- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
Selam kızlar. Buralar hala epey sessizlikte . Bırakmalı uzun zaman olmuştu hala kendine gelememiş grup
Aslında bayrama kadar çok aktifti ne olduysa bayramda oldu hepimize:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar. Buralar hala epey sessizlikte . Bırakmalı uzun zaman olmuştu hala kendine gelememiş grup
Y YesilinBuyusu magickk fitblack blonde ambition sevilay80 ve tüm ekip nerelerdesiniz kızlar benim cumaya misafirlerim gidiyor sıkı birdüzene girmem lazım 10 gündürsistemim bozuldu tatlı çok yedim halbuki ramazanda 3.5 4 kiloya yakın vermiştim beyae zararın neresinden dönsek kar cuma tartıya çıkmaya çok korkuyorum açıkcası sizde ne var ne yok
Canım malum hamilelik devam artık köye annemlerin yanına geçtim. Bu arada yine kese etrafında hafif bi kanama görüldü şu an Asyayı bile kucağıma alıp taşımak yasak. Üzerine buranın havası serttir bende biraz dikkatsiz davrandım sanırım üşüttüm ateş boğazlar felan antibiyotik kullanıyorum şu an tabiiki enfeksiyon olurda bel ağrısı eksik kalır mı koşa koşa geldi yerleşti belime. Annemlerin yannda olmasam ne yapardım bilmiyorum. Bugün halam da gelicek bana bakmak için çünkü annem de çok iyi durumda değil. Ben girip girip sizlere bakıyorum takip ediyorum aslında ama inanın yazacak halim vaktim olmuyor. Ben hepinize inanıyorum ramazan bitti bayramı da atlattınız hadi bakalım şimdi dört elle sarılma zamanı. Hepinizi çok öpüyorum.
deadline bluegreeneyes fitblack Selnurr
merhaba arkadaşlar. dün akşamdan beri çok mutluyum. akşam spor salonunda ölçümlerim yapıldı. 1,700 gr kilo vermişim. her yerden 2 şer cm incelmişim. ama bacaktan 5,5 cm. gitmiş. o kadar mutlu oldum ki anlatamam. emeğimin karşılığını görmek çok güzel.
Canım bende özledim merak ettim çok geçmiş olsun benim iki hamileliğimdede 3 ay lekelenme oldu ama Allaha şükür ikiside sağlıkla doğdu sen hç kafanı takma o duruma moralini yüksek tut kendine dikkat et Allahım korur bebişini
Ben sabit çıkmak istiyorum aşırı derecede ödem var bacaklarimda hissediyorumY YesilinBuyusu magickk fitblack blonde ambition sevilay80 ve tüm ekip nerelerdesiniz kızlar benim cumaya misafirlerim gidiyor sıkı birdüzene girmem lazım 10 gündürsistemim bozuldu tatlı çok yedim halbuki ramazanda 3.5 4 kiloya yakın vermiştim beyae zararın neresinden dönsek kar cuma tartıya çıkmaya çok korkuyorum açıkcası sizde ne var ne yok
Süper canm çıkmışsın sen tatil modundan darısı bize suyu da artirsan süper olur :)Herkese selamlar. Tatil modundan çıkmak lazım artık. Dün fena değildim ama bugün yine abartmaya çok açığım. Sabah sabah bir dünya hurma yedim, Biraz da badem yedim tabi bunlar kahvaltı haricinde yediklerim.
Dün menüm şöyleydi:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, salatalık
Öğle: patatesli tavuk yemeği, ayran
Ara: 1 bardak neskafe
İkindi: 2 hurma
Akşam: Ton balıklı salata
Ramazan bitti ama yine fazla su tüketmiyorum, ne kadar içtiğimden emin değilim.
1 saat tempolu yürüdüm, gün içinde toplam 18000 adım atmışım.
Canm ayrıldığın kilodaysan donebilirsinmerhaba canm ben de tatilden dondum arkasi da bayramdi baya saldim arka arkaya artk ipin ucu daha fazla kacmadan hemen toparlanmam lazm cuma tam teskilat baslamak istiyorum deadline cuma listeye geri girebilirmiyim? donmek istiyorum artk
Tatil modundan çıkamadık ondan canm yoksa hareketlenmistik :)Selam kızlar. Buralar hala epey sessizlikte . Bırakmalı uzun zaman olmuştu hala kendine gelememiş grup
Super sonuçlar :) bu emeğin karşılığını hakkıyla hak ettiniz bayramda.bile 0 kaçamak supersiniz...deadline bluegreeneyes fitblack Selnurr
merhaba arkadaşlar. dün akşamdan beri çok mutluyum. akşam spor salonunda ölçümlerim yapıldı. 1,700 gr kilo vermişim. her yerden 2 şer cm incelmişim. ama bacaktan 5,5 cm. gitmiş. o kadar mutlu oldum ki anlatamam. emeğimin karşılığını görmek çok güzel.
Canm çok dikkat et yorma kendini bol bol dinlen özellikler pelvik kasalarını yoracak hareketlerden uzak dur... İyi ki de Ankara'ya gitmişsin Asya ile tek başına çok zor olurdu senin için.... Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Darısı bana da :) seni seviyoruz bebem arada iyi olduğunu bildirdi bizeCanım malum hamilelik devam artık köye annemlerin yanına geçtim. Bu arada yine kese etrafında hafif bi kanama görüldü şu an Asyayı bile kucağıma alıp taşımak yasak. Üzerine buranın havası serttir bende biraz dikkatsiz davrandım sanırım üşüttüm ateş boğazlar felan antibiyotik kullanıyorum şu an tabiiki enfeksiyon olurda bel ağrısı eksik kalır mı koşa koşa geldi yerleşti belime. Annemlerin yannda olmasam ne yapardım bilmiyorum. Bugün halam da gelicek bana bakmak için çünkü annem de çok iyi durumda değil. Ben girip girip sizlere bakıyorum takip ediyorum aslında ama inanın yazacak halim vaktim olmuyor. Ben hepinize inanıyorum ramazan bitti bayramı da atlattınız hadi bakalım şimdi dört elle sarılma zamanı. Hepinizi çok öpüyorum.
Ben sabit çıkmak istiyorum aşırı derecede ödem var bacaklarimda hissediyorum
Süper canm çıkmışsın sen tatil modundan darısı bize suyu da artirsan süper olur :)
Canm ayrıldığın kilodaysan donebilirsin
Tatil modundan çıkamadık ondan canm yoksa hareketlenmistik :)
Super sonuçlar :) bu emeğin karşılığını hakkıyla hak ettiniz bayramda.bile 0 kaçamak supersiniz...
Canm çok dikkat et yorma kendini bol bol dinlen özellikler pelvik kasalarını yoracak hareketlerden uzak dur... İyi ki de Ankara'ya gitmişsin Asya ile tek başına çok zor olurdu senin için.... Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Darısı bana da :) seni seviyoruz bebem arada iyi olduğunu bildirdi bize
Geçmiş olsun canım malum hamilelik dikkat istiyor ama durduk yere de oluyor böyle şeyler sürekli yatan kişide bile olabilir sen yinede dikkat et canım bende uğrayamıyorum pek gruba bayramdı seyrandi derken birde düğün var yakında memlekete gideceğim ordan anneme yine 1 ay gibi kalırım heralde yinede gruba uğrarım arada insan evi dışında olam yerlerde pek dikkat edemiyor malesef ama kontrolü elden bırakmamaya çalışacağımCanım malum hamilelik devam artık köye annemlerin yanına geçtim. Bu arada yine kese etrafında hafif bi kanama görüldü şu an Asyayı bile kucağıma alıp taşımak yasak. Üzerine buranın havası serttir bende biraz dikkatsiz davrandım sanırım üşüttüm ateş boğazlar felan antibiyotik kullanıyorum şu an tabiiki enfeksiyon olurda bel ağrısı eksik kalır mı koşa koşa geldi yerleşti belime. Annemlerin yannda olmasam ne yapardım bilmiyorum. Bugün halam da gelicek bana bakmak için çünkü annem de çok iyi durumda değil. Ben girip girip sizlere bakıyorum takip ediyorum aslında ama inanın yazacak halim vaktim olmuyor. Ben hepinize inanıyorum ramazan bitti bayramı da atlattınız hadi bakalım şimdi dört elle sarılma zamanı. Hepinizi çok öpüyorum.
Geldim canim ben.ben de aynı durumdan muzdaribim.dun geldim tatilden cumaya kadar ne verirsem kar modundayimY YesilinBuyusu magickk fitblack blonde ambition sevilay80 ve tüm ekip nerelerdesiniz kızlar benim cumaya misafirlerim gidiyor sıkı birdüzene girmem lazım 10 gündürsistemim bozuldu tatlı çok yedim halbuki ramazanda 3.5 4 kiloya yakın vermiştim beyae zararın neresinden dönsek kar cuma tartıya çıkmaya çok korkuyorum açıkcası sizde ne var ne yok
Cok gecmis olsun canm kendine ve bebislerine cok dikkat etZaten dışa dönük bi kanama yok canım çok şükür ama işte kesenin etrafında hafif görününce önlem almak gerekti. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Haftaya gidicem bakalım kontrole.
Haftaya cuma gireyim canm ben ozman listedeki kilomda olurum sanrm simdi tatildw cok yedim ictim ustune bayram bide regle sisligi baya sistim ama bugun regle de bitti artk hersey bitti su an 1 kilo fazla cikiyorm onunda cogu odemdir haftaya cozerm sanrm zaten spora hep devam ediyorm simdi birazda dikkat etmeye basliyayim istahi azltip odemi ataym bu hafta anca haftayada diyetBen sabit çıkmak istiyorum aşırı derecede ödem var bacaklarimda hissediyorum
Süper canm çıkmışsın sen tatil modundan darısı bize suyu da artirsan süper olur :)
Canm ayrıldığın kilodaysan donebilirsin
Tatil modundan çıkamadık ondan canm yoksa hareketlenmistik :)
Super sonuçlar :) bu emeğin karşılığını hakkıyla hak ettiniz bayramda.bile 0 kaçamak supersiniz...
Canm çok dikkat et yorma kendini bol bol dinlen özellikler pelvik kasalarını yoracak hareketlerden uzak dur... İyi ki de Ankara'ya gitmişsin Asya ile tek başına çok zor olurdu senin için.... Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Darısı bana da :) seni seviyoruz bebem arada iyi olduğunu bildirdi bize
ben ikinciye çalışmalara başladım olursa doğumdan sonra beraber devam deriz olmazsa da oluncaya kadar kilo vermeye devamÇok sağol canım zaten kalkamıyorum ki üşütme de eklenince çöktüm resmen. Yine senin dediğin gibi şükür ankaradayım. Bende çok seviyorum sizleriii hadi zayıflayında kıskandırın beniii
Haftaya cuma gireyim canm ben ozman listedeki kilomda olurum sanrm simdi tatildw cok yedim ictim ustune bayram bide regle sisligi baya sistim ama bugun regle de bitti artk hersey bitti su an 1 kilo fazla cikiyorm onunda cogu odemdir haftaya cozerm sanrm zaten spora hep devam ediyorm simdi birazda dikkat etmeye basliyayim istahi azltip odemi ataym bu hafta anca haftayada diyet
Yürüyüş bandı işini de çözdün haftaya bekliyorum o zmanKizlar kosu bandinin emniyet miknatisini benim kiz kaybetmisti biliyorsunuz bulamamstm ve son zamanlar bisiklet+plates agirlikta ilerliyordum ama biraz arastirdim makinayi sokup kablalardan minknatis devre disi birakilabiliyormus basiniza gelirse aklinizda bulunsun ben ugrastim kablolari direk baglanti yapip makinayi tekrar vidaladm simdi oldu ay cok mutlu oldum ikide bir kiz miknatisi sakliyor stresi de bitti direk onsuz calisiyor artk ve tabiki hemen bir acilis yapaym dedim bayadr kosu bandi yapmiyordum ama bugun 25 dakika ile acilisi yaptm herzamanki gibi bisikletimide yaptm 25dk kosu bandi 25dk kondisyon bisikleti 2.5lt su diyete simdilik tam gecemedim dikkat etmeye calisiyorum bir kac gune diyete basliycam