Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet ben ve yulaf yarın denyioruzzz sen de katıl bize hayatcımm

herbalcim bildiğim kadarı ile protein vetuzdan oldukça fakir bir d,yet, 2 gün deil de 1 gün yapılmasını öneriyor şimdiye kadar okuduğum kadarı ile
size bir link verdim ya ordan bakuyorum yorumlara
bizim neşemeşe bile denemişzamanında :))
o 8000 gr vermiş
şimdi şöyle elbette bu kadr kısa sürede bu kadar fazla kilo zararlı ancak moral açısındann bence haftada 1 gün o da çarşamba günleri denenebilir diye düşünüyoum, ben geçtiğimiz hafta da yapmıştım hatırlarsanız, o hafta 800 gr vermiştim,
bakalım yarın 3 ümüz ne durumda olacağız bi deneyelim hayacım yaaa

tamam nrymn ben de varim. kaydirigubbakcemile5

demek ki kastan gidiyo nrymn cim, bi de tuz olmayinca vucut su tutmuyo olabilir. evet bence de 1 gunden fazla yapmak hic hos olmaz.

ama bir gunden de bisi olmaz, takim icin yapcez artik kaydirigubbakcemile3

tamam deneyelimmm...
deee
diyet detayı nedir kaptancım.....nasıl olcak şimdi...

hayat cim kaptan link vermistim. bak al copy paste yaptim canimcim. celik sen okuma bakiim asagidakileri..

Sevgili arkadaşlar.. Ve özellikle bu diyeti yeni deneyenler..

Benim aylardır oturttuğum bir standardım var. Paylaşayım, ilgilenen bilgilensin..

Her hafta Perşembe günleri, yani haftada bir gün bu diyeti uyguluyorum.
Uygulama Şeklim Şöyle:

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

eğer diyet yapacağım gün, iş günüme denk geliyorsa.. Sabahtan 2 fincan pişirip bahsi geçen karışımı yapıyorum. Yani baharat ve yoğurt ekliyorum. Yanımda götürüp soğuk soğuk yiyorum.

Sonuç:
Bu şekilde, en kötü 400 gr veriyorum bir günde. Dün yaptığım diyette ise 500 gr verdim.

herbalcım teşekkürlerrrr canımmmmm
ben yarın bunu yapıyorum.....

nrymn orda misin kaptancim, benim bi sorum var.

ben gecen hafta kilomu 91,5 olarak verdim, ama tartinin hassas moduna gore 91.300 dum muhtemelen.
simdi ben bu hafta yine gecen hafta baz aldigim sekilde mi tartilayim yoksa gecen haftayi da (sonradan farkettigim) tartimin hassas moduna cevirip, artik hassas mod uzerinden mi gideyim?

tatlım ben vücutta bapırsaklarda filen tutulan suyun gittiğini düşünüyorumi kastan gideceğini annetmiyorum, sonuçta 1 günde vücuttan gitmez öyle hemena.s diye düşündüm tabi nacizane :))
o zaman bu hafta en az ikinciyiz. ben ikinci olursak cok sevinicem. haftaya da birinci oluruz, boyle yukselen bi grafik. :lepi:

tamam pirinc lapasini yapalim bi de sporu da unutmayalim.
evet sporu da unutmayalım çok haklısın herbalcimm
herbalcım teşekkürlerrrr canımmmmm
ben yarın bunu yapıyorum.....
o zaman arkayı 4 ledik mi kızlarrcokacimcoook
yulaf
ben
hayat
herbal

perşembe günü ibrelerimiz neyi gösterecek bakalımkaydirigubbakcemile5
şimdi ben bu püsküütün listesini çıktı alacağım, 500 gr bile gitse iyidir, 31 martta 59 kilo olmam lazımmyerimseniben
söz verdim bir kere sizlerea.s
haydin iyi gecelerrrrr:teytey:

hımm güzel soru, aslıdan nasıl istersen öyle yapalım
ancak bu durumda ben başlangıç kilonu ki eğer değiştirirsen püksüüte iletmek zorunadyım ki o da başlangıç kilonu değiştirsina.s
napalım?

hassas olmayan modda haksizlik oluyor ya kendime ya da diger takimlara.

cunku anladim ki, x.300 gr dan fazlasini x.5 olarak gosteriyor . o zaman bana haksizlik oluyor cok cikiyorum.

x.300 den azsa mesela x.200 ise bu sefer x.0 olarak gosteriyor ki o zaman da diger takimlara haksizlik etmis oluyorum.

yani ben hassasa gecsem. sana zahmet kaptancim, puskute iletirsen. gecen haftaki kilomu 91.500 degil 91.300 olarak degistirilsin. 200 gram zarardayim ama olsun sevincimiz gecek sevinc olsun, katiksiz saf olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…