• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hayat 70 mrb inş tatilin iyi geçmiştir

kahvaltı
1 biber
1kk peynir
1yumurta
1dilim kepek ek
2 br ıhlamur limonlu

ara
2 cubuk kraker

öğle
1dilim kepek ekmeği
1kase yoğurt

ara
1mandalina

akşam
1tabak mantar yemeği
az yoğurt
bol salata
1dilim ekmek

iyi gidiyo yahu

birazdanda 2tane N**** (Siyahi) ve çay içer yatarım

...gördügümde hah geldi kaptanımız diye merakla okuyordum yazını inan bana ..hesap işine gelince bir kaç kez neşe anlatmaya çalıştı ama pek anlamdım sonrada açıkcası üzerine düşmedim ha ben madem herkes kendisi yapmak zorunda ben yapamayacagım diye üzüldüm hem o kelimler hem bu üstüste gelince gitmek istedim..ama gönüllü olarak bhk cim yapmak isterse sevinirim msjındada belirtmiş zaten özeldede..sen,n için kaptanım sakıncası yoksa zaten..yinede daha gayret edip ögrenmeye çalışırım bu hesap işini......
slm mavişimm
inan her daim neşemeşem ve senin için dua etmekteyim,
yani niyetim sizlere böyle çemkirip edip kötü davranmak deil, bunu bil diye söylüyorum, sadece kendini salıverdin ben bunu farkettim sen de farket istedima.s
pilav makarna "68" olana kadar yok tamam mıa.s
hesap işine gelince, lütfen üzerine düş, şimdilik 1-2 hafta bhk sana yardımcı olsun, ama bu konuda da salıverme istemyiroum :)))
günaydın 1. takımın güzelleri nasılsınız .
.
nerminim sen nasılsın canım nasıl gidiyor ...
iş konusunda bi gelişme varmı canım ..umarım herşey gönlünce olur ........
slm aebenciimmm
iyidir şükür :)
inşallah güzel gelişmeler var, haberdar ederim yakında inşaalaahh
herkese güzel haftasonları kızlar.....

mavi deniz canım senin hesap işi benimdir bundan sonra..
herkes kendi yapmayı öğrensin dedi kaptan,benim teklifim için ama bir kişiye de bir sey diyeceğini zannetmema.s...
tamam bir şey demiyorum ama sadece 2 hafta ona göre :))
sebeplerini ve gerekçelerini ben yeterince açıkaldım ancak neşemeşe de geçmişte yaşanan krizleri dile getirip oldukça iyi ifade etmiş,
bilginize güzel ve fit bayanlarkaydirigubbakcemile5
.... kızlar hadi bakalım zayıflayacaz başka yolu yok..
başka yolu yokkk:lepi:
herbal kız kapışalım:içelim: hadi ben 73- 72 arasında gidip geliyom digital tartı alıcam yarın inş spor yaparsak olur mu dersin biz bu işi başarabilirmiyiz :uhm:
başaramasakta denemekten zarar gelmez biz zaten kendimizi aç bırakıp sonradan geri alcağımız kiloları vermeyiz spor spor spor :dance:

nrmyn listemi beğenmene çok sevindim :1hug:dünden beri içiçm içimi yiyodu bu işi başaramayacağım boğazıma hakim olamıyom falan diyodum:tomato: iyi geldi motivasyon oldu bugüm daha çok dikkat ederim ben..bhk cım sanırım diğer arkadaşlar göre biz biraz şanslıyızhihoyyyt bizim sıpalar bayağı kalori harcattırıyo akşam gazı çıkmadı 1 saat falan kucağımda dolaştıkgamyoncuiremsu kaç kalori gitmiştir ki
efelerin efesinin annesi listen gerçekten çok başarılı, sen de bir liste vermişsin emziren annelr için :))
bir de diyosun ki nasıl ayıflanır bunalr yenince
6 öğün ve sık sık tatlımm
siz zaten emzirerek veriyorsunzu epey kalori :)))

sagol mavişim bende . bu hafta işi sıkı tuttuma.s hafta sonuda iradeli davranacagım .. başka yokuyok .. ve baskül yüzümü güldürmeya başladı kıslar ...:teytey: artık şeçim yapmam gerektıgine kara vardım .. ya kilo vermekten vaz geçicem yada tıkınmaktan .....sırnaşık şeyben kilo vermeyi seçtım kıslar . yemeklerde gözümbile kalmıyo . çünkü 1 lokma alıp bırakıyorum hem nefsimi köreltmemiş oluyorum ....ve canım yiyeceklere . gözüm takılıp kalmıyo .....
kıslar size tavsiyem yeşil çayı ... alışkanlık haline getirin . özellilkle spor öncesi ....ve yediklerinizi yazın nerminimin söyledigi gibi .....a.s
ve aç kalmayım . kurabiyede yadiyseniz . aradan zaman geçince çok su yerine 1 meyveyi tercih edin ....suyuda için tabi abartmadan ...ve proteini unutmayın . hem tok tutar hemde . yag emilimini azaltır .....delikafadulden bide paylaşım çok önemli . burda gerçekten takımdan uzak olunca . motivede gidiyo .....

ay çok konuştum ....yardımcı olabildiysem ne mutlu . kıs lar . iyi hafta sonları .....:1hug:a.s.
yardımcı tabiki olabildin aebencim
çook teeşekkürrlerrrrkaydirigubbakcemile5
aaeben önce meyve yiyip sonra üstüne hemen süt içsek olmaz mı ikisi bir arada çok fazla sevmiyorum..
tabi ki olur tatlım, nasıl istersen, istersen öcne de içebilrisin ancak dikkat hemen arkasından meyveni yemelisin a.s zaten aebencim de cevaplamış, bir de ben maydonoz olayım deidm delikafadulden
olur canım ama sütün az yaglısını tercih edin mumkünse yagsızını ....a.s yogurtta fark etmıyo ama yaglı yagsız kaymagını yeme .yanlız ..

bide meyve midede az duran bi yiyecek fazla kalırsa migdede . asitleşiyo . ve kan şekerini yükseltiyo . onun için yemekten yarım saat önce yada an az 2 saat sonra yenmeli ki . kiloya dönüşmesin .....:1hug:
kaydirigubbakcemile5

bol bol su icerek ac hissetmiyorum kendimi. zaten bir ara cok aciktigimi hissediyorum, sonrasinda o his de geciyor.

bugunku cezam bildiginiz gibi 3.5 litre su icmek. ben de seve seve cezami yerine getiriyorum :)
bir de kızlar kendim bizzat keşfettiğim bir duygu, bir gece yarısı acayip acıktığımı farkettim ama önüme ne gelse yerim o kadar feci...
hemen kalktım su içtim, ve o açlık hissi geçtia.s

...
cok mutluyuz çok....
daha da mutlu olun inşaallah canımcım:1hug:
yulafcım ya böyle senin gibi bol su içebilenlere hep özenmişimdir..
ben zorlamasamn günde 1 bardak bile içmem:bbo:
herbalcim bir öneri de bulunmuş 8 adet paket lastiği ile
üstelik herbal haklı bol bol su içmen lazım süt olması için hıhıııı :))
bir de ben bir öneri de bulunayım kızlar
saatler saat başını gösterdiğinde mesela şimdi gibi 21:00 civarı iken... :)))
1 bardak su içiyoruuuzzz
yani bu yöntemle kesin 8 badak su içeriz di mi :))
kabul edenler??
hani parmaklarr??
bu mesajı okuyp halaaa su içmeyen varsa küstüümmmmkötükedihüso

bu arada benim adim fulya. yulafin harflerini degistirdigimizde ortaya cikiyor zaten :)

sen de kucuk siselerden icmeye calis, yaninda bulundur. en azindan ne kadar ictigini gormus olursun.
bu arada yulafcım ben bu ismini, hani zayflarken yoğurda karıştırılan yulafdan geldğini düşünmüştüm heheheh

vercez kizlar kilolarimizi. ben inaniyorum. birazcik sıkcaz kendimizi o kadar!!
bence de o kadarr!! :))))

kizlar kadinlar kulubune uye oldum, kisa bir once, once ve halen 90 kilo uzerindekilerin paylasim alaninda yazisiyoruz. gecen hafta 1. takima katildim. bu hafta insallah ben de varim cuma yarismasinda.

kadinlar klubune tesekkur nasil ve nereye ediliyo bilmiyorum ama, ictenlikle cok tesekkurler.

buraya yazmaya basladigimdan beri tam 3 kilo verdim, 3 haftada.

95'le basladim. bugun tam 92 kilo olmusum.

insallah beraber saglikla, keyifle , hep birlikte guzel gunlere sevgili arkadaslar.

yasasin kadin dayanismasi :1hug: a.s. :nazar:
harikasın canımcımmmmmma.s.

ben de kahvaltiyi cok iyi gecirdim. haftasonunun zor bi bolumunu atlattim. ben de yulafcim. daha derli toplu olcek, aksam hepsini birden yazmayi dusunuyorum.

bi de bakalim simdi ben nereye gitcem. defter almaya. eferim herbala. kaydirigubbakcemile5
boyle kagitlarla olmiycek bu is. evde kucuk cocuk da olunca, ben de deftere gecsem iyi olcek.

celiikkk napiyon ? cok mu hirs yaptin kiz, yoksa spor mu yapiyon ses ver?? hihoyyyt
kkimler defterr aldıııı
defter süper motivasyon kızlarrr
ben defter tuttuğum dönemde 57 leri görmüştümmmmm :((
neyse yeniden defterlendiğimize göreee yenidenn 57lerrr ayy inşallahh:asigim:

hadi bakalım yulaf, çelikk sizler de alın en kısa zamanda defterlerinziii
ben defter tutarken, bir de o günü kendim değerlendiriyordumm, böyle iyi bişi olumlu bişi varsa küçük bir gülen surat, yapmamam gereken bir tane ve ufacık bir şey yaptıysam "bir yudum un kurabiyesi gibiii!!!" o zaman da kocaman kocaman üzgün suratlar çiziyordum, sonra sayfaya bakıncaa hangi suratlar çok ona göre ertesi gün öğünlerimi düzenliyordum a.s
...
20.00: 1 adet portakal (yiyecegim)...
hani bunun proteiniiiiiii hani bunun proteiniiiikaydirigubbakcemile

slm kızlar ebnd ezayıflamak istiyorum nasıl başariyosunuz yardımcı olurmusunuz
canımcım hemen deneme sürecin başlasın snein de istersennn

ayy kızlar bir de bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
ben bu lahana suyunu falan içmek istiyorum da 1-2 hafta falan.
ama okuduğuma göre gaz yapıyormuş.
deneyen var mı hiç?

bende gaz olması önemli değil de,emzirdiğim için bebeğe geçer mi acaba diye tereddüt ettim.
hiç bulaşmasam mı acaba:uhm:
lahana olayı konusunda ben de başlayacağım henüz başlamadım ancak sütünle bebke geçebilri dikkat canımcım :))
o sebeple geç sen bu planı:)
B planı nedirkaydirigubbakcemile2
once guzel bir haber benden,

kendime super sik bi defter aldim....
harikasın canımcım güle güle kullann
tarihleri not almayı unutmaa.s
bu arada harika bir hafta sonu geçirmisin herbalcimmmmmm
çikolata yemediğin için teşekkürlerrrr
kızlar güzel haber, deneme sürecindeki herkes çok harikja gidiyor, sanırım takımadsınızzz
şşştt ama şımarmak yok hadi bi bardak kocamaann hem de suuuuuukaydirigubbakcemile5

...ya acaba hurma yemesem mi. neyse yaa yiyim abartmiyim di mi.
hurma içerisinde protein bulunduran tek meyve,
yanında 1 çay bardağı süt içilirse bir günlük protein ihtiyacı tamamen karşılanıyormuş :)
bence de 4 tane yeme de 2 iyidir :))
ara öğün çok harika bir seçim canımmm

bu arada ceviz ve fındık konusunda da dikakt canlarım, öyle bir avuç deillll
sadece 2 ceviz ya da 4 fındıkkk

...
Ben de duymadım canım ama annemin doğumgünüydü en masum şekilde atlatmaya çalıştım....
Canım bu hafta dersler ve okulun işleri yüzünden ilgilenemedim sana da haber veremedim çok özür dilerim kaptan bunu telafi edicem en kısa sürede inşallah. Sonucumuza bile bakamadım, merak ediyorum...Önce buraya göz atayım dedim ama hiç hoşuma gitmedi.....
Allah tüm işsiz kalan arkadaşlarıma hayırlı işler versin. Mevam bir kapıyı kaparsa bir çok hayırlı kapı açar, hiç tasalanmayın canlarım benim...
canım anneciğinin doğum gnünü kutlatım, ben de sarıldım ve kucuk kucuuk kucukladım kendisini
sevgilerimi ielt lütfena.s
seni dünyaya getirdiği için teşekkür ederiizzhihoyyyt
işsizlere iyi dileklerin için de teşekkürler
bu arada ne kusuru ?? biz bir takımızzzzz, sen ben olmasak illaki biri yapar deil mi kızlarrr

canim zaten benim yedigim kayisi da ondan. gun kurusu yiyorum. zaten bol su icen bir insanim. neden boyle oldu anlayamadim. umarim en kisa surede atlatirim.:çok üzgünüm:
cnaım senin çözümün: ara öğünleri kaçırmamak ve mümkünse meyve ile birlikte süt içmek..
ben 1 kutu küçük süt alıyorum, onu 2 ara öğünümde bitirmiş oluyorum,
haberin olsuncokacimcoook

sevgili 1.takımın hoş hatunalrı
hafta sonu giremediğim için üzgünüm ancak köye gittik
orda biraz kaçrıdım sanırım ben, köy ekmeği taze peynirler filen :))
ama telafi edeceğim
çünküüüü spora başaldımm
her gün nivea body cd sii :)
herbalcim sen naptın? geldi mi cd'in?
kzılar ancak sabah aç karnına yaptım bu cds yi
ve 45 dakka sorna bayılmak üzereydim, hemen 1 bardak su içtim dengledim durmu acaba hangi saatlerde yapmalıyım??

özlemiştik seni nrym hoşgeldin hemen suyumu içtim kaptan bende su konusunda iyiyim zaten doymak bilmiyorum 1 kerede 3- 4 bardak su içiyorum kesin günde 3 lt oluyodur

önceden ne bulsam gün içinde yiyodum akşam suçluluktan yemek yemiyordum çok sağlıksız besleniyordum ama şimdi öyle değil ve ben çok mutluyum

yarın yeni tartımda tartılıp ona göre bi rota çizeceğim ama eski tartımda önceden73 lerdeyken şimdi 71 lere yaklaşıyo mutluyum

herbal kilom kaç olursa olsun yarışa devam

selam kizlar, tabi herkesler uyumustur ben boyle gurbet ellerde oyy oyy.

nrymn cim yoktun ortalarda, demek koye gittin ne guzel yaaaa. cok iyi etmissin.
bu enerjiyle haftani guzel gecir kaptancim.

benim cd yolda canimcim yaa. ben bu kopyalama isinde fazla hassasim galiba. bana bi odul verilmesi gerek. delikafadulden

kaptan bu hafta simdi kac kisiyiz, bazi arkadaslari tanimiyoz galiba. bize listeyi bi yaziversen.

hadi kizlar bu hafta birinciyizz. en enerjik sinerjik takim kimmmmmmm 1.takim. :lepi:

benim acaip sportif bi gunumdu. yarim saat yuzme sinifi. 15 dakika su jimnastigi, 45 dakika da su da kuzucukla oynadik. dun de yuruyuse basladim. bi de cd im gelsin.. ohh. belim daha iyi kizlar.

hadi bakalim yeni hafta basliyor...hihoyyyt

ya kizlar lutfen bu hafta birinci olmak icin hepimiz elimizden geleni yapalim. bu bizim onumuzdeki haftalar icin motivasyonumuzu kendimize olan inancimizi da artiracak.

benim babacigima surpriz yapmam lazim. yaz icin. ucaktan inince cok sasiricak. benim kiloma almama cok uzuluyo canim babisim. annem de babam da cok sevinecekler insallah. ayy canlarim benim ya, cok ozledim onlari.. senağlama

herbal kilom kaç olursa olsun yarışa devam[/QUOTE

tabiki de devam. durmak yok. celikcim, sabah ac karna, mumkunse wc ziyareti sonrasi tartil. bi daha gun icinde tartilma canimcim. su bile acaip degistiriyo.

kilon kac simdi ? :jeyyar: rakiben herbal :smiley-cool:

günaydın fıstıklarım..
biz de uyandık emişiyoruz kızımla :jeyyar:

ben de lavabo ziyaretimi bekliyorum tartılmak için.
dün akşam artık dayanamayıp ilaç bile içtim.
ama faydası olmadı galiba :bbo:
inş bu hafta da 1 kilo gitmiştir...

Allaha şükür bir kilo daha gitti.
72:lepi:
3 haftada 3 kilo,gayet iyi değil mi?

bu hafta spora kesinlikle daha fazla önem vericem.
ve daha fazla lifli gıda tüketicem.

bir sonraki hafta memleketime gidiyorum.
malum insan evinde olmayınca düzeni de olmuyor.
gerçi veremesem bile kesinlikle kilomu muhafaza ederim.

bu hafta bana sık sık sorun güzeller dün kaç dk spor yaptın diye...

Back