• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptancım ben 10 ayda 25 kilo verdimm....

aa masallah hayat cim bilmiyordum. bir de bir arkadasda gordum hem bebek hem de kilo cizelgesini eklemis. yani iki cizelge de eklenebiliyormus.

sen kac kilo ile basladin ve simdi kac kilo kilosun? sen neler yaptin hayat cim?

bu arada ben de eger bu hafta 90 olursam, bir ayda 5 kilo vermis olacagim insallah. :dance:

canım ben evlendikten sonra çok kilo almıştım....geçen sene mart ayında 86 ya kadar çıkmıştım.... en sonunda diyetisyene gitmeye karar verdim. tam 1 martta başladım benn... işte o zamandan beri bu kiloya indim.... aslında doktorun koyduğu hedef bana 65 kadarinmekti ama ben onu dinlemedim tabiiii.....beraber bunu 60 kiloya çektik..... şimdi ise benim asıl niyetim kilomu korumak ve az da olsa verebilirsem kilo vermek... o yüzden şimdi ki hedef 58......bakalım inebilecekmiyim...

günaydın kızlar ya banane bende lapa yapmak istiyorum bol su içtim mi bide süt çayım var benim (korkumdan içemiyorum foşur foşur süt yapıyo minik kuşum bitiremiyo göğüslerim acıyo) ondan içtim mi hemde 1 gün ne olur kaptan cım yaaa tam ben bunu yaparım yaw derken senin içli bi okadar da tehditkar msj okuyunca vazcaydım
izin verirsen haberim olsun cicim

Günaydın kızlar kendimi çok mutsuz hissediyorum vücudumun komple şiştiğini balon gibi olduğumu düşünüyorum. :CüvCüv: ne zormuş kilo vermek..
o kadar dikkat ediyorum hala akşamları 50 mekik çekiyorum akşamları 80 merdiven çıkıyorum hatta bazen çift çift. sabahları yine 48 merdiven çıkıyorum. bol bol su içiyorum.
ama hala kocaman göbeğim var. ve kendimi şişko hissediyorum ben nasıl gelin olucam yaaaaasenağlama

Back