Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sevgili mavi deniz,

oncelikle moralinin bozuk olmasi bizi de uzdu. ne kadar anliyorum desek de seni senden iyi anlayabilecegimizi zannetmiyorum. ancak bildigim bir sey var ki. o da su stres cok kotu bir enerji.
hayati akisina biraktiginda, buna Allah'in kaderine tevekkul etmek de diyebiliriz, her sey daha kolaylasiyor.

eger beklediginiz bebeginize mesela, 1 yil sonra kavusacaksiniz, sen bir yil boyunca bu sekilde kendini harap mi ediceksin canim.

siz zaten bir ailesiniz, esin ve sen. bu ailenin de huzur ve mutluluga ihtiyaci var. lutfen yasam enerjini dusurme canim. baska bir ugras bulup, hobi vs. ona yonelmek faydali olur. hep oldu mu olmadi mi diye hayati kendine zehir etmemeye calis. zaten zamani gelince, kimsenin gucu yetmez onu durdurmaya. butun dunya bir araya gelse sana nasibinde olmayani ulastiramaz, yine butun dunya bir araya gelse, nasibinde olani senden almaya gucu yetmez. herkese nasibindeki ulasir.

mutlu mesajlarini bekliyoruz. hadi bu hafta sen de 1. ligi dusun. diyet ve saglikli beslenmeyi dusun. kafani bunla mesgul et. sevgiler..
a.s. a.s.

canım ya,
üzme kendini demek bişey ifade etmeyecek sana su an biliyorum..
Allahım gönlüne göre versin inş.
dualarımız seninle..
toparlan gel bi an önce aramıza...

Sagolun kızlar ara vermeyi düşünüyordum tedaviye doktorum tavsiye etmedigini beni yarın görmek istedigini söyledi bu ay aşılamaya geçiyorum ve tabii geçen ayki ignelerde tekrar olacak umarım kilo almadan sonuca ulaşırım ama vermeye de gayret edecem tabii ki..bakalım hayırlısı artık..

slm tatlılar ben şimdi tartıldım digital tartımda 73.6 ama eski tartımda 71 neyse kilo verdim ya benim için önemli olan o ama hedefim aynı 14 şubatta 69.9 gebelik kiloları old için ve emzirdiğim için hızlı verebilirim bence

herbal gıcık şey geçicem seni görürsün

bhk bende şuan düşünmüyorum lahana suyunu spor yapalmen çok güzel

kaptan ben sütümü aldım sende beni takıma alırsın artık defterimde var

mavi deniz hiç üzülme cnm herşeyin hayırlısını iste emin ol onlar en hazır old zamanda geliyorlar ben hamile kaldığımda 73 ten 64 e düşmüştüm ve doğuma 85 le girdim düşün
sen şimdi zayıflamayı düşün o olması gerektiği zamanda olur ayrıca adetin gecikiyosa bu rahmin gebeliğe hazırllandığını gösterirmiş çok yakında inş üzldüğüne üzüleceksin

çelikcim bizim lahana suyu hayalleri başka bahara artık kaydirigubbakcemile3

kızlar ayıptır söylemesi kocama kolayd iye hızlı hızlı irmik helvası yaptım az önce.
kaşığın ucuyla tadına bakayım dedim.
ama 3 haftadır ağzıma tatlı sürmüyorum ya,lokmamı yutmak istemedim resmen.
acaip özlemişim walla.
ama yok walla dayanıp yemem asla...

evet nrmyncim bizde beklemedeyizzz..tedavi görüyorum ben... duaların için teşekkürler.. rabbim kabul eder inşl.
bu hafta ben pek düzenli beslenemeyeceğim kızlar.....
öğlen bir şey yemedim ara öğünümde olmadı.....
şimdi bir kase çorbe ve iki dilim pizza yedim (ince)
akşamda kahve içerim belki kivi yerim......

09.02.2009 Pazartesi

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 simit, 3 cherry domates, 1 yumurta, 1 fincan sekersiz cay
14.30: 3 kasik yogurt
17.00: 3 kuru kayisi
18.00: 1 tabak mercimek corbasi, 1 dilim kepek ekmegi
20.00-21.00 arasi yesil cay icilecek
uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su

75dk yuruyebildim. yagmur yaginca geri donmek zorunda kaldim eve.

selam akrep, 80 den 66 miya indin, ve 3 kilon kaldi ? cok guzel. ne kadar surede verdin merak ettim akrepcim ?
canım 75 le kkya başladım..5 ayda 66 ya indim..3 ay öncesi de 80 dim..
toplam 8 ayda şeker..
aslında hedefim 63 değil ama bana hırs versin diye yakınlaştırdım..geçen haftaya kadar 65 ti mesela..bu hafta 63 yaptım..yaklaştım diye daha hırsla kovalıyorum hedef rakamımı
tam tutuyorum derken bir adım daha uzaklaştırıyorum ve çok iyi oluyor böyle şeker

ayy kızlar spor yapmaya benim ne zamanım var ne de enerjim... havalar düzelsede bende yürüyüş yapsam......

bence havaları bekleme canım.
sporsuz diyet cidden cok yavaş ilerliyor.
bazen de ilerlemiyor..

yaptıkça günden güne açılırsın zaten..
ben başlarda eliptik bisiklete 10 dk zor dayanırdım.
şimdi 40 dk bana mısın demiyor..
süper mutlu oluyorm....

21 gün demek 19 gün kaldı oleyyyyyyyyy
super , bize yaz bari yapinca da , ornek olsun canimcim.
yaptım bugün :)))
az sonra bugün neler yaptım neler yedim o da gelecek :)))
aminn diyelim, tevekkül konusunu da çok güzel aktarmışsın herbalim, biz her daim yanındayız maviş..
gönül desteğimizi hep hissedin inşallah
hıı pardon yaa..
ne biliyim ben.
kabul edildiğimiz zamanki kilo gecerli olur diye düşünmüştüm benmirmirmirmir

mutlaka hergün paylaşımda bulun canım, bu dönemde kilo almaman çok önemli sanırım,
ara vermek istiyorsan da, geri dönmek üzere biraz çıkabilrisin dilersen tabi

yeöe sakıınnnnnkötükedihüso
afferin sanaaa

yulafcım naçizane bi iki öneri de bulundum kırmızylan dikkate alırsanyerimseniben
kızlar yok kimseler yine...

herbal gelir geceyarısından sonra:jeyyar:

ben sporumu tamamladım.
toplam 300 cal.
sizce nasıl?

süper iyi hissediyorum kendimi...
neler yaptın bakalım spor hıııı güzeel ve alımlı bayaaann :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…