olsun canım tek başna zor oluyor burda motive olmak için takılıyoruz değil mi hep beraber vericez evdeymişsin evde yapılan viideolarla düzenli sporda yaparsan gider o kilolar canım rahat olDiyetisyene gittim hatta bu hafta bıraktım elimde çok liste var bu kilo çıktığım en yüksek kilo sadece 2 kilo verdim 81 dim
herşey buraya canım artık bizim takım sayfası burası yukardan konu takibi yaparsan öyle bir yazı varya daha rahat ulaşırsın konuya biri birşey yazınca rahat görürsünBuraya mı yazacağım herşeyi yoksa ilk Yazdığım yere mi biraz aceminin idare edin
Evet canım bir önceki günün menüsü yazılacak ok?Şimdi yarın diyet menü MÜ mü yazacağım birde kilomu
öncelikle kendini diyet diye şartlama sağlıklı beslenme menüsü diyelim yarın bugün yediklerini yazacaksın yani dünkü menüm diye yazacaksın yaptığın sporu ve içtiğin su miktarını yazacaksın spor yapmadıysan spor yok yazŞimdi yarın diyet menü MÜ mü yazacağım birde kilomu
iyi geceler canımIyi gecelerrr
Sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Aslında benimkine yoğunluk denmez ben beceriksizim sanırım deadline yaay canım cok yoruluyormussun ya kolay gelsin sana inşallah yogunluk azalır kısa zamanda
dün bende uyuyamadim ya midem cok kotuydu aksam sabaha kadar uyandım durdum bugün sarhos gibiyim bende
Aynen canım önemli uyku ama ben düzensizim..Eşim emlakçı..Yanlıs yazmısım, ben gece nöbet tutuyorum yani oturuyorum öle evde yazcaktım :)canım uyku düzeni önemli. eşin ne iş yapıyordu ben kacırmısım orayı ? nöbet tutmak zor olmalı. Allah kolaylık versin.
sağol tatlım :) inşallah..oyyy kıyamam sana düzel biran önce
Canımm yooo çalışan bizler çoğu zaman yetiştiremiyoruz ki maleseff örneğin ben sabah 06:50 de evden çıkıyorum akşam 19:00 da evdeyim eve gel yemek ,bulaşik ,çamaşır , temizlik yap hemen saat gece 12 oluyor hiç bişey anlamıyorsunSağol canım benim sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Aslında benimkine yoğunluk denmez ben beceriksizim sanırım deadline yaYaptığım çoğu insanınkinden çok basit yani,evde yemek temizlik ütü..Ofiste çay müşteri karşılama basit ofis işleri klasik..Ama ben hepsini birlikte yetiştiremiyorum ya ütü ya yemek ertesi güne kalıyo mesela..Eşim sorun etmez aç kalsın temiz olsun heryer öyle düzen hastası.Bende öyleyim sanırım herseyi planladıgım gün yapmazsam kendimi eksik kötü hissediyorum mutsuz ve yorgun oluyorum..Bu kez işte yürüyüş kalıyo yada kitap okicaksam kalıyo yerine ütü yapıyorum off işte böyle..Burdaki çalışanları kıskanıyorum valal heryere yetişiyolar ben sanırım yeteneksizim bu konuda..
Aynen canım önemli uyku ama ben düzensizim..Eşim emlakçı..Yanlıs yazmısım, ben gece nöbet tutuyorum yani oturuyorum öle evde yazcaktım :)
İş iyi hoşda ben yeni olduğum için anca ayak işleri
sağol tatlım :) inşallah..
***1.TAKIM 397. ETAP***
ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2///%)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)
1. Takım Ortalaması:
sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68/68//%0)Kilosu Sabit takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79///%) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60
Ahh canım bende merak ediyordum olmadıGunaydin kizlar. Gunaydin april. Kilonu cok merak ediyordum ama ben yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?