Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum eskiden demiştim ama bildirim yapamayacağım için olmamıştı şimdi fırsat bu fırsat neden olmasın ki :) :)
Ben şimdi kilomu söyleyeyim haftaya eklersiniz beni listeye Şuan ki kilom 62,7
Herkese iyi kilo vermeler

bence normal loyalty sen yoğunluğa alışkın olmadığın icin sana oyle geliyor bence zaman kisitli zaten hergün birşey yapacak şekilde ayarlamaya çalış anca oyle oluyor
kızlar günaydın benim kiloda bu hafta bir değişiklik yok yine sabitim..
en azından kilo almamissin artık oyle diyelim

Ahh canım bende merak ediyordum olmadı
april ya bende merak ediyordum neyse ben bugün tartildim 300 gr vermişim cok mutluyum azcık daha ugrassam bir 100 daha versem ne hoş olur demi
Kızlar herkese Günaydın ben yüzde hesaplamayi yapamadım bildiğim şekliyle yazayım başlangıç 79 bugün 78.2 yani 800 gr gitti iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
tamam canım dün hesaplamistim yüzden 1 oluyor haftaya da böyle olursan listeye girmeye hak kazanirsin
canım 373. etapta izne ayrilmissin kilon 60.3 muş o zaman yani kilo almışsın o zamandan bu hafta listeye alamayiz ama haftaya aliriz haftaya kadar azmedip eski kilona yaklasalim en azından

selam fıstıklar
kızlar günaydın benim kiloda bu hafta bir değişiklik yok yine sabitim..
almamoş olman da güzel, bozma moralini
hoş geldin canım.. hedefkilon nedir boyun kaç bahseder misin biraz

dünkü menüm
sabah 11:00 2 dilim ekmek,2 kk peynir, 5 zeytin, 3 ceri domates, dereotu, 2 yumurtalı yağsız omlet, 1 mandalina
öğle 15:00 nescafe 2si birarada, 3 ceviz 10 badem 3 kuru kayısı
akşam 19:00 1 tabak haşlanmış karnabahar , yoğurt, 1 dilim ekmek
toplamda 1000 kalori civarı almışım.. niye azolmuşki yaa
su 3.5 lt,
spor 09:00 : leslie ile 5 mil 1 saat
14 de 1 mil daha

Tünaydınlar olsun kızlar..
dünkü menüm:
sabah(08:30) : 4 cherry domates, 5 zeytin, 2 kk kadar peynir, 2dlm esmer ekmek.
ara (11:00) : 3 tane ceviz.
öğle (14:00) : tavuk şiş, 2 kaşık pilav, 4 kaşık yoğurt.
ara(16:00) : 3 ceviz
akşam(19:30) : tavuk ızgara(2 kaşık kadar), 1 kase yoğurt, 3 kaşık çorba.
1.5 saat spor, 1.5 lt su
bende yarın sabah yapayım diyorum bildirimimi.. erkenden bildirim yapsak oluyor değil mi kızlar?

menün çok güzel canım
Herkesin bildirimi yarina kalmis. Ee bende yarin diyeyim belki 100 gram fln vermis olurum
yarına kaldı hepimizin inşallah veririz yarına 100 -200 gr

selam fıstıklar

almamoş olman da güzel, bozma moralini

hoş geldin canım.. hedefkilon nedir boyun kaç bahseder misin biraz
ispanyolcum michi takımdaymış yazın sonunda izne ayrılmış siz geldiğimizde yani yokmuş hedefini bende merak ediyorum kaç dedi acaba diye 373. etapta 60.3 le izne ayrılmış yani kilo almış sayılıyor ya o nedenle bu hafta listeye alamıyoruz tabi

tebrikler belki yarına birka yüz gr daha giderse gitmezsede 600 u alırız bizde

tamam canım olur öğlene kadar yapabilirsin çok geç kalmazsan sıkıntı yok

Herkesin bildirimi yarina kalmis. Ee bende yarin diyeyim belki 100 gram fln vermis olurum
yalnız kalma dagatesi sende yarın yap canım artık

Tabi ki canım diyeti sporla desteklerim yaklaşırım hemen :)

baktım geçmişe çok iyi gidiyormuşsusn sanırım okuldan dolayı almışsın birazcık neyseki çok değil verirsin hem yaşında küçük metabolizman hızlı

Evet hep okul yüzünden sınav haftaları geç saatlere kadar çalışıyorum ve haliyle acıkıyorum ve bir şeyler atıştırıyorum sonra sabahları da kalkamıyorum e tabi ki kahvaltı da yapamıyorum yapamayınca iş başta bozuluyo
Tabi birdaha böyle yapmıyacağım kahvaltı önemli tabi

işler beni bekliyor hiç kalkasım yok yerimden ..minnakım uyumuşken yapayım diyorum ama kalkamıyorummmm..
yaa ev hanımlığına çok alıştım ben işe başlayınca nasıl olacak merak ediyorum

Hoşbuldum
Boyun 167 cm
Hedef 50
Tabi öncelikle bir 55 e ineyim de
boyun uzunmuş 55 lr bilr msnken gibi olursun
okuyormusun kaça gidiyorsun
şaka bir yana hangi bölümdesin

işler beni bekliyor hiç kalkasım yok yerimden ..minnakım uyumuşken yapayım diyorum ama kalkamıyorummmm..
yaa ev hanımlığına çok alıştım ben işe başlayınca nasıl olacak merak ediyorum
ispanyol bırak işi ya napcan o zaman tabiki şaka bu işleyen demir pas tutmaz demişler çalışmak lazım boş oturmakla olmuyor yani hem çocuklar büyüdükçe masraflar artıyor sende bir yerde işin ucundan tutarsan daha rahat edersin ama boş oturmak gbisi yok bende çok alıştım ya çalışmaya başlarsam ilk başta kamyon çarpmış gibi olurum muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…