• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

süpersin..
bana da artık yetmiyor.. 45 dk leslie yapıyordum bu sabah 1 saat olanını yaptım öğl sonr 15 dk daha.. kşamda yapayım diyordum kız çok huysuzdu..
olsun canım baya yapmışsın insan spor yaptıkça yapası geliyor ya yapmayıncada tembelleşesi çok garip bir döngü bu:D

Tamam tatlislar yarin yazmaya basliyorum o zaman liste iyice azalmis:KK43:
bir avuç kaldık aslında liste azken derece yapmamız daha kolay ama olduramadık cuma ola hayrola artık:KK49:
öyle yapmıstım ama hata verdi. url'ları begenmedi paşam :63:
ha olabilir senin urlyi beğenmemiş demek benimkini beğendi sagolsun:KK15:
kızlar ben kaçıyorum prensesim uyanır birazdan .. öpüyorum sizi iyi geceler..
iyi geceler ispanyol:oops:
ben hayatımda ilk defa yaz gelmese diyorum.. bu yağlarla nasıl tişört giyerim nasıl elbise giyerim.. offf inşallah yazakadar veririm yaa
veririsin ya yaza kadar fıstık gibi olcaksın sen moral bozmak yok sabırsızlanma daha hazirana 5 ay var en az yani temmuza 6 ay ayda 2 kilo versen mesela 12 kilo yapar hedefe çok çok yaklaşmış olacaksın bile:KK50: hatta 2.5 versen ohoo:KK60:

herkes dagıldı. ben de kitap okumaya sonra da uyumaya gidiyorum kızlar. yarın görüşürüz! :KK66:
tamam bende kitap okuyum bari o halde beni unuttun ama dagatesi burda senin hızına yetisemiyorum yorum yaparken speedy gonzales gibisin yazarken:KK70: arriva arriva diyesim geldi çok severimde çizgifilmini :KK28:

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2///%)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%)takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79///%) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60

gitmeden listeyi tekrar paylaşayım bir elin parmakları kadarız hadi bakalım son demleri yaşıyoruz gençler ceza gelmesin ne olur ki allahm inşallah diğer takımlar kilo veremezler hep kilo alırlar bu hafta yada yüzdeleri hep düşük olsunda dereceye girelim:KK51: aminn:KK54:

gitmeden listeyi tekrar paylaşayım bir elin parmakları kadarız hadi bakalım son demleri yaşıyoruz gençler ceza gelmesin ne olur ki allahm inşallah diğer takımlar kilo veremezler hep kilo alırlar bu hafta yada yüzdeleri hep düşük olsunda dereceye girelim:KK51: aminn:KK54:
ayy canim Amin ;) ilk üçte olalim İnşallah...

hatta yarın pastalar börekler kekeler içinde yüzsünler dayanamayıp hüpletsinler bizde dikkat edip herşeye hayır diyelim:KK53: ben çıkayım da daha fazla aklıma böyle şeyler gelmesin görüp taşlamasınlar beni sonra:cool: o zaman tekrar iyi geceler herkese:KK19:

Boyum 160 kilom 79:KK42:30 yaşındayım 55 olmak istiyorum iki Çocuğum var hamileliklerin de ve sonrasında kilo aldım kilo almasebebebim de aburcubur ve arkadaş buluşmaları akşam Çay keyfi:oops: evde sorunlar yaşıyorum kilom Yüzünden zaten sürekli diyet yapmaya çalışıyorum ama iradem çok Zayıf spor yapıyorum aerobik çalışmıyorum evdeyim

Boyum 160 kilom 79:KK42:30 yaşındayım 55 olmak istiyorum iki Çocuğum var hamileliklerin de ve sonrasında kilo aldım kilo almasebebebim de aburcubur ve arkadaş buluşmaları akşam Çay keyfi:oops: evde sorunlar yaşıyorum kilom Yüzünden zaten sürekli diyet yapmaya çalışıyorum ama iradem çok Zayıf spor yapıyorum aerobik çalışmıyorum evdeyim
tamam canım tek eksiğim motivasyon diyosun yani:KK51: 2 hafta deneme süremiz var zaten listeye girmek için ama takımdasın şimdi eğer yeterli kilo verebildiğine takımcak karar verirsek listedesin tamam mı:cool: hepimizin sorunu abur cuburlar ama kilo verene kadar mümkün olduğunca kısıtlı yemeye çalışıyoruz yemeyince kilolarda tıkır tıkır gidiyor zaten:cool: moralini bozma bence hatta diyetisyene hiç gittin mi burda bazı arkadaşlar diyetisyen menüsü uyguluyor çokta iyi gidiyorlar:KK66: yada onların menüleri örnek alabilrisin yarın paylaşırlar menü onları inceleyip kendine bir düzen oturtmakla başlamalısın canım:KK52: daha önce diyet yaptın mı yeni mi başlıycaksın hani bazıları 85 ten falan düştüm diyor ya ondan soruyorum :KK64:

Diyetisyene gittim hatta bu hafta bıraktım elimde çok liste var bu kilo çıktığım en yüksek kilo sadece 2 kilo verdim 81 dim

neolursa hosgeldin. 2 hafta deneme süresinden , menülerden spordan deadline bahsetmiş zaten. düzenli girersen motivasyon sorunun olmaz diye düşünüyorum. düzenli spor ve kacamaksız bir menüyle güzel kilolar verirsin inşallah. deadline ve april kaptan yardımcıları. kaptanımız su an izinli ;)

Diyetisyene gittim hatta bu hafta bıraktım elimde çok liste var bu kilo çıktığım en yüksek kilo sadece 2 kilo verdim 81 dim
İnşallah gerisini de burada vereceksin canım çok istersen olur.sadece inan gerisi kolay burda ve birde tabiki disiplinli sağlıklı diyet spor sayesinde olacak kaçamaklar yassak ok ?

Back
X