Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

anladım canım ama yapa yapa öğreniyoruz işte :) ilk benim yaptıklarımı bir görseydin. gerçi hala baklayı yapamıyorum mesela, acı sert oluyor nedense

AA ama herkes izne ayrılmak istiyor bluegreeneyes aklında olsun cuma unutursak
valla ben de izne ayrılmak istiyordum ama yüzüm yok o yüzden direneceğim kaptanım. ama çok yoğunum kızlar yazamazsam merak etmeyin, boş olsam biliyorsunuz hep buradayım

grup dersi yok canım. haftanın 6 günü 30 dk sadece. hocayla çalıştık, hiç spor geçmişim olmadığını söyledim. 20. dakkada bittiğim için bıraktık bugünlük amaç kilo verme değil sıkılaşmaya yönelik olacak

Geçmiş olsun canım 1 ananasi yersin tabi hiçbirşey yememissinki ben bir kilo muz yemiştim sen yine iyisin
diyetisyenime günah çıkarır gibi attım da şoka girdi bence de yenir ya zaten bir başladığımı bir sonunu hatırlıyorum arası yok muz da iyiymiş maşşalah bize

Ben hiç hayatımda 20 bin adım attığını hatırlamıyorum tek seferde mi bu kadar yürüdünüz ve o bacaklar nasıl dayandı kafamda deli sorular
2.30 saat yürüyünce ediyor o kadar adım, 19 bin adımı 30 dk ayrı 2 saati ayrı atmıştım. ben yürüyüşte acayip dayanıklıyım da 3.30 saat kesintisiz yürüdüğümü biliyorum o 20 kiloyu 4 ayda verdiğimde. ama sonrasında 1 hafta yatmıştım tabii vücut pert o kadar abartmaya gerek yok da 20 bin adım çok çok abartı değil atılıyor yani

neyse ki takımdaki tek obur civciv ben değilim hepimiz oburuzzzzz

canım bak ben de pek müsait değilim ara ara girmeye çalışacağım yine de, sen de izinde olup kilo bildirimi yapmasan bile 4 haftada bir ölçüleri ver bana olur mu onu bırakmayalım

bugünkü menüm

sabah

5 çiğ badem
1 tüm ananas

öğle
domates, salatalık, biber, maydanoz
3 yk badem peyniri
5 zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
2 fincan türk kahvesi

akşam
2 kepçe mercimek çorba
3 yk tb makarna
kırmızı lahana salatası
1 zeytinyağlı bol garnitürlü enginar
1 maden suyu

ara
2 fincan türk kahvesi

1.5 litre su
30 dk yürüyüş
20 dk gym

fitblack sende gitme ne olur yaprak dökümüne girdik gibi hissettim herkes gitmek istiyor bu hafta
var ya o kadar gidesim var ki yanlış anlamayın kızlar sizinle alakalı değil. ya hep ya hiççi bir insan olduğum için. hani menü yazıp kaçmak istemiyorum takım mantığına çok aykırı bir şey bence çünkü. ama direneceğim bakalım 1-2 hafta bu şekilde sürdürebilirsem devam yoksa mecburi izin

Kaptanim sana guzelinden nazar boncuğu gelsin
Aksama fasulye yiyecektim ama saf protein daha iyi olur diyorsan oyle yapayim
Kusura bakma canm geç yazabildim eve geldiğimde temizlik felan derken yoruldum iftar sonrası da uyuyakalmışım
Yapabilirsen güzel olur ama fasulye de hafif ben de fasulye yedim :)
İdare edebiliriz aslında yaaa daha yeni başlıyorduk nere gidiyonuz
Dondurma erimistir bence bu gün daha hafif olur daha güzel olur
İşleri yoluna koymana sevindim canm sen nasıl istersen o şekilde yaparız ama birakma bizi tez gel olur mu sık sık uğra iyi haberlerini ver
AA ama herkes izne ayrılmak istiyor bluegreeneyes aklında olsun cuma unutursak
Nil de ayrılmak istiyordu kaptnm gelen bizi terk ediyor oysa ki bikini sezonuna da az kalmıştı azck damarlarına girmek lazım
valla ben de izne ayrılmak istiyordum ama yüzüm yok o yüzden direneceğim kaptanım. ama çok yoğunum kızlar yazamazsam merak etmeyin, boş olsam biliyorsunuz hep buradayım
Diren bebeğim senin yoğunluğun az kaldı bir iki haftaya düzelir bak önümüz yaz spora da başladin herşey çok güzel olacak gitme
Menü de güzel spor da

Bu günkü menü
Sahur 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık, 2 dilim ekmek
İftar 1 kase çorba, 8-9 kaşık taze fasulye,bolca salata azck yogurt, 2 dilim ekmek, bir iki catal karpuz, 2 hurma
2 litre su
Spor yok ama 3-4 saat temizlik var :) 6-7 perde asma 4 güneşlik utuledim :)

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.5//% )
Mirafatos (69.1//%)izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5//%)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8//%)
Zensim(67.9//)
Gunayfur(57//%)
Fitblack(65.8//%)
Bluegreeneyes(62.5//%)

Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

1. takım ortalaması %

Son düzenleme:
canım maalesef benim yoğunluğum azalacak gibi durmuyor benim en yoğun olduğum dönem yaz hem yaz okulundayım hem de öğrencilerim olacak bir sürü, neyse bakalım vakit buldukça sizinleyim

canım maalesef benim yoğunluğum azalacak gibi durmuyor benim en yoğun olduğum dönem yaz hem yaz okulundayım hem de öğrencilerim olacak bir sürü, neyse bakalım vakit buldukça sizinleyim
Yaaa neyse artık fırsat buldukça bekleriz o zman

İdare edebiliriz aslında yaaa daha yeni başlıyorduk nere gidiyonuz
Canim aslında gitmek istemiyorum ama haftayada yokum Ankarada olucam yine düzenim bozulacak onu nasıl yaoicam bilmiyorum tartılamiycam bile zaten menülerde arklinolacak büyük ihtimalle
Peki izine ayrılsak ne kadar suremiz var geri dönmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…