• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Maşallah canım aynı kilodasın :)

Çok şükür canım ama çok şişliğim oluyor biraz yemek yesem nefes alamıycak hale geliyorum sanki hamileliğin ilk ayları değilde son aylarında gibiyim ya o yüzden biraz zorlanıyorum sürekli kıvranıyorum inşallah ikinci üç aya geçince biter bu sıkıntılar

Hamilesin ya çok zor seninki canım hava değişimi birde alerjin var alisirsin zamanla ben listeye çok güzel uyuyorum ama kandildi misafirlikti biraz dışına çıktım :oops: ama kendime inancım çok düzene sokucam :KK54:

Ay sorma canım ya o alerji beni öldürüyo zaten maske gözlük geziyorum yemek yemek için maskeyi çıkarıyorum o anda bile alıyor. Köye gidip geldim iki gündür pert yatıyorum. Gözlerim şiş sürekli burnum akıyo boğazımın kaşıntısından çıldırıyorum elimi sokup kaşıyasım var öyle deli eden bi kaşıntı illet bişey. Allahtan ara sıra yağmur yağıyor da nefes alıyorum. Canım benim inancımda tam sen zaten hedefine gelmiştin yine geleceksin ve sıkılaşacaksın az kaldı hayırlısıyla ramazan de bitiyor sonra yeniden spora ağırlık verirsin inşallah.

Günaydın kızlar :KK200: hafta sonu bira cozuttum cumartesi de koye gittik geldik orda da pek dikkat etmdm:kızgın: bı de reglim oruç tutmuyorum ha bire ye babam ye sistim :( kendimi 100 kilo hissediyorum resmen :olamaz: 2-3 gün detoks yapmam lazım ama bayramdan sonra anca olur herhalde :KK51:
Y YesilinBuyusu canm kilo aynı maasallah iradene :nazar:
deadline deadline kaptanim baktım ;)

Y YesilinBuyusu telefonuna ne oldu geçmiş olsun canım :KK66:

Ya bozuktu zaten şarjdan çektiğim anda kapanıyodu buraya gelmeyi bekledim batarya ve şarj cihazını değiştirdiler halledildi ama kaptanım ben halen foto yükleyemiyorum telden neden acaba bilginiz var mı?

Günaydın kızlar nasılsınız? yatılı misafirlerim geliyor bugün bayram sonuna kadar bendeler elimden geldiğince gelmeye çalışacağım haber vereyim dedim giremezsem:)

Kolay gelsin canım yatılı misafir zor.

Günaydın kızlar :KK200: hafta sonu bira cozuttum cumartesi de koye gittik geldik orda da pek dikkat etmdm:kızgın: bı de reglim oruç tutmuyorum ha bire ye babam ye sistim :KK43: kendimi 100 kilo hissediyorum resmen :olamaz: 2-3 gün detoks yapmam lazım ama bayramdan sonra anca olur herhalde :KK51:
Y YesilinBuyusu canm kilo aynı maasallah iradene :nazar:
deadline deadline kaptanim baktım :KK66:

Oooo eyvah eyvah ben ayran detoksu yapmıştım ay hem bayıla bayıla yedim hem güzel ödem atmıştım tavsiye ederim. Tadı çok güzeldi. Patates yoğurt da bende çok işe yarıyor. Bağırsaklar baya rahatlıyor. Hurma yoğurdu yapanlarda memnun ama ben denemedim. Sıvı detoksu hiç yapmadım o kadarına dayanamam sanırım. Canım bişey isterse yiyorum ama kararında bırakmaya çalışıyorum zaten 1 lokma fazla yiyeyim kıvranıyorum çok şişiyorum hamileliğin son aylarında gibiyim inanılmaz şişliğim var. Midem taş gibi oluyor zaten felaket gaz sıkıntısı çekiyorum canım ya. Dün hayatımın en az makarnasını yemişimdir mesela üç kaşık ancak yedim sanırım. Korkudan yemek yiyemiyorum. Çarşamba randevüm var sorucam doktora bu kadar olması normal mi diye. Karnımı gören herkes şoka giriyor ya. 6 aylık zannediyolar :confused:

Ya bozuktu zaten şarjdan çektiğim anda kapanıyodu buraya gelmeyi bekledim batarya ve şarj cihazını değiştirdiler halledildi ama kaptanım ben halen foto yükleyemiyorum telden neden acaba bilginiz var mı?

Kolay gelsin canım yatılı misafir zor.

Oooo eyvah eyvah ben ayran detoksu yapmıştım ay hem bayıla bayıla yedim hem güzel ödem atmıştım tavsiye ederim. Tadı çok güzeldi. Patates yoğurt da bende çok işe yarıyor. Bağırsaklar baya rahatlıyor. Hurma yoğurdu yapanlarda memnun ama ben denemedim. Sıvı detoksu hiç yapmadım o kadarına dayanamam sanırım. Canım bişey isterse yiyorum ama kararında bırakmaya çalışıyorum zaten 1 lokma fazla yiyeyim kıvranıyorum çok şişiyorum hamileliğin son aylarında gibiyim inanılmaz şişliğim var. Midem taş gibi oluyor zaten felaket gaz sıkıntısı çekiyorum canım ya. Dün hayatımın en az makarnasını yemişimdir mesela üç kaşık ancak yedim sanırım. Korkudan yemek yiyemiyorum. Çarşamba randevüm var sorucam doktora bu kadar olması normal mi diye. Karnımı gören herkes şoka giriyor ya. 6 aylık zannediyolar :confused:
Acayip şekilde ödem var şuanda :( akşam ödem atıcı çay icerm bayram sonu da detoks yaparm şimdi zor olur....
Canm fotoğraflarin boyutu büyük geliyor olabilir ben de direkt atamıyorum önce kesiyorum felan sonra atıyorum...

<ben yine dün kendimi kontrol edemedim malesef.
İftar: Yarım pide (tereyağlı), 4 bardak çay (şekerli), bir parça tavuk sote, salata, bir parça peynir
Ara ve gecenin devamı: 1 büyük tabak kiraz ve erik, peynir

Su içme oranım yine düşüktü 1 litre bile olduğundan şüpheliyim. 1.5 saat yürüyüş, gün içinde toplam 17500 adım

günaydın arkadaşlar....
bayram üstü yoğunluk bende giremedim siteye :( p.tesi akşamıda gidip yaptırdım soğuk lipolizi :halay:
ayyyy anlatamam çok güzel bir şey. kesinlikle tavsiye ediyorum. şu an çok daha sıkı bir diyetteyim. 10 gün boyunca yağ almıycam. 2 günde bile göbişim fark etti. artık göbek demiyorum göbiş :KK48:. inşallah daha da iyi olacak.

Bayram
Kızlar herkes bayram telaşına mi düştü ne yaptı kimseler yok:-)
Evet, bayram telasi basladi deadline deadline hanim, biraz yogunuz ama bu durum menu bildirimine engel olmuyor efem :)

Iftar:
1 kase kozlemis kirmizi biber salata
2 tane yagi iyice emdirilmis kabak mucver
Burkac kiraz

Sahur:
1 kase kuru meyve dogranmis sutlu misir gevregi
1 fincan kahve

2 litre kiraz sapi suyu
Tempolu degil ama alelade biraz yurudum

Sali gunu 58 kiloydum, 1 kilo vermisim. Resmi bildirimi haftaya cuma yapacagim, umarim daha fazla verebilirim. Bu arada gunluk yuruyuslerime ek olarak fizyoterapist calisma arkadasimla yeni bir egzersiz planina gectik omurga sorunum icin. Biraz da slkilasirsam iyi olacak.

Herkese mutlu bayramlar diliyorum

_20180614_132444.JPG bugün tartıldım ben şok geçen hafta içi 56 da çıkmıştım ama kilo günü sabittim. .şuan 54.3 deadline deadline kaptanım mezun olmak istiyorum artık bi artı görmeden :)

Back