herbal teyzesi teşekkür edrim lapayı haftaya çarş yapmayı düşünüyorum bende (kaptan izin verirse) ama sençok güzel dayanmışsın keşke dün tartılsaydın ne kadar verdin bakardık kkesin farkeder 89 oldun gibime geliyo
inanın kendimden çok sizi merak ediyorum ne kadar verdiniz diye ve sizle sevinip sizle üzülüyorum özellikle herbal cnm benim yarın güzel haberlerini bekliyorum
merhaba sevgili arkadaslar... mesajlari okudum.
khenacim, canimcim, gobegine yonelik egzersiz yapmalisin bence. karnindan sikayet etmissin ya, onun icin diyorum. nivea cd'sinde gobek hareketleri yok mu?? onlardan yap her gun duzenli kugu gelinim. bi de metabolizma hizlandirmak icin, ben de sirkeli-balli su icmeye basladim dun. sabah cok rahat wc gittim. kabizliga da iyi geliyormus. ohh cok rahatladim Alllahim sana sukurler olsun. insallah yarin sabah da tartilmadan once gidebilirim wc'ye.
ben bugun pirinc lapasi diyeti yapiyorum.
kugu gelin sen mi sormustun ya da nesemese mi birisi sormustu,
bu pirinc lapasi diyetini 1 gun yapmak daha uygun olur gibi gorunuyor. cunku cok dengeli bir degil besin gruplari acisindan.
zaten puskut de bunu persembe gunleri, yani haftada bir gun yapiyormus. bakiyim ise yararsa ben de duzenli olarak haftada bir gun yapicam insallah.
günaydın kızlar bende regl oluyorum herhalde cümbür cemaat takım olarak bunuda birlikte oluyoruz yahu
ben wc ye henüz çıkmadım ama 72.6 yım bugün çocuğun aşısı var ateşi falan çıkar diye korkuyorum bide pazar a çıkarım arkadaşın doğum günüde var akşam a kesin girerim ama giremezsem diye yazdım siz halledersiniz
72 olabilseydim keşke regl bitince tekrar tartılırım bi
maalesef ben veremedim kilo hatta aldım korktugum başıma geldi zaten demiştim dün size ..wcye evdeyken çıkamadım tartıldım 71 çıktım hatta 71 biraz geçiyordu digital olmadıgından tartı net anlamıyorum....üzgünüm takım olarak size yakışanı yapamadıgım için...
92.ETAP***** 1. TAKIM *****
nrymn ( 62,9 / % )
neşemeşe (77 / 77,7 / -0,7 / -0,9% )
daisy06 (61,5/ %)
hayat70 (59,5 / %)
mavideniz (70,5 /%)
KHENA (65,8 / 66,0 /-0,2 / -0,3%)
yasmine8383 59,8/60,3/-0,5/-0,83
sekey (78 /%)
herbal (91,5 / %)
bhk (72 / %)
çelik198408 (73 // %)
yulaf (74,6 / %)
rica ederim canım hallolmuş zaten bakekstra is cikardigim uzgunum kaptan. tesekkur ederim.
tebrik ederim hayatcımmkaptancım ben 10 ayda 25 kilo verdimm....
ben zaten alcam snein ifadeni neşecimmKızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr biri beni durdursun ben hiç dikkat etmiyorum. Bugün de babamın doğumgünü inşallah akşama ağır şeyler yemem(
hey maşallaaaahhhDün öğle: 1 poğaça, 1 küçük vişne meyve suyu
Akşam: 1 küçük tabak nohut, 1 tabak makarna, 4-5 turşu ( gelsin oklava)
Yürüyüş yaptım yaklaşık 2 saat kadar.
bu sabah : Yarım simitle kahvaltı, şekersiz çay
olmaz cicim....
izin verirsen haberim olsun cicim
tatlım reglidendir o yaa....
ama hala kocaman göbeğim var. ve kendimi şişko hissediyorum ben nasıl gelin olucam yaaaaasenağlama
1 gün tatlıma.skızlar bu lapa yı kaç gün yapmak gerekiyor.:uhm:
kızlar ben şu anda inşl geçen haftamdaki kiloda çıkarım diye dua ediyorum.... ayyy ne oldu bizeee.....bu hafta cozutma haftası herhal.....
bana da çok geldi yulafcım yayedim kizlar lapami. of of akla zarar. 3 yemek kasigi koydum. zorla bitirdim :)
maviş bir öneri:yav yazmayı unutmuşum dünkü menümü
sabah ince hamurlu zeytinli ıspanaklı börek çay
ara diyet büsküvü
öglen şehriye çorbası 1 köfte2 kaşık pilav
ara büsküvü bir ısırık diyet çikolata
akşam mercimek çorbası 2 köfte
sahlep....
inanmak işte işin sırrı bu canımcım:lepi:tesekkur ederim canim. hepimiz verecegiz, bu kilolardan kurtulacagiz. onemli olan basarabilecegine inanmak ve uygulamaya koymak. isteyince olmuyor cunku ben de yillardir istedim istedim veremedim ustune de aldim ama simdi inanip uygulamaya koyunca basarabilcegimi goruyorum.
tatlım yulafa katılıyorum, 14-18 arası boş kalmış yahuuuuselam kızlarr
10.30. peynir(4 dilim), yarım domates, iki adet zeytin,ince bir dilim kek,kahve
14.00 2 adet kayısı
18.00 1 dilim peynir
20.00 1,5 pirzola tavuk, salata,3 kaşık yeşil fasulye, meyve suyu, yoğurt....
hanımlar nasıl?
olmuş ya bal gibi olmuş işte a.s....
kahvalti: 3-4 ceviz
ogle: 1,5 cay bardagi lapa + yarim salatalik
ara: 1 elma
aksam: 1,5 cay bardagi lapa
lapaci arkadaslar bu uygun mu? olmus mu? kaptan cim sen ne diyon? (daha aksami yemedim. ogleni henuz bitirdim.)
kilo mu aldın sennnngünaydınn kızlarr ;
sabah sabah kilo bildiriminde bulunmak istiyorummmmm
kilommm 60,3 senağlama
oğluşunu yerimmmm:1hug:bu hafta çoğunluk regl haftaya birden vercez kiloları inş aşı oldu oğluşum uyuyor ben hala wc ye çıkamadım çıkınca tekrar tartılcam
tamam canım olabilir bu haftalık a.sselam canikolarim,
ben tartildim ama 2 gundur wc cikamadigim icin aksami ya da yrn sabahi bekliyorum. yine cikamazsam bildirimi sabaha yapsam olur mu?
92.ETAP***** 1. TAKIM *****
nrymn ( 62,9 / 62,4 / 0,5 / 0,80% )
neşemeşe (77 / 77,7 / -0,7 / -0,91% )
daisy06 (kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı)
hayat70 (59,5 / 59,5 / 0 / 0%)
mavideniz (70,5 / 71 / -0,5 / -0,71%)
KHENA (65,8 / 66,0 /-0,2 / -0,30%)
yasmine8383 (59,8/60,3/-0,5/-0,84 %)
sekey (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu)
herbal (91,5 / %)
bhk (72 / 72 / 0 / 0%)
çelik198408 (73 / 71.9 / 1.1 /1.50%)
yulaf (74,6 / %)
TOPLAM (768,1 / )
şimdilik listemiz böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?