herbal kız sen çok hızlı çıktın gözüm korkmaya başladı haa neyse bende başarabilirim yarın digital tartım gelecek daha doğru bilgi veririm
bide ben 89 kilo ol demiyorum 89.9 ol diyorum yani 2kilo 100 gr vereceksin biraz kendimizi kandırmış olsakta sen 80 li ben 60 lı kilolara inmiş olucaz süperiz demi
spor yapabilenlere hayranım misafir geldiği için bugünde spor yapamadım
ayy kızlar bir de bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
ben bu lahana suyunu falan içmek istiyorum da 1-2 hafta falan.
ama okuduğuma göre gaz yapıyormuş.
deneyen var mı hiç?
bende gaz olması önemli değil de,emzirdiğim için bebeğe geçer mi acaba diye tereddüt ettim.
hiç bulaşmasam mı acaba:uhm:
bhk aynı soruyu bende merak ediyorum takımda benim gibi emziren birinin olması süper ( kaptan ikimizide alsın takıma artık bizde yarışmaya katılmak istiyoruz )
yaw bide ben kendimi kilo veremesemde çok daha güzel hissediyoru ve sağlıklı beslendiğim için çok mutluyum
beni de alsin takimaaaaa :a015:
beni de beni dekaydirigubbakcemile3
cnmcım gecktim ama kusura bakma doktorum tartsın istedim hastane dönüşü netteyim pc hala yapılmadı
yazdım yazdım geldimmmsj atmıstım sana fatma ablacım geldimi acaba????
1.TAKIM **90. Etap**
nrymn ( 63,4 / 63,7 / -0,3 / -0,47 % )
neşemeşe (77,3 / 77,1 / 0,2 / 0,26% )
daisy06 (61,5/61,5/0%0)
flawless ( 67,6 / 66,5 / 1,1 / 1,62 % )
hayat70 (59,7 / %)
mavideniz (69 / %)
KHENA (66,9 / 66,8 / 0,1 / 0,15%)
yasmin83 (60,3 / %)
sekey (78,9 /78/0,9 /1,14 %)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (604,6 / % )
ben hayatımda böyle bir ara öğün duymadımmdelikafadulden
bildirimi yaptım kızlar ben çıkmak durumundayım görüşmek üzereeee
((sanırım sen bu takım işini beceremeyeceksin hı?)) merhaba sanırım ben bu işi beceremeyecegim..bahane degil benimkisi oldugunu gibi yazdım buraya ama bahane olarak görüyorsuanız bir lafım yok..evet biraz aksilikler oldu tartılmam da..kalıcı olmamdaki kuralı yerine getiremiyorum malesef...bu takımdan farklı bir şekilde ayrılmak isterdim ama olmadı umarım hepiniz istedigin kiloya ulaşırsınız.... başarılar..
selam kizlar,
06.02.2009
10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
16.30: 1 pogaca, 1 borek, 1 kurabiye, 1 fincan sekersiz cay
2.5 - 3 litre su, 8'e dogru yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icerim.
120 dk yuruyus, 20 sinav, 100 bacak kaldirma
bugun biraz sacmaladim, farkindayim. pastalari ablam taaa adanadan yollamisti, ben de onlari almak icin ciktigimda cok acikmis ve mutfaga ogle yemegimi hazirlamama ragmen unutup evden ciktim. yuruyerek gittim aldim, geri dondum. sacmaladigim icin de bugunu bu sekilde sona erdiriyorum. aksama cok acikirsam salatalik yerim.
bir de tuvalete cikamadigimdan bahsetmistim. dun aksam neyse ki o sorunum kalmadi. daha sonra tartildigimda 76.4 ciktim. ustelik 77.5 ciktigimda da dun tartilmistim. yine de kilomu degistirmeyip 77.5 olarak aliyorum.
cezalarinizi bekliyorum kizlar :)
mavidenizcim biraz daha gayret hadi diyorum, beni yanlış anlayacağını ve alınacağını düşünemedim açıkcası...
diyorum ki hesap işi çok basit anlamadığın neresi ise beraber yapalım ancak birileri snein adına yapmak zorunda deil bu işi
baştan beri herkese söylüyorum bunu sadece sana değil alınma..
kalıcı olmak için hesabı yapmak şart maalesef ki...
ancak gayret göstermeyip öğrenmeyeceğim dersen bilemem, kendi isteiğinle ayrılmış olursun ki bunu hiç istemem
burası sağlıkla zayıflama yeri..
ben bahane olayında da esasında seni biraz daha motive etmek istedim zira, takımca sana ceza veriyoruz üstüne yine pilav makarna yiyiosun, hani belki burda skıştırırsak motivasyon motivasyon diye geçtiğimiz hafta söylendiğin konuyu yerine getirmiş oluruz takım olarak diye düşndüm..
o sebeple alınack bişi yokyerimseniben
canlarıımm slm :)
hemen de çözümler üretilmişş
öncelikle elektronik ve yazılım mühendislerim selamlar,
ben şehir plancısıyım ancak işten çıkartılmadan önce yazılım, kodlar, java üzerine naçizane kafa yoran biriyimm. Ama şuan işsizim, inşallah en hayırlıs zamanda tüm işsizler iş bulur inşallahh
şimdi mesele hesapları yapmak deil, tabiki de bir kişi ya da ben de yapabilirm bu işi, amacım takım gibi hareket etmek, sadece herkes üzerine düşen sorumluluğu alabilsin, dünyanın binbir türlü hali var, benim ya da neşemeşenin bir iş çıksa, sizler bizim destek ve de yardımımız olmadan bu işi paylaşım alanına aktarabilmelisiniz...Amacım bunu geliştirmek, tabiki sizin yardımlarınız ve desteğinizle olabilecek birşey...
ancak takım olarak hareket edebilemk bir takım sorumlulukalrı da beraberinde getiriyor takdir edersinzi ki, bunlardan birisi de takım içi koyulmuş kurallara uyabilmek, ancak uyamadığımız kurallar var ise el birliği ile o kuralı modifiye ederek hep birlikte karara ulaşabilemek de güdülmelidir. Eşitlik, saygı, hep birlikte hareket etmek bizi başarıya götürecektir diye düşünüyorum. Amaç hep birlikte sağlıkla kilo vermeka.s
inşallah bu amacımıza da ulaşacağız, ben mavişe sadece uyarıda bulundum o da motivasyonunu artırmak içina.s çünkü kendisi ısrarla motivasyon istemekteydi :))
hiç bir kötü niyet gütmedim bilmenizi isterim, maviş gitmek isterse özgürdür, ancak kalmasını tabi ki takım olarak isteriza.s
iyilikler diliyorum herkese
slm kızlar bhk cim masjların için çok ama çok teşekkür ederim cnm arkadaşım..alınganlık belki nermyncim ama bu işi beceremeyeceksin takım işi yapamayacaksın tartızda kelimeler sarfedilince farklı bir şekilde düşünemezdim evet motivasyon istiyorum inkar etmedim ama bu kelimeler bana motivasyonu çagrıştırmadı..tabii ki yediklerimi eleştireceksiniz aksi durum olsa zaten takımın amacı olmaz evet bu aralar biraz boşladım sanırım ögle yemegi burada ne çıkarsa yiyordum bazen yemegi begenmeyip çorba ve pilav yedigim oluyordu..ama daha dikkatli olacak bundan sonra buradan gitsem bile sizi zaten takip edecektim ben başka zayıflama topiklerinede bakıyorum zaten.bu aralar cnm fena sıkkın bebek konusunda sanırım kendimi iyice bırakmaya başladım tabii yemek konusundada..bazen agzıma tek lokma koymak istemiyor cnm bazende deli gibi yemek o anki psikolojim belli olmuyor..üzgünüm :çok üzgünüm:bu ara psikolojik olarak çok yogun duygular içerisindeyim iyi hissetmiyorum kendimi..nrmyn cim seni yanlış anlmak bende istemezdim sonuçta seni sevdim ben ama o kelimeleri okuyunca inanki anladıgımdan farklı bir şekilde kimse düşünmezdi tamam sen yazarken bunları kasetmedin ama dışarıda başka biri okudugunda farklı algılayabilir ve bunuda bu şekilde algıladıgım için de yargılayamam kendimi..tamam konuyu uzatmak derdinde degilim zaten sadece bende beni anlamam için yazdım..yoksa sizi bırakmak inan benimde içimden gelmiyor:1no2: azda görüşsek yazını her gördügümde hah geldi kaptanımız diye merakla okuyordum yazını inan bana ..hesap işine gelince bir kaç kez neşe anlatmaya çalıştı ama pek anlamdım sonrada açıkcası üzerine düşmedim ha ben madem herkes kendisi yapmak zorunda ben yapamayacagım diye üzüldüm hem o kelimler hem bu üstüste gelince gitmek istedim..ama gönüllü olarak bhk cim yapmak isterse sevinirim msjındada belirtmiş zaten özeldede..sen,n için kaptanım sakıncası yoksa zaten..yinede daha gayret edip ögrenmeye çalışırım bu hesap işini...yuvarlamak falan bahsediyorsunuz ya ben zaten matematigi oldum olası sevmem birde incigi cincigi çıkınca ooo dedim :roflol:kafamçokkarıştı duurm budur yaniii...neysem neşem nerde yahuuu girmemiş dünden beri kızlar hafta sonu girmeyebilirim evde net var ama baglantı sürekli gidp geliyor ama girmeye çalışırım yine..
yulafcım görürsem söylerim dermişim :roflol::roflol::roflol: şaka bir yana valla ben kendi adıma söyleyeyim dikkat etrmeye çalışıyorum bende bir adam varki valla aklına gelen şeyi zorda olsa yapıp yemek ister laf aramaızda damak tadınada düşkün e birazda birbirimize uyuyoz zor oluyor ama kesin söylüyorum beni zorlama yardımcı ol bana biraz diye bırak fiziksel görünüm olarak görünmeyi cidden saglık olarak rahatsız oluyorum ianan kaldıramıyorum bazen kilomu hemen yoruluyorum.daha gencim ayoll dimi ama kızlar hadi bakalım zayıflayacaz başka yolu yok..
Canım tuvalete çıkmak için günkurusu denen şu kahverengi kayısı kurularından ye ve bol su iç. Bak bakalım nasıl rahat çıkabilecek misin:)) kaptanım tavsiye etmişti aylaröncesi bunu bana..Biraz değişik bir versiyondu ama işe yarıyor herşekilde...
[
şekeycim slm,
geçmiş sayfaları ve paylaşım alnaını okursan çok sevinriim, bi bildirim yapamn gerekiyora.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?