slm mavişimm...gördügümde hah geldi kaptanımız diye merakla okuyordum yazını inan bana ..hesap işine gelince bir kaç kez neşe anlatmaya çalıştı ama pek anlamdım sonrada açıkcası üzerine düşmedim ha ben madem herkes kendisi yapmak zorunda ben yapamayacagım diye üzüldüm hem o kelimler hem bu üstüste gelince gitmek istedim..ama gönüllü olarak bhk cim yapmak isterse sevinirim msjındada belirtmiş zaten özeldede..sen,n için kaptanım sakıncası yoksa zaten..yinede daha gayret edip ögrenmeye çalışırım bu hesap işini......
slm aebenciimmmgünaydın 1. takımın güzelleri nasılsınız .
.
nerminim sen nasılsın canım nasıl gidiyor ...
iş konusunda bi gelişme varmı canım ..umarım herşey gönlünce olur ........
tamam bir şey demiyorum ama sadece 2 hafta ona göre :))herkese güzel haftasonları kızlar.....
mavi deniz canım senin hesap işi benimdir bundan sonra..
herkes kendi yapmayı öğrensin dedi kaptan,benim teklifim için ama bir kişiye de bir sey diyeceğini zannetmema.s...
başka yolu yokkk:lepi:.... kızlar hadi bakalım zayıflayacaz başka yolu yok..
efelerin efesinin annesi listen gerçekten çok başarılı, sen de bir liste vermişsin emziren annelr için :))herbal kız kapışalım:içelim: hadi ben 73- 72 arasında gidip geliyom digital tartı alıcam yarın inş spor yaparsak olur mu dersin biz bu işi başarabilirmiyiz :uhm:
başaramasakta denemekten zarar gelmez biz zaten kendimizi aç bırakıp sonradan geri alcağımız kiloları vermeyiz spor spor spor :dance:
nrmyn listemi beğenmene çok sevindim :1hug:dünden beri içiçm içimi yiyodu bu işi başaramayacağım boğazıma hakim olamıyom falan diyodum:tomato: iyi geldi motivasyon oldu bugüm daha çok dikkat ederim ben..bhk cım sanırım diğer arkadaşlar göre biz biraz şanslıyızhihoyyyt bizim sıpalar bayağı kalori harcattırıyo akşam gazı çıkmadı 1 saat falan kucağımda dolaştıkgamyoncuiremsu kaç kalori gitmiştir ki
yardımcı tabiki olabildin aebencimsagol mavişim bende . bu hafta işi sıkı tuttuma.s hafta sonuda iradeli davranacagım .. başka yokuyok .. ve baskül yüzümü güldürmeya başladı kıslar ...:teytey: artık şeçim yapmam gerektıgine kara vardım .. ya kilo vermekten vaz geçicem yada tıkınmaktan .....sırnaşık şeyben kilo vermeyi seçtım kıslar . yemeklerde gözümbile kalmıyo . çünkü 1 lokma alıp bırakıyorum hem nefsimi köreltmemiş oluyorum ....ve canım yiyeceklere . gözüm takılıp kalmıyo .....
kıslar size tavsiyem yeşil çayı ... alışkanlık haline getirin . özellilkle spor öncesi ....ve yediklerinizi yazın nerminimin söyledigi gibi .....a.s
ve aç kalmayım . kurabiyede yadiyseniz . aradan zaman geçince çok su yerine 1 meyveyi tercih edin ....suyuda için tabi abartmadan ...ve proteini unutmayın . hem tok tutar hemde . yag emilimini azaltır .....delikafadulden bide paylaşım çok önemli . burda gerçekten takımdan uzak olunca . motivede gidiyo .....
ay çok konuştum ....yardımcı olabildiysem ne mutlu . kıs lar . iyi hafta sonları .....:1hug:a.s.
tabi ki olur tatlım, nasıl istersen, istersen öcne de içebilrisin ancak dikkat hemen arkasından meyveni yemelisin a.s zaten aebencim de cevaplamış, bir de ben maydonoz olayım deidm delikafaduldenaaeben önce meyve yiyip sonra üstüne hemen süt içsek olmaz mı ikisi bir arada çok fazla sevmiyorum..
kaydirigubbakcemile5olur canım ama sütün az yaglısını tercih edin mumkünse yagsızını ....a.s yogurtta fark etmıyo ama yaglı yagsız kaymagını yeme .yanlız ..
bide meyve midede az duran bi yiyecek fazla kalırsa migdede . asitleşiyo . ve kan şekerini yükseltiyo . onun için yemekten yarım saat önce yada an az 2 saat sonra yenmeli ki . kiloya dönüşmesin .....:1hug:
bir de kızlar kendim bizzat keşfettiğim bir duygu, bir gece yarısı acayip acıktığımı farkettim ama önüme ne gelse yerim o kadar feci...bol bol su icerek ac hissetmiyorum kendimi. zaten bir ara cok aciktigimi hissediyorum, sonrasinda o his de geciyor.
bugunku cezam bildiginiz gibi 3.5 litre su icmek. ben de seve seve cezami yerine getiriyorum :)
daha da mutlu olun inşaallah canımcım:1hug:...
cok mutluyuz çok....
herbalcim bir öneri de bulunmuş 8 adet paket lastiği ileyulafcım ya böyle senin gibi bol su içebilenlere hep özenmişimdir..
ben zorlamasamn günde 1 bardak bile içmem:bbo:
bu arada yulafcım ben bu ismini, hani zayflarken yoğurda karıştırılan yulafdan geldğini düşünmüştüm hehehehbu arada benim adim fulya. yulafin harflerini degistirdigimizde ortaya cikiyor zaten :)
sen de kucuk siselerden icmeye calis, yaninda bulundur. en azindan ne kadar ictigini gormus olursun.
bence de o kadarr!! :))))vercez kizlar kilolarimizi. ben inaniyorum. birazcik sıkcaz kendimizi o kadar!!
harikasın canımcımmmmmma.s.kizlar kadinlar kulubune uye oldum, kisa bir once, once ve halen 90 kilo uzerindekilerin paylasim alaninda yazisiyoruz. gecen hafta 1. takima katildim. bu hafta insallah ben de varim cuma yarismasinda.
kadinlar klubune tesekkur nasil ve nereye ediliyo bilmiyorum ama, ictenlikle cok tesekkurler.
buraya yazmaya basladigimdan beri tam 3 kilo verdim, 3 haftada.
95'le basladim. bugun tam 92 kilo olmusum.
insallah beraber saglikla, keyifle , hep birlikte guzel gunlere sevgili arkadaslar.
yasasin kadin dayanismasi :1hug: a.s.
kkimler defterr aldııııben de kahvaltiyi cok iyi gecirdim. haftasonunun zor bi bolumunu atlattim. ben de yulafcim. daha derli toplu olcek, aksam hepsini birden yazmayi dusunuyorum.
bi de bakalim simdi ben nereye gitcem. defter almaya. eferim herbala. kaydirigubbakcemile5
boyle kagitlarla olmiycek bu is. evde kucuk cocuk da olunca, ben de deftere gecsem iyi olcek.
celiikkk napiyon ? cok mu hirs yaptin kiz, yoksa spor mu yapiyon ses ver?? hihoyyyt
hani bunun proteiniiiiiii hani bunun proteiniiiikaydirigubbakcemile...
20.00: 1 adet portakal (yiyecegim)...
canımcım hemen deneme sürecin başlasın snein de istersennnslm kızlar ebnd ezayıflamak istiyorum nasıl başariyosunuz yardımcı olurmusunuz
lahana olayı konusunda ben de başlayacağım henüz başlamadım ancak sütünle bebke geçebilri dikkat canımcım :))ayy kızlar bir de bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
ben bu lahana suyunu falan içmek istiyorum da 1-2 hafta falan.
ama okuduğuma göre gaz yapıyormuş.
deneyen var mı hiç?
bende gaz olması önemli değil de,emzirdiğim için bebeğe geçer mi acaba diye tereddüt ettim.
hiç bulaşmasam mı acaba:uhm:
harikasın canımcım güle güle kullannonce guzel bir haber benden,
kendime super sik bi defter aldim....
hurma içerisinde protein bulunduran tek meyve,...ya acaba hurma yemesem mi. neyse yaa yiyim abartmiyim di mi.
canım anneciğinin doğum gnünü kutlatım, ben de sarıldım ve kucuk kucuuk kucukladım kendisini...
Ben de duymadım canım ama annemin doğumgünüydü en masum şekilde atlatmaya çalıştım....
Canım bu hafta dersler ve okulun işleri yüzünden ilgilenemedim sana da haber veremedim çok özür dilerim kaptan bunu telafi edicem en kısa sürede inşallah. Sonucumuza bile bakamadım, merak ediyorum...Önce buraya göz atayım dedim ama hiç hoşuma gitmedi.....
Allah tüm işsiz kalan arkadaşlarıma hayırlı işler versin. Mevam bir kapıyı kaparsa bir çok hayırlı kapı açar, hiç tasalanmayın canlarım benim...
cnaım senin çözümün: ara öğünleri kaçırmamak ve mümkünse meyve ile birlikte süt içmek..canim zaten benim yedigim kayisi da ondan. gun kurusu yiyorum. zaten bol su icen bir insanim. neden boyle oldu anlayamadim. umarim en kisa surede atlatirim.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?