Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben geldim şekerleeeer
nrmyn canım koçluk yapmamı istemişsin
ama yoksun şu an şeker
kızlar siz defter almadınızmı daha
benim defter yarı oldu nerdeyse
canımmmm çok teşekkür ederimmm
harikasınn
koçluk talebimi kabul etmen beni çok sevindirdiiikaydirigubbakcemile5
1.takıma da örnek olalım inşallahhh
kaptan bu hafta simdi kac kisiyiz, bazi arkadaslari tanimiyoz galiba. bize listeyi bi yaziversen.

hadi kizlar bu hafta birinciyizz. en enerjik sinerjik takim kimmmmmmm 1.takim. :lepi: ...
liste çok yakındagamyoncuiremsu
sinerjik takım biziziiihihoyyyt
yerim seni gurbet kuşu herbalcikkkkaydirigubbakcemile2
anneciğinin ve babacıığının yüzündeki ifadeyi görmek için bu maceraya devam..
hiç ama hiç bırakmaa.s
tamam soralımm neler yaptın bakalım sporrrrr :)
bu arada memlekette ne kadar kalacksın canımcım, istersen özelden sana telefonumu mesj atayım, orada tartılabilirsen bize iletirsin perşembeleri
ancak dikakt et, gitmeden kendi tartında tartıl, gidince de tartıl ki aradaki farkı not et, ona göre bize bildirirsin kilocuğunuuukaydirigubbakcemile5
ben hayatımd aheeççç böyle bir kahvaltı duymadım hayatcımm
sne ki kahvaltılarına bize örnek olurudn :)
dönüşün muhteşem olmuş gerçektenşakkıdı
performansta düşüş olur diyerek kaytarmak yoookkkkkötükedihüso
günaydın kardesley
nasılsınız
mutlu bir hafta diliyorum
çook çok teşekkür ederizz kardeş takımcımmm:1hug:
biz iyi başaldık haftaya..
bu hafta ilk 3 teyiz inş.hihoyyyt
siz nasılsınız bakalımmma.s.

tatlım herşeyin hayırlısını isteyelim lütfen,
demekki vakti var, böyle düşünkaydirigubbakcemile5
sizler için çok dua ediyorum inanın, kalpten inanıyorum da bir gün mutlaka güzel haberlerinizi paylaşacaksınız biizimle..

ve sen mavişim sakın kendini yemye verme bu dönem..
düşünsene 69 kilo ile hamiş olduğunu, demekki meleğin zayıfladığın zaman gelmeyi düşünüyor belki de....a.s.

canımmmm ben seni çok iyi anlıyorum.....bende bu ay umutla bekliyordummm ama olmadı.....hayırlısı demekten başaka yapacak bir şey yok sanırım....bakkk ii tarafı hamile kalıncaya kadar ne kadar verirsen o kadar iddiiirrr.... demek ki senin kilo vermen gerekiyor.....

kızlar sagolun ben önceki akşam banyoda ufak bir kaza atlattım ayagım kaydı neredeyse bacagım ikiye ayrıldı ve sonrasında kasık agrısı biraz şiddetli idi inanın bir süre uazndım ve çok kötü idim agladım bu seferde olmadı olmayacak diye ve rtesi sabahta gördüm kızmızıları sanırım şok olmuştum neredeyse akşama kadar söylemedim eşime kendimi kandırmışım bir nevi konuşamadım aglayamadım sonra ama gece berbattım..bu ay ara vermeyi düşünüyorum doktorumu arayacak aynı zamnda bir ilaç kullanıyroum devammı yoksa tamammı diye..bu süreç içerisinde mutlaka kilo vermem lazım zaten asıl bunda sonraki aşamalrım daha çok kilo aldıracak gibi görünüyor çünkü.

gunaydin kizlar,

kendimize inaniyoruz. bu hafta birinci olacagiz.

yalniz ben kafayi yemek uzereyim. persembe aksamindan beri wc sorunum var

ogleye kadar bekleyecegim. olmazsa ilac icecegim artik. kayisi yiyorum, yesil cay iciyorum, hareket ediyorum ama herhangi bir hareket olmadi bugune kadar :)

nrmyncim bir hafta falan kalıcam memlekette.
sen bana özelden at istersen numaranı,ben sana mesajla bildiririm.
ay yoksa takıma alındık mı :)

yulafcım ya ben de feci durumdaydım kaç gündür.
2 gece önce ilaç içtim işe yaramadı.
dün akşam yine içtim.
bu sabah ancak işe yaradı:bbo:

ama sürekli ilaçla da olması mümkün değil.
evde etinin yulaf ezmesi vardı.
sütle karıştırıp onu yedim.
hem tok da tutarmış.
artık sabahları bunu denicem.
inş işe yarar.

hehe yulafa yulaf ezmesi tavsiyesi kaydirigubbakcemile3

mavidenizcim çopk geçmiş olsun..
kadere inanan kederden emin olur, lütfen üzülme, ve bu bekleme sürecinin senn olgunlaşmana yardımcı olmasına izin ver,
sabrın sonu her zaman selamet unutmayın şekerler, hayatcım demek sen de bebik beklemektesin, meleğinin gelip senin rahmine konacağı gün için seni de dualarıma alıyorum canım, inşallah bu güzel haberi en hayırlı zamanda bizlerle paylaişırsın,

yulafcım tavsiyemi hala tutmuyorsun inatla
meyve ve süt, meyve ve süt
:))),
özellikle elma v süt çok işe yarıyor inan :)
ve evet sorununcevabı perşembe tartılıyoruz, sana tavsiyem, bir dijital tartı edin, çok pahallı deil inan daha geçen gün gördüm bir markette 18 tl idi a.s

bhk hemen gönderiyorum cnaım numaramıyerimseniben

bu arada ben ara öğünümü yapıyoruummm, neler yediğimi akşama ya da ayrın topluca yazacağım birlikte değerlendiririz inşallaha.s

kardeş takııımmm bu hafta birincilik bizdeeee
bu takım tarihinde çookk birincilik var
çünküü birinci takım bir"inci" herzamankaydirigubbakcemile5

hayatcıımm bugünlük tamam ama şimdi hemen koş bakalım marketciğe :)
en önemlisi ara öğünlerini unutmaaaa

evet bu hafta ara öğün alışverişini yapmayan var mıııı??
hadi kızlarr bi koca bardak suuuu saat 1 e yaklaşıyor, her saat başı su içiyoruz değil mi??
neşemeşem nerdesin yahuu
yahu kuğu gelinler nerdee hanii
e annecikler de yok ortalardaaaa
herbalcik dee
sekey zaten unuttu bizi, küstük onaa

kızlaaarrr
cuma başladım nivea body cd sineee
bugün de devam ettim
inşaallah bir aksilik çıkmadan devam ettireceim spor olayınıa.s

bravo şeker
sabah kalktığında ağzına ilk alacağın şey bağırsaklarını çalıştıran yiyecek olsun unutma..
bedenimizdeki enerji akışını tıkamadan hızlandırmamız için bu çok önemli..
bir kuru kayısı olabilir kuru incir olabilir elma armut olabilir...
21 gün sonra egzersizlerin vücudunda yaptığı süppper değişikliği göreceksin aynada şeker

Harikasin bhk :teytey: tebrik ediyorum canim seni. :lepi: ama yarismada gecen persembeye ait kilonu baz alcen hee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…