anladım canım ama yapa yapa öğreniyoruz işte :) ilk benim yaptıklarımı bir görseydin. gerçi hala baklayı yapamıyorum mesela, acı sert oluyor nedenseMagnolia hiç yemedim. Evde mi yaptın canım?
Ben bazı şeyleri kendm yapmaya hiç cesaret edemiyorum. Niye diyeceksin komik gelecek belki ama çok hassasım yemek konusunda böyle bi kokusu olur ya da hani böyle beceremem sündürürüm ye da tadını tuttaramazsam felan tiksinirim diye yapmıyorum. Mesela bakla, bamya, enginar gibi...
Benim tansiyon düşüklüğüne ihtiyacım yok bir oturuşta bir ananası cok rahat yerim valla.
Hayırlı olsun canım. Kaç gün kaç saat gideceksin sana özel program hazırladılar mı? Grup derslerine felan gidecek misin?
valla ben de izne ayrılmak istiyordum ama yüzüm yok
grup dersi yok canım. haftanın 6 günü 30 dk sadece. hocayla çalıştık, hiç spor geçmişim olmadığını söyledim. 20. dakkada bittiğim için bıraktık bugünlükMagnolia hiç yemedim. Evde mi yaptın canım?
Ben bazı şeyleri kendm yapmaya hiç cesaret edemiyorum. Niye diyeceksin komik gelecek belki ama çok hassasım yemek konusunda böyle bi kokusu olur ya da hani böyle beceremem sündürürüm ye da tadını tuttaramazsam felan tiksinirim diye yapmıyorum. Mesela bakla, bamya, enginar gibi...
Benim tansiyon düşüklüğüne ihtiyacım yok bir oturuşta bir ananası cok rahat yerim valla.
Hayırlı olsun canım. Kaç gün kaç saat gideceksin sana özel program hazırladılar mı? Grup derslerine felan gidecek misin?
oldu cidden güzel ter attımSüper senin için güzel bir motivasyon olmuş canım
aynen canım sıkılaşayım biraz artık 38 beden pantolon giymek istiyorumÇok iyi yapmışsın eğitmen eşliğinde daha güzel verirsin
diyetisyenime günah çıkarır gibi attım da şoka girdiGeçmiş olsun canım 1 ananasi yersin tabi hiçbirşey yememissinki ben bir kilo muz yemiştim sen yine iyisin
2.30 saat yürüyünce ediyor o kadar adım, 19 bin adımı 30 dk ayrı 2 saati ayrı atmıştım. ben yürüyüşte acayip dayanıklıyım da 3.30 saat kesintisiz yürüdüğümü biliyorum o 20 kiloyu 4 ayda verdiğimde. ama sonrasında 1 hafta yatmıştım tabii vücut pertBen hiç hayatımda 20 bin adım attığını hatırlamıyorum tek seferde mi bu kadar yürüdünüz ve o bacaklar nasıl dayandı kafamda deli sorular
neyse ki takımdaki tek obur civciv ben değilimMagnolia hiç yemedim. Evde mi yaptın canım?
canım bak ben de pek müsait değilim ara ara girmeye çalışacağım yine de, sen de izinde olup kilo bildirimi yapmasan bile 4 haftada bir ölçüleri ver bana olur muKizlar iyi geceler hepiniz sormussunuz sagolun canlarim bir sorun yok tam tersine isleri yoluna koymaya basladm arabayi saticam diyordum biliyorsunuz bir kac siteye ilan koymustum kizlar iki gundur sehir disindan filan alicilar geldi cok yogund bu sabah da bir tanesi ile anlastk sonra satisa gittik filan benim uzerime ildugu icin tum islemleri benim yapmam bulunmam gerekiyordu bir kac sorunda cikti is uzadi ama gun icin de halloldu sukur satis gerceklestisonra tabi aliciyi misafir ettik yemege gotur gezdir filan sonra ordan bizde baska cafeye tekrar gectik ordan iraya tum gun disardaydik ve disarda yiyip ictk hep kizlar ama her sey tam istedim sekil ilerliyor yarinda ev icin bir musteri gelip gidicek ardindan da bir enlak danismanina fotiraf cekimi icin randevu vermistim o gelip cekim yapicak kizlar oda gidince ben de lazer randevusuna gidicem zatn yani yarin da aksma kadar full mesgulum kizlar bu aralar artk ev satisina girdigim icin gene yogunlastm zaten tartida son durum da iyi degidi ondan ben direk izne ayrilayim diyorum en iyisi oyle gecen hafta ki kilom ile izne ayrilaym isleri bir duzene sokunca gene donerim zaten bu surecte de musait oldumda ara ara ugrarim mutlaka deadline kaptanim beni cuma direk izne ayirirmisin
var ya o kadar gidesim var ki
Kaptanim sana guzelinden nazar boncuğu gelsinzensim dünkü menü
Sahur 1 yumurta biraz peynir kırmızı biber 3 zeytin 1 hurma 1 bardak tarçınlı süt
İftar 1 dolu kase çorba 2 kepceden çok az fazla son kalmıştı yedim çöpe gitmesin diye4 yk yoğurt 3 köfte yeşil salata çok az 2 hurma 1 ceviz
Ara 1 dilim şeftali 1 yeşil erik 1 kayısı
2 lt su spor yok
Kusura bakma canm geç yazabildim eve geldiğimde temizlik felan derken yoruldum iftar sonrası da uyuyakalmışımAksama fasulye yiyecektim ama saf protein daha iyi olur diyorsan oyle yapayim
İdare edebiliriz aslında yaaadeadline eşim olarak değil başkanım olarak yazıyorum :) Ben bu dönem pek aktif olamadım.ama ramazan sonrası çok iyi planlarım var inşallah hayata gecirecegim
Istersen beni çıkarabilirsin inan ki bisey diyemem haklisin ama idare ediverirsen bu dönem geçince gerçekten çok güzel olacak inanıyorum Allahtan sıkıntı hastalık falan olmazsa canim
Bakıyorum herkes harika gidiyor ben yerlerde Grubun performansını yüzdesini etkilemek istemiyorum
Dondurma erimistir benceMerhaba kızlar bugünkü menü
Kahvaltı peynirli omlet 7 zeytin 2 tam ceviz çay
Ara türk kahvesi
Akşam haşlanmış iki but tavuk salata yoğurt birazda dondurma yedim
1 saat spor birazda kalça bacak hareketleri yaptım 3 lt su
İşleri yoluna koymana sevindim canmKizlar iyi geceler hepiniz sormussunuz sagolun canlarim bir sorun yok tam tersine isleri yoluna koymaya basladm arabayi saticam diyordum biliyorsunuz bir kac siteye ilan koymustum kizlar iki gundur sehir disindan filan alicilar geldi cok yogund bu sabah da bir tanesi ile anlastk sonra satisa gittik filan benim uzerime ildugu icin tum islemleri benim yapmam bulunmam gerekiyordu bir kac sorunda cikti is uzadi ama gun icin de halloldu sukur satis gerceklestisonra tabi aliciyi misafir ettik yemege gotur gezdir filan sonra ordan bizde baska cafeye tekrar gectik ordan iraya tum gun disardaydik ve disarda yiyip ictk hep kizlar ama her sey tam istedim sekil ilerliyor yarinda ev icin bir musteri gelip gidicek ardindan da bir enlak danismanina fotiraf cekimi icin randevu vermistim o gelip cekim yapicak kizlar oda gidince ben de lazer randevusuna gidicem zatn yani yarin da aksma kadar full mesgulum kizlar bu aralar artk ev satisina girdigim icin gene yogunlastm zaten tartida son durum da iyi degidi ondan ben direk izne ayrilayim diyorum en iyisi oyle gecen hafta ki kilom ile izne ayrilaym isleri bir duzene sokunca gene donerim zaten bu surecte de musait oldumda ara ara ugrarim mutlaka deadline kaptanim beni cuma direk izne ayirirmisin
Nil de ayrılmak istiyordu kaptnm
Diren bebeğimvalla ben de izne ayrılmak istiyordum ama yüzüm yoko yüzden direneceğim kaptanım. ama çok yoğunum kızlar yazamazsam merak etmeyin, boş olsam biliyorsunuz hep buradayım
Menü de güzel spor dabugünkü menüm
sabah
5 çiğ badem
1 tüm ananas
öğle
domates, salatalık, biber, maydanoz
3 yk badem peyniri
5 zeytin
2 dilim tb ekmek
ara
2 fincan türk kahvesi
akşam
2 kepçe mercimek çorba
3 yk tb makarna
kırmızı lahana salatası
1 zeytinyağlı bol garnitürlü enginar
1 maden suyu
ara
2 fincan türk kahvesi
1.5 litre su
30 dk yürüyüş
20 dk gym
canım maalesef benim yoğunluğum azalacak gibi durmuyor benim en yoğun olduğum dönem yazKaptanim sana guzelinden nazar boncuğu gelsin
Kusura bakma canm geç yazabildim eve geldiğimde temizlik felan derken yoruldum iftar sonrası da uyuyakalmışım
Yapabilirsen güzel olur ama fasulye de hafifben de fasulye yedim :)
İdare edebiliriz aslında yaaadaha yeni başlıyorduk nere gidiyonuz
Dondurma erimistir bencebu gün daha hafif olur daha güzel olur
İşleri yoluna koymana sevindim canmsen nasıl istersen o şekilde yaparız ama birakma bizi tez gel olur mu sık sık uğra iyi haberlerini ver
Nil de ayrılmak istiyordu kaptnmgelen bizi terk ediyor oysa ki bikini sezonuna da az kalmıştı azck damarlarına girmek lazım
Diren bebeğimsenin yoğunluğun az kaldı bir iki haftaya düzelir bak önümüz yaz spora da başladin herşey çok güzel olacak gitme
Menü de güzel spor da
Yaaacanım maalesef benim yoğunluğum azalacak gibi durmuyor benim en yoğun olduğum dönem yazhem yaz okulundayım hem de öğrencilerim olacak bir sürü, neyse bakalım vakit buldukça sizinleyim
aynen canımYaaaneyse artık fırsat buldukça bekleriz o zman
Canim aslında gitmek istemiyorum ama haftayada yokum Ankarada olucam yine düzenim bozulacak onu nasıl yaoicam bilmiyorum tartılamiycam bile zaten menülerde arklinolacak büyük ihtimalleİdare edebiliriz aslında yaaadaha yeni başlıyorduk nere gidiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?