Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar ben biraz hastayim cigerlerimi usuttum sanirim hic bisey yiyemiyorum dogru duzgun. Belki uyurum gelemem diye haber edeym dedim

Ben bişey sormak istiyorum. Spor aç karnına mı yapılırsa daha iyi olur yoksa yemekten 2 saat sonra mı. Çok cahilim
Canım sabahsa eğer aç karnına , gün içinde veya akşamsa yemek yedikten iki saat sonra yapılır spor

Sabahtan mantı siparişlerini yetiştirmek için uğraştım şimdi miskinlik yapıyorum genelde buralarda olmaya calisiyorum sen ne yapıyorsun

Sabahtan mantı siparişlerini yetiştirmek için uğraştım şimdi miskinlik yapıyorum genelde buralarda olmaya calisiyorum sen ne yapıyorsun
evde çalışıyormusun canım??ne mantısı ? Canım bende ctesi miskinliğindeyim evi temizledim eşim geldi yemek yedik şimdi o biraz kestiriyor bende pcdeyim

Çalışmaya calisiyorum diyelim evde mantı yapıyorum siz çalışıyorsunuz herhalde

Çalışmaya calisiyorum diyelim evde mantı yapıyorum siz çalışıyorsunuz herhalde
ne güzel çalış canım sanada ekstra bir aktivite olur.Evet çalışıyorum bir özel şirkette üretim planlama bölümündeyim.

Evet çocuklar dan ve evden zaman buldukça yapıyorum tembellik den nefret ediyorum her kadın elinden geleni yapmalı

Evet çocuklar dan ve evden zaman buldukça yapıyorum tembellik den nefret ediyorum her kadın elinden geleni yapmalı
Zaman bulmak isterse insan bulur canım yeterki isteyelim.Aman zaten evdeyim diyede iyice salarsak tabi vakit kalmazçok iyi yapıyorsun canım hem evin bütçesine katkı hem sana katkı kolaylıklar dilerim hep.EE diyet nasıl gidiyor ?

Süper gidiyor buraya katıldığı mdan beri daha güzel insan kendini sorumlu hissediyor bu çok güzel

Süper gidiyor buraya katıldığı mdan beri daha güzel insan kendini sorumlu hissediyor bu çok güzel
iyi zaten amacımıza ulaşmış gözüküyoruz desene sorumluluklar falan aynen böyle devam canım.diyetine suyuna ve sporuna dikkat et hergün olsun bunlar sonrası gelecek inan bana çok güzel bir şekilde...

iyi zaten amacımıza ulaşmış gözüküyoruz desene sorumluluklar falan aynen böyle devam canım.diyetine suyuna ve sporuna dikkat et hergün olsun bunlar sonrası gelecek inan bana çok güzel bir şekilde...
Deneyip sonucu gorucem inşaallah hayal kırıklığı yaşamam ve yasamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…