor ya. 6 aylık zannediyolar
Evet, bayram telasi basladiKızlar herkes bayram telaşına mi düştü ne yaptı kimseler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?