• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herbal teyzesi teşekkür edrim lapayı haftaya çarş yapmayı düşünüyorum bende (kaptan izin verirse) ama sençok güzel dayanmışsın keşke dün tartılsaydın ne kadar verdin bakardık kkesin farkeder 89 oldun gibime geliyo

inanın kendimden çok sizi merak ediyorum ne kadar verdiniz diye ve sizle sevinip sizle üzülüyorum özellikle herbal cnm benim yarın güzel haberlerini bekliyorum

herbal teyzesi teşekkür edrim lapayı haftaya çarş yapmayı düşünüyorum bende (kaptan izin verirse) ama sençok güzel dayanmışsın keşke dün tartılsaydın ne kadar verdin bakardık kkesin farkeder 89 oldun gibime geliyo

inanın kendimden çok sizi merak ediyorum ne kadar verdiniz diye ve sizle sevinip sizle üzülüyorum özellikle herbal cnm benim yarın güzel haberlerini bekliyorum

canim, cok tesekkur ederim. inan ben de aynen oyle. tam takim ruhu oldu celikcim.
yalniz ne yazik ki 89 olabilecegimi pek sanmiyorum. bu hafta reglim dolayisla cok sislik var. yine de takimimiz en az ikinci olsun istiyorum. son bir kac gun acaip heyecan oluyormus yaw. hihoyyyt

bu aksam da yarim saat yurudum, hizli. 200 kalori yaktim, yesil cay ictim yemekten sonra. yarin sabah barsaklarim calissin ve metabolizmam hizlansin diye sirkeli balli ilik su ictim. ama 1 kilo vermis olsam havalara ucucam. aslinda regl donemindekilerin beklemede olmasi lazim yarismada kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bende regl oluyorum herhalde cümbür cemaat takım olarak bunuda birlikte oluyoruz yahu

ben wc ye henüz çıkmadım ama 72.6 yım bugün çocuğun aşısı var ateşi falan çıkar diye korkuyorum bide pazar a çıkarım arkadaşın doğum günüde var akşam a kesin girerim ama giremezsem diye yazdım siz halledersiniz

72 olabilseydim keşke regl bitince tekrar tartılırım bi

merhaba sevgili arkadaslar... mesajlari okudum.

khenacim, canimcim, gobegine yonelik egzersiz yapmalisin bence. karnindan sikayet etmissin ya, onun icin diyorum. nivea cd'sinde gobek hareketleri yok mu?? onlardan yap her gun duzenli kugu gelinim. bi de metabolizma hizlandirmak icin, ben de sirkeli-balli su icmeye basladim dun. sabah cok rahat wc gittim. kabizliga da iyi geliyormus. ohh cok rahatladim Alllahim sana sukurler olsun. insallah yarin sabah da tartilmadan once gidebilirim wc'ye.

nivea body i komple yapamıyorum ama daha önce görmüştüm hareketlerini yapıyorum.
elma sirkesi bir ara bende denedim ama 2 hafta sonra midem ağrımaya başladı ara verdim.

ben bugun pirinc lapasi diyeti yapiyorum.

kugu gelin sen mi sormustun ya da nesemese mi birisi sormustu,

bu pirinc lapasi diyetini 1 gun yapmak daha uygun olur gibi gorunuyor. cunku cok dengeli bir degil besin gruplari acisindan.

zaten puskut de bunu persembe gunleri, yani haftada bir gun yapiyormus. bakiyim ise yararsa ben de duzenli olarak haftada bir gun yapicam insallah.

evet ben sordum. haftada 1 gün yetiyo demek iyiymiş. hafta sonu yapabilirim ben..sositososito

günaydın kızlar bende regl oluyorum herhalde cümbür cemaat takım olarak bunuda birlikte oluyoruz yahu

ben wc ye henüz çıkmadım ama 72.6 yım bugün çocuğun aşısı var ateşi falan çıkar diye korkuyorum bide pazar a çıkarım arkadaşın doğum günüde var akşam a kesin girerim ama giremezsem diye yazdım siz halledersiniz

72 olabilseydim keşke regl bitince tekrar tartılırım bi

ay sorma yaa bend regl oldum bu sabah.. ayrıca tartıldım kiloda verememişim. kaç gündür o kadar spor yaptım :1no2: hiç bir faydası olmamış üzüldüm şimdi senağlama 66 kiloydum sabah tamm 66 :1shok:senağlama

92.ETAP***** 1. TAKIM *****
nrymn ( 62,9 / % )
neşemeşe (77 / 77,7 / -0,7 / -0,9% )
daisy06 (61,5/ %)
hayat70 (59,5 / %)
mavideniz (70,5 /%)
KHENA (65,8 / %)
yasmine8383 ( 59,8 / %)
sekey (78 /%)
herbal (91,5 / %)
bhk (72 / %)
çelik198408 (73 // %)
yulaf (74,6 / %)

1.TAKIM TOPLAM KİLO ( 846,1 / % )

Kızlar kilosunu yanlış yazdıklarım düzeltsin, hadi bakalım ben şu kilo oldum deyip kaçmak yok. Herkes hesabını yapsın:)) malesef ben bu hafta kilo aldım çünkü hiç dikkat etmdim. İnşallah takım olarak beni tolere edebilirsiniz:((

nrymn ( 62,9 / % )
daisy06 (61,5/ %)
hayat70 (59,5 / %)
mavideniz (70,5 /%)
KHENA (65,8 / 66,0 /-0,2 / -0,3%)
yasmine8383 ( 59,8 / %)
sekey (78 /%)
herbal (91,5 / %)
bhk (72 / %)
çelik198408 (73 // %)
yulaf (74,6 / %)

1.TAKIM TOPLAM KİLO ( 846,1 / % )

maalesef ben veremedim kilo hatta aldım korktugum başıma geldi zaten demiştim dün size ..wcye evdeyken çıkamadım tartıldım 71 çıktım hatta 71 biraz geçiyordu digital olmadıgından tartı net anlamıyorum....üzgünüm takım olarak size yakışanı yapamadıgım için...

maalesef ben veremedim kilo hatta aldım korktugum başıma geldi zaten demiştim dün size ..wcye evdeyken çıkamadım tartıldım 71 çıktım hatta 71 biraz geçiyordu digital olmadıgından tartı net anlamıyorum....üzgünüm takım olarak size yakışanı yapamadıgım için...

canim benim, biz bir takimiz. amacimiz oncelikli olarak saglikli sekilde kilo vermek, sagliksiz sekilde birsey yemeyip her hafta 1. olmak degil. bazen 1. oluruz bazen de sonuncu. sen moralini yuksek tut, herseyin guzel olacagina inan. bizim icin birincilik o olur =)

nrymn ( 62,9 / % )
daisy06 (61,5/ %)
hayat70 (59,5 / %)
mavideniz (70,5 /%)
KHENA (65,8 / 66,0 /-0,2 / -0,3%)
yasmine8383 59,8/60,3/-0,5/-0,83
sekey (78 /%)
herbal (91,5 / %)
bhk (72 / %)
çelik198408 (73 // %)
yulaf (74,6 / %)

ekstra is cikardigim uzgunum kaptan. tesekkur ederim.
rica ederim canım hallolmuş zaten bak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uyelerinin-paylasim-alani-43.html#post5380050
kaptancım ben 10 ayda 25 kilo verdimm....
tebrik ederim hayatcımm
çok harikasın sen yaa
diyetisyen desteği ile vermiş olman çok sevindirici, sağlıkla gitmiş kilolalr
kızlar hızlı kilo vermek deil ama. Allah korusun kalp kasımızı zayıflatırız sonra halimiz nice olur
1 günde almadık bu kilolaları kısa zamanda gitmesini beklemek mantıksız zatena.s
ay çenem düştü
hayatcım tekrar tebriklerr
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr biri beni durdursun ben hiç dikkat etmiyorum. Bugün de babamın doğumgünü inşallah akşama ağır şeyler yemem:((
ben zaten alcam snein ifadeni neşecimm
ne takıma geliosun ne bizi ipliosunn:çok üzgünüm:
sne bizi niye sevmiosun bakiymmm:mymeka:
Dün öğle: 1 poğaça, 1 küçük vişne meyve suyu
Akşam: 1 küçük tabak nohut, 1 tabak makarna, 4-5 turşu ( gelsin oklava)
Yürüyüş yaptım yaklaşık 2 saat kadar.
bu sabah : Yarım simitle kahvaltı, şekersiz çay
hey maşallaaaahhh
o nasıl bir menü ayolll
makarnalarr-poğaçalarrrr
tatlım şöyle bir şey yapalım
hani perşembe günlri tartılıyoruz ya
perşembe ve cuma kaçamak günümüz olsun yani sadece perşembe ve cuma böyle kaçırmadan ama yien dikkat ederk birşeyler yiyelim gönlümzüce..
vee onlar yağa dönüşmeden ki 24 saat geçmesi gerekiyorr
ertesi gün yani cumartesi günü bol su içelim hı??
ve her hafta (bhk ve çelik hhariçç!!!) çarşamba günü lapa günü yapalım
olur muuu
maviş ve khena siz de deneyin bu perhizi, ben kendimi ün çok zinde hissettima.s

....
izin verirsen haberim olsun cicim
olmaz cicim
küçük efeyi öperimmmŞeniz
....
ama hala kocaman göbeğim var. ve kendimi şişko hissediyorum ben nasıl gelin olucam yaaaaasenağlama
tatlım reglidendir o yaa
şişlik olur
bak hem lapa diyeti özellikle regl döneminde aldığımızı zannetiğimiz kilolar için etkili imiş
yani regliden bi çıkıyrosun o kilolar uçmuşş oluyora.s
dene bence
bir de mekik hareketlerinden ziyade pilates öneririma.s
kızlar bu lapa yı kaç gün yapmak gerekiyor.:uhm:
1 gün tatlıma.s
kızlar ben şu anda inşl geçen haftamdaki kiloda çıkarım diye dua ediyorum.... ayyy ne oldu bizeee.....bu hafta cozutma haftası herhal.....

yedim kizlar lapami. of of akla zarar. 3 yemek kasigi koydum. zorla bitirdim :)
bana da çok geldi yulafcım ya
ben bir de 2 çay bardağı lapa yaptım
haftaya 1 çay bardağı yapacağıma.s

yav yazmayı unutmuşum dünkü menümü
sabah ince hamurlu zeytinli ıspanaklı börek çay
ara diyet büsküvü
öglen şehriye çorbası 1 köfte2 kaşık pilav
ara büsküvü bir ısırık diyet çikolata
akşam mercimek çorbası 2 köfte
sahlep....
maviş bir öneri:
ıspanaklı börek 1 ısırık ye, ha bir ısırkk yemişsin ha 1 tepsi tat aynı tat
ancaaak laınan kalor farklıa.s
bir de 1 köfte yemişsin öğlen çok çok az
2 kaşık pilav yerine sadece bo lsalata ve 4 köfte yesen daha iyi olabilriyerimseniben
tatlı isteğin için de herbalcim bir öenri de bulunmjuştua.s
hurma oldukça başarılı bir seçim
yanına da 1 bardak süt içtin mi ohhhh değmeyin keyfineeee:lepi:
bunun dışında şu lapa diyetini sen de yap hafta da bir günyerimseniben

aa tuvalet problemi olanlar için, incir kayısı ve mürdüm eriğii
hadi hatunalrımm alışverişeeeee
akşam şekersiz çayınızı içerken yanında ufak ufak ısırın bunları şeker niyetinea.s

tesekkur ederim canim. hepimiz verecegiz, bu kilolardan kurtulacagiz. onemli olan basarabilecegine inanmak ve uygulamaya koymak. isteyince olmuyor cunku ben de yillardir istedim istedim veremedim ustune de aldim ama simdi inanip uygulamaya koyunca basarabilcegimi goruyorum.
inanmak işte işin sırrı bu canımcım:lepi:
selam kızlarr
10.30. peynir(4 dilim), yarım domates, iki adet zeytin,ince bir dilim kek,kahve
14.00 2 adet kayısı
18.00 1 dilim peynir
20.00 1,5 pirzola tavuk, salata,3 kaşık yeşil fasulye, meyve suyu, yoğurt....
hanımlar nasıl?
tatlım yulafa katılıyorum, 14-18 arası boş kalmış yahuuuu
onun dışında süpersin, etin yanında pilav yemediğin içinn
taş geldi mi mavidenizcimyerimseniben
....
kahvalti: 3-4 ceviz
ogle: 1,5 cay bardagi lapa + yarim salatalik
ara: 1 elma
aksam: 1,5 cay bardagi lapa

lapaci arkadaslar bu uygun mu? olmus mu? kaptan cim sen ne diyon? (daha aksami yemedim. ogleni henuz bitirdim.)

olmuş ya bal gibi olmuş işte a.s
günaydınn kızlarr ;

sabah sabah kilo bildiriminde bulunmak istiyorummmmm

kilommm 60,3 senağlama
kilo mu aldın sennnn
hı??
gelinlik, saç, makyajj bunalr motive etmeli kuğu gelin senia.s.
bu hafta çoğunluk regl haftaya birden vercez kiloları inş aşı oldu oğluşum uyuyor ben hala wc ye çıkamadım çıkınca tekrar tartılcam
oğluşunu yerimmmm:1hug:
geçmiş oslun canımm

selam canikolarim,

ben tartildim ama 2 gundur wc cikamadigim icin aksami ya da yrn sabahi bekliyorum. yine cikamazsam bildirimi sabaha yapsam olur mu?
tamam canım olabilir bu haftalık a.s

nrymn ( 62,9 / 62,4 / 0,5 / 0,80% )
neşemeşe (77 / 77,7 / -0,7 / -0,91% )
daisy06 (kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı)
hayat70 (59,5 / 59,5 / 0 / 0%)
mavideniz (70,5 / 71 / -0,5 / -0,71%)
KHENA (65,8 / 66,0 /-0,2 / -0,30%)
yasmine8383 (59,8/60,3/-0,5/-0,84 %)
sekey (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu)
herbal (91,5 / %)
bhk (72 / 72 / 0 / 0%)
çelik198408 (73 / 72,6 / 0,4 / 0,55%)
yulaf (74,6 / %)
TOPLAM (768,1 / )

şimdilik listemiz böyle...

dün neler yedim

12:00 1 çay bardağından az pirinç lapası, nar ekşsis, sumak, kırmızı biber, maydanoz, 1 kaşık yoğurt karışımı :))
14:25 1 fındıklı üçü bir arada
16:10 1 çay bardağı pirinç lapası, nar ekşisi, küp küp kesilmiş 4 adet peynir, maydanoz, kırmızı biber, sumak
18:10 1 kuşburnu çayı

19:45 1 ıhlamur, 1 elma

bu kadarrra.s

ve sonuç, bu haftaki büyük kaçamaklarımı biliyorsunuz, nişan pastası, poğaçalar filenn
sonuuuç: 500 gr bence iyidira.s

lay lay lay tartıldım inanamadım 71.9hihoyyyt ama bu saate kadar bişey yiyemedim pazar falan derken yoğun ve mutlu bir gün şimdi hesaplamamı ekliycem kontroleder misin yulafcım:Saruboceq:
nrymn teyzesi efe de seni öpüyorgamyoncuiremsu teyzelerime söyle fazla zayıflayıp başımı belaya sokmasınlar diyokaydirigubbakcemile bide lapa yı annemde yapsın diyo :utangac:

nrymn ( 62,9 / 62,4 / 0,5 / 0,80% )
neşemeşe (77 / 77,7 / -0,7 / -0,91% )
daisy06 (kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı)
hayat70 (59,5 / 59,5 / 0 / 0%)
mavideniz (70,5 / 71 / -0,5 / -0,71%)
KHENA (65,8 / 66,0 /-0,2 / -0,30%)
yasmine8383 (59,8/60,3/-0,5/-0,84 %)
sekey (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu)
herbal (91,5 / %)
bhk (72 / 72 / 0 / 0%)
çelik198408 (73 / 71.9 / 1.1 /1.50%)
yulaf (74,6 / %)
TOPLAM (768,1 / )

şimdilik listemiz böyle...

beni kontrol edin lütfena.s.

Back