Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bebeğim zaten haftaya bildirim yok sonraki haftaya da iyileşmiş olursun inşallah dikkat et kendine bu ara yoruldun ondan olmussundur bitkisel takviyeler hazırla bol bol dinlen seni seviyoruz
Ölçüleri de aldım ama eğer hastaysan bu halde uğraşma herkes kendininkini not alsin sen duzelince karşılaştırma yaparız

Daha yeni başladın canım anca gider merak etme

Gecmis olsun. Insallah bir an once iyilesirsin

zensim canım ben yanlış mı gördüm yoksa sen haftaya ankaraya mı geleceksin nereye geleceksin ve ne kadr kalacksın?
Canim.merhaba kusura bakma hiç bakamadım nete gittim geldim evime 3 gün kaldım Ankara da Eskişehir yolu üzerinde Tarım Bakanlığında idim

Klasik bir cumartesi daha bitti. Yine midem dolu dun yediklerim:
Iftar: bulgur koftesi, cacik
Ara: 1 kase dut, 1 kase kiraz, kahve, patlamis misir (yazsiz tuzsuz), peynir (misirin yaninda super gidiyor)
Sahur niyetine kalan bulgur koftesi, ayran

Su 2 litreyi gecmistir herhalde. 1 saat tempolu yuruyus.

Kilo almamışsın canım çok güzel

Canım yeme düzenim tamamen değişti ama tabii hareket eklendiği için dengeliyor. Ay hala alışamadım ben buranın havasına o kadar kötüyüm ki 2 saat iyiysem 6 saat kötüyüm. Alerji de fena vuruyor beni. Sen ne yaptın listeye dönebildin mi?

Hamilesin ya çok zor seninki canım hava değişimi birde alerjin var alisirsin zamanla ben listeye çok güzel uyuyorum ama kandildi misafirlikti biraz dışına çıktım ama kendime inancım çok düzene sokucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…