bilmiyorum canm bazen unutuyorum kasıkta bi anlık ağrıyla bebiş hatırltıyor kendini:) daha heyecanım yok cok bi kese görmeye gideyim tavan yapacak ilginç bi şekilde cok sakiniminşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bu seferrahat ol stres yapma çok heyecanlı değil mi çok sevindim senin adına isteyenlere de versin allah inşallah sağlıklı bebişler
selam kızlaaarrr..sabah sporu kahvaltı derken ancak girebildim nete..
geçmişi okudum ama alıntılayamadım..
mlyt hoş geldin canımmm
@cemre cemre menün çok az ama.. bence biraz daha artırmalısın sonra pişman olursuuuunn..
deadline yeni arkadaşlar için bence erken sosyalbilgilerin paylaşımı az ama fena değil, ancak cemre cemre nin paylaşımı çok yetersiz göründü. 1 hafta daha deneyelm derim liste için
GünaydınGunaydiin kizlarr
Günaydınn canımGunaydiin kizlarr
Canım menün çok iyi az bile geldi sanki ama su kesin az biraz daha yükselsin 2,5 lt olsun tamam mı ? Spor çok iyi çok böyle devamHerkese Günaydındünkü ve ilk listem
Sabah 8.30 kahvaltı 5 tane zeytin 2 dilim peynir şekersiz çay
Öğlen 12.00 1 kaşarlı tost 2 tane şekersiz bitki çayı
13 .00 45 dk fitness
Akşam 18.00 zeytin yağlı Semiz otu biraz salata
Gün içinde 1.5 litre su gece yatmadan önce 30 dk e walker
Tabi olur ama olduğunda menüyede ekle ne yediysek içtiysek menüye yazılacak canımBi de arada şekersiz nescafe oluyor günde 2 tane
Ilk menüm ilk heyecanTabi olur ama olduğunda menüyede ekle ne yediysek içtiysek menüye yazılacak canım
Ilk menüm ilk heyecanyarına daha dikkat ederim
Ben bunu bilmiyordum 2 saate cikarayim arayı.e walker uzay yürüyüşü ne benzeyen spor aleti nette ararsanız bulabilirsiniz .fotoğraf eklemeyi bilmiyorum daCanim menun harika. Sporunda. Spor ile yemek arasi 1 saat onu 2 saate cekersen daha guzel olur vucudun daha az yorulur. Ve ewalker nasil bir spor aleti ben bilmiyorum aciklarsan sevinirim
Ben bunu bilmiyordum 2 saate cikarayim arayı.e walker uzay yürüyüşü ne benzeyen spor aleti nette ararsanız bulabilirsiniz fotoğraf cekmeyi bilmiyorum daCanim menun harika. Sporunda. Spor ile yemek arasi 1 saat onu 2 saate cekersen daha guzel olur vucudun daha az yorulur. Ve ewalker nasil bir spor aleti ben bilmiyorum aciklarsan sevinirim
Apriiil harikasiiiiinDunkü menümdeadline
Sabah 10/00
İki dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
5 zeytin
İki yumurta
Öğle 14:00
Beş kaşık patates yemeği
Salata
Bir kase yoğurt
Ara 16:00
Bes fındık beş badem
Akşam 18:00
Bir porsiyon balık
Salata
3,5 lt su
85 dk yürüyüş
kızlaar bugun ve yarın uğrayamazsam özür dilerim başım kalabalık pazartesiden itibaren menü bildirimi yaparım düzenli olurmu seni alıntıladım deadline herkes görsün diyeay kendime özel konuşama isteği gönderdim yanlışlıkla bana ekndinizle özel konuşamazsınız diyor bu sitekoptum bende kendi kendime bir özel konuşsam diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?