Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Diyetisyene gittim hatta bu hafta bıraktım elimde çok liste var bu kilo çıktığım en yüksek kilo sadece 2 kilo verdim 81 dim
olsun canım tek başna zor oluyor burda motive olmak için takılıyoruz değil mi hep beraber vericez evdeymişsin evde yapılan viideolarla düzenli sporda yaparsan gider o kilolar canım rahat ol leslie yap mesela 1 mille başla 2 3 5 çıkarsın zamanla ispanyol var bizde yapıyor o çokta iyi kilo veriyor kilolarınız da yakın sayılır onu takibe al bence

Buraya mı yazacağım herşeyi yoksa ilk Yazdığım yere mi biraz aceminin idare edin
herşey buraya canım artık bizim takım sayfası burası yukardan konu takibi yaparsan öyle bir yazı varya daha rahat ulaşırsın konuya biri birşey yazınca rahat görürsün

Şimdi yarın diyet menü MÜ mü yazacağım birde kilomu
öncelikle kendini diyet diye şartlama sağlıklı beslenme menüsü diyelim yarın bugün yediklerini yazacaksın yani dünkü menüm diye yazacaksın yaptığın sporu ve içtiğin su miktarını yazacaksın spor yapmadıysan spor yok yaz

ay canım cok yoruluyormussun ya kolay gelsin sana inşallah yogunluk azalır kısa zamanda
dün bende uyuyamadim ya midem cok kotuydu aksam sabaha kadar uyandım durdum bugün sarhos gibiyim bende
Sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Aslında benimkine yoğunluk denmez ben beceriksizim sanırım deadline ya Yaptığım çoğu insanınkinden çok basit yani,evde yemek temizlik ütü..Ofiste çay müşteri karşılama basit ofis işleri klasik..Ama ben hepsini birlikte yetiştiremiyorum ya ütü ya yemek ertesi güne kalıyo mesela..Eşim sorun etmez aç kalsın temiz olsun heryer öyle düzen hastası.Bende öyleyim sanırım herseyi planladıgım gün yapmazsam kendimi eksik kötü hissediyorum mutsuz ve yorgun oluyorum..Bu kez işte yürüyüş kalıyo yada kitap okicaksam kalıyo yerine ütü yapıyorum off işte böyle..Burdaki çalışanları kıskanıyorum valal heryere yetişiyolar ben sanırım yeteneksizim bu konuda..

canım uyku düzeni önemli. eşin ne iş yapıyordu ben kacırmısım orayı ? nöbet tutmak zor olmalı. Allah kolaylık versin.
Aynen canım önemli uyku ama ben düzensizim..Eşim emlakçı..Yanlıs yazmısım, ben gece nöbet tutuyorum yani oturuyorum öle evde yazcaktım :)
İş iyi hoşda ben yeni olduğum için anca ayak işleri

oyyy kıyamam sana düzel biran önce
sağol tatlım :) inşallah..

Canımm yooo çalışan bizler çoğu zaman yetiştiremiyoruz ki maleseff örneğin ben sabah 06:50 de evden çıkıyorum akşam 19:00 da evdeyim eve gel yemek ,bulaşik ,çamaşır , temizlik yap hemen saat gece 12 oluyor hiç bişey anlamıyorsun eksik kaliyor birisini yapsan diğeri kalıyor aynıyız yani sen beceriksiz falan değilsin vakit az bazen bende isyanlarda oluyorum uyuz oluyorum ama yapcak bişey yok diyorum sonra amannn eksik kalsınn :)

Günaydın kızlar ben sabah okadar zor uyandımki tartılamadım malesff yarın sabah tartılırım ve hala kendime gelmiş değilimmm nasıl bir uyku isteğiyse bu

Günaydın kızlar ben sabah okadar zor uyandımki tartılamadım malesff yarın sabah tartılırım ve hala kendime gelmiş değilimmm nasıl bir uyku isteğiyse bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…