• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Biliyorum canım listede değilsin ben listede olmasan bile kilo yazılıyor sandım:) 1 kilo vermek yetiyor dimi listeye girmek için inşallah bayramdan sonra girersin canım:)
Yok canım istersem yazabilirim sorun yokda önemli olan hergun menü paylaşımı yapmak ben öyle biliyorum sonra izne ayrıldığım kiloya dönmem lazım su an zaten o kiloda değilim yalnız yaklastigimda yazicam şimdi eski kiloma 1 kilodan fazla kaldı aslında az kaldı ama adapte olamıyorum spor malesef herzaman olmuyor bakma sen bugün yaptım ama yarın yapamam mesela iftara davetliyiz çünkü ben ramazan sonrasına bıraktım canım o yüzden

Yok canım istersem yazabilirim sorun yokda önemli olan hergun menü paylaşımı yapmak ben öyle biliyorum sonra izne ayrıldığım kiloya dönmem lazım su an zaten o kiloda değilim yalnız yaklastigimda yazicam şimdi eski kiloma 1 kilodan fazla kaldı aslında az kaldı ama adapte olamıyorum spor malesef herzaman olmuyor bakma sen bugün yaptım ama yarın yapamam mesela iftara davetliyiz çünkü ben ramazan sonrasına bıraktım canım o yüzden

Anladım canım spor benimde öyle düzenli yapabildiğim tek şey işe yürüyerek gidip gelmek onuda bıraksam hareket yok evdeki koşuşturma dışında ramazandan sonra bir düzene oturturuzinşallah:)

Anladım canım spor benimde öyle düzenli yapabildiğim tek şey işe yürüyerek gidip gelmek onuda bıraksam hareket yok evdeki koşuşturma dışında ramazandan sonra bir düzene oturturuzinşallah:)
Işe yürüyerek gidip gelmek bile hareket canım senin için çok iyi hayatında hareket var ben ev hanımıyım hep evdeyim normalde çıkıyorum tabi dışarı ama şimdi imkansız ancak akşam o da çocukların hâline göre hareket ediyoruz çünkü uykuları geliyor genelde o yüzden benim için evde spor en iyisi :super:

***1. TAKIM 573. ETAP***

chihiro79 (59////%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.3/)
merkerdemus (64/)
minemelek2015 (54.4//%)bildirimsiz izne ayrilmak istiyor
Saglikliyasamgunlugumm(62.7/61.2/1.5/%2.39)
Gunayfur(56.5///%)
Fitblack(65.1///%)
Bluegreeneyes(62/61.5/0.5/%0.8)

Uzunince(72.5//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

Punka(////%) yeni üye takıma geliş tarihi: 18 Mayıs başlangıç kilosu:61.5 hedef:55

1. takım ortalaması %

punka punka sabah geçen haftaki kilo ve bu haftaki kilo seklinde bildirim yaparsanız sizi listeye ekleyebilirim ;)

***1. TAKIM 573. ETAP***

chihiro79 (59////%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.3/)
merkerdemus (64/)
minemelek2015 (54.4//%)bildirimsiz izne ayrilmak istiyor
Saglikliyasamgunlugumm(62.7/61.2/1.5/%2.39)
Gunayfur(56.5///%)
Fitblack(65.1/65.5/+400/%-0.61)
Bluegreeneyes(62/61.5/0.5/%0.8)

Uzunince(72.5//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

Punka(////%) yeni üye takıma geliş tarihi: 18 Mayıs başlangıç kilosu:61.5 hedef:55

1. takım ortalaması %

bluegreeneyes bluegreeneyes deadline deadline caroline84 caroline84
günaydın arkadaşlar. akşamdan beri moralim bozuk. dün spor salonunda bir ayım dolmuştu. tartı ve ölçüm yapılcaktı. Hevesle geçtik neyse hoca aldı eline mezureyi ben önce tartıldım kiiii o nee 61,9.... :oha: ona takılma dedi hoca. ölçmeye başladı kol omuz göğüs derken bıraktı. :olamaz: adetlimisin dedi. evet dedim. o zaman haftaya bırakalım. moralin bozulacak dedi. Ama canını sıkma bu maalesef bütün kadınlar için geçerli sen bayaa şişmişsin dedi. :KK57:
ben geçen hafta c.tesi günü evde tartıldığımda 59,9 çıkmıştım. ne kadar sevinmiştim. işte o yüzden şu an net bir sonucum yok canım.
Ne kadar çok konuştum değil mi :sus::-)

Kızlar bomba bir kilo ile geldim :halay:
Geçen Hafta: 62.7
Bu Hafta: 61.2
Fark: -1500
Yüzde: 2.39

Ölçülerimi de aldım en çok sevindiğim şey basenden 2 cm incelmiş olmam:)) Spor malumunuzpek yok bende yapmam şart artık ramazandan sonra :) Birde kalça ölçüsü tam neresi oluyor ben anlamadım baseni yazdım kalçayada en kalın yer yani:)

(08.Mayıs.2018=>64.2)

1-)Sağ ve sol kol 26 26
2-) Göğüs 91 90
3-) Bel ovuğu 2.3969 68
4-) Göbek deliği 72 72
5-) Simit 96 85
6-) Kalça103
7-) Basen 104

(08.Haziran.2018=>61.2)
1-)Sağ ve sol kol 26
2-) Göğüs 90
3-) Bel ovuğu 68
4-) Göbek deliği 72
5-) Simit 85
6-) Kalça 102
7-) Basen 102

fitblack fitblack canım burda buldum :)

bluegreeneyes bluegreeneyes deadline deadline fitblack fitblack
07.06.2018 menüm
sabah:
tulum loru, domates,bir dilim çok tahıllı ekmek,çay
ara:
türk kahvesi, biberiye çayı
öğlen:
lorlu salata
ara:
kiraz
akşam:
bir adet haşlanmış tavuk butu , süzme yoğurt
spor:
1,5 saat fıtnes
su:
gün içinde 4 litre bitti + spor sonrası sodalı yoğurt
AMA KİLO GİTMEDİ :cry:

Sağol canım çok teşekkür ederim :) adetin bittiğinde tekrar 59lara dönersin bence regl şişkinliğidir o 2 kilo fark ediyor neredeyse hiç moralini bozma benimde hep 1.5 ile 2 kilo arasında fazla çıkar o dönem
İnşallah canım yaaa. spor hocam da moral verdi ama ister istemez psikolojin düşüyor. Bu kadar spora bu kadar boğazını tutmaya ...Dediğin gibi canım dur bakalım haftaya görcez.

Back