Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

veeeeeee 1300 hihoyyyt bin üçyüz mesaj olmuş beekafamçokkarıştı

:1shok: anlamadım yav ...nasılsınız kızlar lapa muhabbeti tutmuş gidiyorsunuz hadi bakalım..valla ben kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum aksine almış gibiyim..malum igne tedavisi var 2 aydır yani dikkat etsemde çok zor vermem inanın elimden geleni yapıyorum ama yok olmuyor işte..

mavi deniz takip edebildiğim kadarıyla gerçekten elinden geleni yapıyosun bu dönemde kilo almamanda büyük başarı sen elinden geleni yapıyosun tedevi sırasında 10 ar kilolar alanları duyuyoruz Allah korusun sen dikkat et tedavi bittimi birden verirsin kilolar inş

durmak yok yola devam

bu arada yürüyüş yapabiliyo musun?

cnm ya aktivitemi yazmayı unutmuşum pardon sen spor deyince aklıma geldi ..çelikcim geöen ahfta reglim diye pek takılmadım ama ben sanırım bir iki kilo daha aldım galiba gerçi wc den sonra tartılamıyorum çünkü wc ye geç çıkıyorum yada çıkamıyorum..bakalım yine yarın tartılırım bakalım durum ne..dünde yaklaşık 1,5 2 km yürüdüm eve geç geldik gelir gelmez bulaşık makinasını boşaltım bir oraya bir buraya çok yordu dünkü boşalma malum yemek takımları çatal kaşıklar misafir için olanları salona yerlerine götür derken bir salon bir mutfak yaptım o yorgunlukta..bu tedavide 10 kilo alan oldugunu bende duydum ve okudumda buradan ben aldıysamda 2 3 kilo almışımdır bilmiyorum net..ama yinede korudugumu düşünüyorum..

yav yazmayı unutmuşum dünkü menümü
sabah ince hamurlu zeytinli ıspanaklı börek çay
ara diyet büsküvü
öglen şehriye çorbası 1 köfte2 kaşık pilav
ara büsküvü bir ısırık diyet çikolata
akşam mercimek çorbası 2 köfte
sahlep

hadi bana eyvallah menüm iyimi bilmem ama bu aralar bu ara tuhaf birşey var bende çok acıkıyorum hatta sofraya oturmadan bir lokma bişe atıyorum agzıma sonra yemege oturunca özellikle çorbadan sonra bişeler tıkıyor beni fazla yemek istemiyorum..ama acayipp tatlı istiyor cnm o ayrı..

bugun yediklerim, sakin kiskanmayin ama caniniz ceker sonra sırnaşık şey

11.30: 2-3 bardak su
12.00: 3 yemek kasigi pirinc lapasi (acisso, nane, karabiber), 2 marul
14.00: 3 kuru kayisi
15.00: 2-3 marul
16.00: 3/4 fincan sekersiz sutlu nescafe
17.00: 2 marul
19.00: 3 yemek kasigi pirinc lapasi (acisso), 4 marul
21.00-22.00 1 fincan sekersiz cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icilecek

bol bol su

yorum: pirinc lapasi diyeti yapan birisine gore gayet iyi sanirim yediklerim. yurumeyi cok istedim ama yuruyemedim, sonunda regl oldum, eziyetten kurtuldum. mutluyum =)

lapacilar sizler ne yaptiniz?

tesekkur ederim canim. hepimiz verecegiz, bu kilolardan kurtulacagiz. onemli olan basarabilecegine inanmak ve uygulamaya koymak. isteyince olmuyor cunku ben de yillardir istedim istedim veremedim ustune de aldim ama simdi inanip uygulamaya koyunca basarabilcegimi goruyorum.

merhaba sevgili arkadaslar... mesajlari okudum.

khenacim, canimcim, gobegine yonelik egzersiz yapmalisin bence. karnindan sikayet etmissin ya, onun icin diyorum. nivea cd'sinde gobek hareketleri yok mu?? onlardan yap her gun duzenli kugu gelinim. bi de metabolizma hizlandirmak icin, ben de sirkeli-balli su icmeye basladim dun. sabah cok rahat wc gittim. kabizliga da iyi geliyormus. ohh cok rahatladim Alllahim sana sukurler olsun. insallah yarin sabah da tartilmadan once gidebilirim wc'ye.

ben bugun pirinc lapasi diyeti yapiyorum.

kugu gelin sen mi sormustun ya da nesemese mi birisi sormustu,

bu pirinc lapasi diyetini 1 gun yapmak daha uygun olur gibi gorunuyor. cunku cok dengeli bir degil besin gruplari acisindan.

zaten puskut de bunu persembe gunleri, yani haftada bir gun yapiyormus. bakiyim ise yararsa ben de duzenli olarak haftada bir gun yapicam insallah.

sabah kizisin anaokulunda bir program var, sabah erkenden gonullu olarak orda caslimaya gidecektim.
aa baktim evde pirinc yok yeteri kadar. ben de puskutun mesajini bi daha okudum. 4 adet ceviz yemeye karar verdim kahvalti olarak. simdi ogleni yiyorum 1,5 cay bardagi lapa(yogurtlu olarak). gittim butun baharatlari da aldim turk marketinden. :) ara olarak elma yiycem. 1,5 cay bardagi lapayi da akam yiycem.

kahvalti: 3-4 ceviz
ogle: 1,5 cay bardagi lapa + yarim salatalik
ara: 1 elma
aksam: 1,5 cay bardagi lapa

lapaci arkadaslar bu uygun mu? olmus mu? kaptan cim sen ne diyon? (daha aksami yemedim. ogleni henuz bitirdim.)

celik cim, canimcim, bu lapa da acaip baharat eklenmis. ben de puskutun yazdigi sekilde butun baharatlari ekledim(kirmizi biber, sumak, nane). eger yaparsan bari baharatlara dikkat et, en azindan kirmizi biber ekleme.

bence de bol su icerek bir gun deneyebilirsin. cunku bazilari hamile iken oruc da tutuyor. ben tutmadim gerci risk almak istemedim, o yuzden bi dolu eksigim var. 2 yil emzirdim, 1 yil hamilelikte. hala da tamamlayadim. aslinda bebek senin kanindan gerekli depolarindan ihtiyaclarini karsiliyor ama senin kendi adina eksiklik olusabilir. 1 gunluk bir surec de cok zararli olmaz bence de. haftaya persembe sen de katil lapaci kizlar grubuna.hihoyyyt tabi bol bol su iceceksin mutlaka dedigin gibi. kaydirigubbakcemile5 yaa kaptan kizcek bana simdi haa..

haftaya persembeye kadar zaman var. yine de doktoruna 1 gunlu su listedeki sekilde diyet yapmak istiyorum, sakincasi olabilir mi diye sorsan tabi senin de bizim de icimiz daha olur.

bu arad efe cok seker ya masallah ne tatli. olsa da burda sevsem. son zamanlarda hic kucuk bebis gormedim. ozledim minnos bebisleri.. benim icinde op celik cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…