bence normal loyalty sen yoğunluğa alışkın olmadığın icin sana oyle geliyor bence zaman kisitli zaten hergün birşey yapacak şekilde ayarlamaya çalış anca oyle oluyorSağol canım benim sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Aslında benimkine yoğunluk denmez ben beceriksizim sanırım deadline yaYaptığım çoğu insanınkinden çok basit yani,evde yemek temizlik ütü..Ofiste çay müşteri karşılama basit ofis işleri klasik..Ama ben hepsini birlikte yetiştiremiyorum ya ütü ya yemek ertesi güne kalıyo mesela..Eşim sorun etmez aç kalsın temiz olsun heryer öyle düzen hastası.Bende öyleyim sanırım herseyi planladıgım gün yapmazsam kendimi eksik kötü hissediyorum mutsuz ve yorgun oluyorum..Bu kez işte yürüyüş kalıyo yada kitap okicaksam kalıyo yerine ütü yapıyorum off işte böyle..Burdaki çalışanları kıskanıyorum valal heryere yetişiyolar ben sanırım yeteneksizim bu konuda..
Aynen canım önemli uyku ama ben düzensizim..Eşim emlakçı..Yanlıs yazmısım, ben gece nöbet tutuyorum yani oturuyorum öle evde yazcaktım :)
İş iyi hoşda ben yeni olduğum için anca ayak işleri
sağol tatlım :) inşallah..
en azından kilo almamissin artık oyle diyelimkızlar günaydın benim kiloda bu hafta bir değişiklik yok yine sabitim..
april ya bende merak ediyordumAhh canım bende merak ediyordum olmadı
tamam canım dün hesaplamistim yüzden 1 oluyor haftaya da böyle olursan listeye girmeye hak kazanirsinKızlar herkese Günaydın ben yüzde hesaplamayi yapamadım bildiğim şekliyle yazayım başlangıç 79 bugün 78.2 yani 800 gr gittiiyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
canım 373. etapta izne ayrilmissin kilon 60.3 muş o zaman yani kilo almışsın o zamandan bu hafta listeye alamayiz ama haftaya alirizselam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum eskiden demiştim ama bildirim yapamayacağım için olmamıştı şimdi fırsat bu fırsat neden olmasın ki :) :)
Ben şimdi kilomu söyleyeyim haftaya eklersiniz beni listeye Şuan ki kilom 62,7
Herkese iyi kilo vermeler
almamoş olman da güzel, bozma moralinikızlar günaydın benim kiloda bu hafta bir değişiklik yok yine sabitim..
hoş geldin canım.. hedefkilon nedir boyun kaç bahseder misin birazselam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum eskiden demiştim ama bildirim yapamayacağım için olmamıştı şimdi fırsat bu fırsat neden olmasın ki :) :)
Ben şimdi kilomu söyleyeyim haftaya eklersiniz beni listeye Şuan ki kilom 62,7
Herkese iyi kilo vermeler
menün çok güzel canımTünaydınlar olsun kızlar..
dünkü menüm:
sabah(08:30) : 4 cherry domates, 5 zeytin, 2 kk kadar peynir, 2dlm esmer ekmek.
ara (11:00) : 3 tane ceviz.
öğle (14:00) : tavuk şiş, 2 kaşık pilav, 4 kaşık yoğurt.
ara(16:00) : 3 ceviz
akşam(19:30) : tavuk ızgara(2 kaşık kadar), 1 kase yoğurt, 3 kaşık çorba.
1.5 saat spor, 1.5 lt su
bende yarın sabah yapayım diyorum bildirimimi.. erkenden bildirim yapsak oluyor değil mi kızlar?
yarına kaldı hepimizin inşallah veririz yarına 100 -200 grHerkesin bildirimi yarina kalmis. Ee bende yarin diyeyim belki 100 gram fln vermis olurum
ispanyolcum michi takımdaymış yazın sonunda izne ayrılmış siz geldiğimizde yani yokmuş hedefini bende merak ediyorum kaç dedi acaba diyeselam fıstıklar
almamoş olman da güzel, bozma moralini
hoş geldin canım.. hedefkilon nedir boyun kaç bahseder misin biraz
tebrikler belki yarına birka yüz gr daha giderseApriL_2007 sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu..
deadline canım yarın inşallah biraz daha gider
mlyt çok iyi bir başlangıç oldu canım tebrikler
ben 600 gr vermişim ama yarın sabah tartılıp onu yazıcam
tamam canım olur öğlene kadar yapabilirsin çok geç kalmazsan sıkıntı yokTünaydınlar olsun kızlar..
dünkü menüm:
sabah(08:30) : 4 cherry domates, 5 zeytin, 2 kk kadar peynir, 2dlm esmer ekmek.
ara (11:00) : 3 tane ceviz.
öğle (14:00) : tavuk şiş, 2 kaşık pilav, 4 kaşık yoğurt.
ara(16:00) : 3 ceviz
akşam(19:30) : tavuk ızgara(2 kaşık kadar), 1 kase yoğurt, 3 kaşık çorba.
1.5 saat spor, 1.5 lt su
bende yarın sabah yapayım diyorum bildirimimi.. erkenden bildirim yapsak oluyor değil mi kızlar?
yalnız kalma dagatesi sende yarın yap canım artıkHerkesin bildirimi yarina kalmis. Ee bende yarin diyeyim belki 100 gram fln vermis olurum
bence normal loyalty sen yoğunluğa alışkın olmadığın icin sana oyle geliyor bence zaman kisitli zaten hergün birşey yapacak şekilde ayarlamaya çalış anca oyle oluyor
en azından kilo almamissin artık oyle diyelim
april ya bende merak ediyordumneyse ben bugün tartildim 300 gr vermişim cok mutluyum azcık daha ugrassam bir 100 daha versem ne hoş olur demi
tamam canım dün hesaplamistim yüzden 1 oluyor haftaya da böyle olursan listeye girmeye hak kazanirsin
canım 373. etapta izne ayrilmissin kilon 60.3 muş o zaman yani kilo almışsın o zamandan bu hafta listeye alamayiz ama haftaya alirizhaftaya kadar azmedip eski kilona yaklasalim en azından
baktım geçmişe çok iyi gidiyormuşsusn sanırım okuldan dolayı almışsın birazcık neyseki çok değil verirsin hem yaşında küçük metabolizman hızlıTabi ki canım diyeti sporla desteklerim yaklaşırım hemen :)
selam fıstıklar
almamoş olman da güzel, bozma moralini
hoş geldin canım.. hedefkilon nedir boyun kaç bahseder misin biraz
baktım geçmişe çok iyi gidiyormuşsusn sanırım okuldan dolayı almışsın birazcık neyseki çok değil verirsin hem yaşında küçük metabolizman hızlı
evet buldum hedef kilona 50 demişsin hedefte biraz fazla olmuş bence sana 55 iyi yaşın dolayısıyla bakalım birde ne uzunsun ya senHoşbuldum
Boyun 167 cm
Hedef 50
Tabi öncelikle bir 55 e ineyim de
boyun uzunmuş 55 lr bilr msnken gibi olursunHoşbuldum
Boyun 167 cm
Hedef 50
Tabi öncelikle bir 55 e ineyim de
okuyormusun kaça gidiyorsunEvet hep okul yüzünden sınav haftaları geç saatlere kadar çalışıyorum ve haliyle acıkıyorum ve bir şeyler atıştırıyorum sonra sabahları da kalkamıyorum e tabi ki kahvaltı da yapamıyorum yapamayınca iş başta bozuluyo
Tabi birdaha böyle yapmıyacağım kahvaltı önemli tabi
hahaa aynı şeyi düşünmüşüz tatlummevet buldum hedef kilona 50 demişsin hedefte biraz fazla olmuş bence sana 55 iyi yaşın dolayısıyla bakalım birde ne uzunsun ya sen
ispanyol bırak işi ya napcan o zamanişler beni bekliyor hiç kalkasım yok yerimden ..minnakım uyumuşken yapayım diyorum ama kalkamıyorummmm..
yaa ev hanımlığına çok alıştım ben işe başlayınca nasıl olacak merak ediyorum
boyun uzunmuş 55 lr bilr msnken gibi olursun
okuyormusun kaça gidiyorsun
şaka bir yana hangi bölümdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?