Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eveet bugün neler yaptım :))

saat 07:00 ballı sirkeli su
saat 07:30-08:30 nivea bodys cd aeorobik
saat 09:30 1 bardak kahana suyu
saat10:00 1 beypazarı kurusu, 2 dilim peynir, yarım demet nerdeyse maydonoz, 1 tatlı kaşığı bal
saat: 12:30 1 portakal, 3 adet hurma, 1 bardak ılık süt
saat 15:30 1 küçük kutu ballı süt , yarım paket (5 adet) sunta bisküvi
saat 17:30 şekersiz kahve
saat. 19:30 (3 adet) sunta bisküvi, 1 bardak şekersiz çay
saat 21:30 2 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk, 1 kase yoğurt, 3 çatal salata
gün boyu toplam 2 lt su

,
canım bütün gün ayakta vehareket halindeolduğum için enerjim kalmıyor akşama....

nrmyn cim yazik sana yaa, kaptansin diye bu kadar zulmetme kendine kaydirigubbakcemile3 ya guzelcim hiiccc ekmek yemedin mi? niyekine?
hadi aksam yemegini anladim da. sabah kahvaltisina ve ogle yemegine 1 dilim benim icin ekleyiver canimin ici.
diyet kepek ekmegi al bari ondan ye. bu kadar spor, karbonhidratsiz sonra yemege saldiriya donusler ortaya cikmasin. ben eminim sadece kahvalti ve oglene 1 dilim diyet kepek ekmegi eklesen yine de 1. takim 1. olur..

bence hersey super de , bu karbonhidrat konusunu bi dusun hele derim.

onun haricinde super olmus. eferim kaptana bi de spor harika. a.s.

bu sunta bisküvi ne olaki
ben bisküviyi hiç tutmuyorum ve kahve cısss
birde 21:30 akşam yemeği için çok geç dimi şeker
kahve yerine bir elma daha güzel olurdu
maydanoz süper bişii
dere otuda öneririm hem kabızlığa hem de zayıflamaya süper faydası var
sabah kahvaltı da ekmek de yiyebilirsin
afiyet olsun şeker

masallah akrep cim , harikasin. ben de hedefimi simdilik 85 yaptim. sonra updat edicem.

ayy hele şşükür uyudu benim kız.
saatlerdir yapışıkız,emip duruyordu.:bbo:

ben de bugün yediklerimi yazayım:

saat 7 gibi 1 kase yulaf ezmesi ve süt,1 kaynamış yumurta

ara öğün 1 elma

saat 14.00 gibi 1 kase yoğurt,2 ızgara köfte.

saat 19.00 corba,salata, ve az az taze fasülye ve bamya(artan yemeklerdi de :))

saat 20.30 gibi 1 elma..

bu kadar.....

canım bence beypazarı kurusunu tercih etmemelisin çünkü onun içinde çok yoğun tereyağı var.....

gecemezsin gecemezsin. lülülülülülü
canimcim beni gecen sen ol. insallah ikimiz de veririz, hedeflere ulasiriz.

celik ne malum ya, belki de eski tartin dogrudur. :sm_confused:

sen kocacina esi tarti uzerinden gostersen olmaz mi. kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

bana da eski tartin uzerinden yaz hatta. yani 1,5 kilo vereceksin c.tesi ye kadar.
ben de 2,5 kilo. benim ki biraz ulasilmaz gibi bea.kafamçokkarıştı ben 90 a da raziyim.
yani ben de 1,5 kilo versem. 90 kusur bi sey gorunecek tartida.

ben bugun oruc tutdum kizlar. ohh be boyle kolay oluyomus. yazma derdi yok sırnaşık şey

sabah sahur olarak:
-1 dilim ekmek yedim. ya kocacim kepekli ekmek almayi unutmus. beyaz ekmek yedim.
-1 kibrit kutusu beyaz peynir

aksam:
=======
-brokolili omlet( yagsiz tavada, 2 adet yumurta, 1 kap cig brokoli ile)
-yarim dilim ekmek
-yarim tabak yesil salata.

yorum : bu aksam ogunumdeki yarim dilim ekmek sizin yuzunuzden oldu kizlar :bbo: ne ekmeksiz menuleriniz var yaw. :sm_confused: ben de sizden etkilendim, bi cesit ayna noronlar. yiyemedim 2 dilim ekmek, birak iki dilim 1 dilim bile yiyemedim. ayyy zafiyet gecircem kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarrr ben geldimm.
Artık benimde ciciş defterim var..

dün yediklerimi yazayım mesela;
sabah sunta bisküvi
ara öğün şekersiz çay
öğlen çorba, biber dolması 1 ad. 2 kaşık makarna yoğurt
ara öğün grissini
akşam çorba,yoğurt
ara öğün meyva

bu kadar ama ben hala zayıfladığımı hissedemiyorum çok mutsuzumm senağlama

günaydın kızlar

gurbet kuşu eski tartıdan devam etmek iyi fikir gün gün ne kadar gr verdiğimide digitalden takip ederim dün kötü bi gündü sözde ptesi old içinspor diyet güzel bi başlangıç yapacaktım tam evi topladım suyumu içtim spora hazırlanıyodum misafirler geldi şu bebek görmeleri ne zaman bitecek yahu
kahvaltı edemedim tabi çok acıktım onlarla 1dilimkek patates salatası yedim dikkat ettim ama ne ara öğün yiyebildim ne bişey akşam abarttım 73.7 olmuşum bugün hallederim inş

hepinizi öpüyorum

slm kızlar ne güzel gidiyorsunuz ayy ben kendimi kacaman bir davul gibi görüyorum veremiyorumda off..neyse kızlar ara versemde vermesemde çok fazla veremiyorum maalesef ki bu ay normalde tedaviye ara verip zayıflamaya biraz daha odaklanayım dedim ama devam dedi doktorum yani çok korkuyorum kilo almaktan..neyse ben size dünkü menümü yazayım..

sabah tost çay
ara 1 sunta büsküvü
ögle mantar çorbası haşlama karnabahar 1 dilim ince kıymalı börek (hamuru kalın degil zaten yerken yarısı döküldü yufka gibi birşeydi)
ara 2 büsküvü
akşam yarım kaseden az mercimek çorbası,tavuklu garnitürlü yogurt salata,yarım çay bardagıyla lapa

akşamki menüm fazla gibi görünüyor ama lapa ile çorbam çok az dı salatamda fazla degildi zaten.büsküvü yerine meyvem olsaydı daha iyi olurdu ama yanıma almayı unutmuşum.. akşam yatmadan yeşil çay içtim ..

uamrım yediklerim çok olmamıştır

herkese güzel günler hanımlar...

ben de bugün malesef gec yapabildim kahvaltımı.
bir kase yulaf ezmeli süt..
yumurta istemedi bugün canım...

öğle yemeğim de yine aynı olucak.
1 kase yoğurt ve 2 ızgara köfte.

bugün kızımın kalça ultrasonu çekilecek.
inş herşey normal çıkar.
her hastaneye gidişimizde tedirgin oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…