selam şekerler nasılsınız bakiim
kızlaaarrr
cuma başladım nivea body cd sineee
bugün de devam ettim
inşaallah bir aksilik çıkmadan devam ettireceim spor olayınıa.s
Harikasin bhk :teytey: tebrik ediyorum canim seni. :lepi: ama yarismada gecen persembeye ait kilonu baz alcen hee.
niye malesef ki canim? daha cok kilo vermis olucan? bak muyendislik diplomani geri alirim haa delikafadulden
slm kızlar bugün paylaşım yapamayacagım üzgünüm moralim çok bozuk regl oldum bu sefer gerçekten çok yaklaştıgımı düşünüyordum ama bu sonucu hiç beklemiyordum çok kötüyüm inanın..
canım 75 le kkya başladım..5 ayda 66 ya indim..3 ay öncesi de 80 dim..selam akrep, 80 den 66 miya indin, ve 3 kilon kaldi ? cok guzel.ne kadar surede verdin merak ettim akrepcim ?
ne yaptin canim spor olarak?
ayy kızlar spor yapmaya benim ne zamanım var ne de enerjim... havalar düzelsede bende yürüyüş yapsam......
21 gün demek 19 gün kaldı oleyyyyyyyyybravo şeker
sabah kalktığında ağzına ilk alacağın şey bağırsaklarını çalıştıran yiyecek olsun unutma..
bedenimizdeki enerji akışını tıkamadan hızlandırmamız için bu çok önemli..
bir kuru kayısı olabilir kuru incir olabilir elma armut olabilir...
21 gün sonra egzersizlerin vücudunda yaptığı süppper değişikliği göreceksin aynada şeker
yaptım bugün :)))super, bize yaz bari yapinca da , ornek olsun canimcim.
aminn diyelim, tevekkül konusunu da çok güzel aktarmışsın herbalim, biz her daim yanındayız maviş..sevgili mavi deniz,
oncelikle moralinin bozuk olmasi bizi de uzdu. ne kadar anliyorum desek de seni senden iyi anlayabilecegimizi zannetmiyorum. ancak bildigim bir sey var ki. o da su stres cok kotu bir enerji.
hayati akisina biraktiginda, buna Allah'in kaderine tevekkul etmek de diyebiliriz, her sey daha kolaylasiyor. ...butun dunya bir araya gelse sana nasibinde olmayani ulastiramaz, yine butun dunya bir araya gelse, nasibinde olani senden almaya gucu yetmez. herkese nasibindeki ulasir. ...
mutlu mesajlarini bekliyoruz. hadi bu hafta sen de 1. ligi dusun. diyet ve saglikli beslenmeyi dusun. kafani bunla mesgul et. sevgiler.. a.s. a.s.
hıı pardon yaa..
ne biliyim ben.
kabul edildiğimiz zamanki kilo gecerli olur diye düşünmüştüm benmirmirmirmir
mutlaka hergün paylaşımda bulun canım, bu dönemde kilo almaman çok önemli sanırım,Sagolun kızlar ara vermeyi düşünüyordum tedaviye doktorum tavsiye etmedigini beni yarın görmek istedigini söyledi bu ay aşılamaya geçiyorum ve tabii geçen ayki ignelerde tekrar olacak umarım kilo almadan sonuca ulaşırım ama vermeye de gayret edecem tabii ki..bakalım hayırlısı artık..
yeöe sakıınnnnnkötükedihüsoçelikcim bizim lahana suyu hayalleri başka bahara artık kaydirigubbakcemile3
kızlar ayıptır söylemesi kocama kolayd iye hızlı hızlı irmik helvası yaptım az önce.
kaşığın ucuyla tadına bakayım dedim.
ama 3 haftadır ağzıma tatlı sürmüyorum ya,lokmamı yutmak istemedim resmen.
acaip özlemişim walla.
ama yok walla dayanıp yemem asla...
yulafcım naçizane bi iki öneri de bulundum kırmızylan dikkate alırsanyerimseniben09.02.2009 Pazartesi
10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi (bu 3 kuru kayısıyı gece oda sıcaklığındaki bir bardak suyun içine koy, sabah kayısııları ye ve bu suya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyip iç )
11.00: 1 simit, 3 cherry domates, 1 yumurta, 1 fincan sekersiz caykahvaltı süper
14.30: 3 kasik yogurt (hani bunun yanında meyve???)
17.00: 3 kuru kayisi
18.00: 1 tabak mercimek corbasi, 1 dilim kepek ekmegi (süpperrr)
20.00-21.00 arasi yesil cay icilecek(bravooo)
uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su
75dk yuruyebildim. yagmur yaginca geri donmek zorunda kaldim eve.
neler yaptın bakalım spor hıııı güzeel ve alımlı bayaaann :))kızlar yok kimseler yine...
herbal gelir geceyarısından sonra:jeyyar:
ben sporumu tamamladım.
toplam 300 cal.
sizce nasıl?
süper iyi hissediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?